Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το σενάριο να ήταν προσχεδιασμένη εξετάζουν οι αρχές – Σήμερα στον εισαγγελέα ο 35χρονος –

Published

on

Το γύρο της Ελλάδας κάνει από χθες, η πρωτοφανής επίθεση ομάδας ατόμων σε δύο αστυνομικούς στο λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία ένας 35χρονος επιβαίνων σε ποδήλατο εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινούταν πέριξ χώρου πλατείας της πόλης, ακινητοποιώντας το με το ποδήλατό του.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο Έλληνας αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.

Κατά την ακινητοποίησή του, ομάδα 20 περίπου άγνωστων μέχρι στιγμής, ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 35χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται και πάλι να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας για να δώσει εξηγήσεις γι’ αυτό το πρωτοφανές περιστατικό.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής πειστικές εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ φέρεται να είχε προσαχθεί ξανά προ ημερών από την ίδια βάρδια των αστυνομικών που δέχθηκαν επίθεση.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ερευνούν το συμβάν θεωρούν δεδομένο πως «υπήρξε μία μορφή προσχεδιασμού» στην επίθεση κατά των ένστολων.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιχείρηση ταυτοποίησης και εντοπισμού των υπολοίπων συμμετεχόντων στο περιστατικό, η βαναυσότητα του οποίου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Όπως μάλιστα υποστηρίζει η Ένωση Αστυνομικών, από τα χτυπήματα στον έναν συνάδελφό τους, προκύπτει ότι μάλλον χρησιμοποιήθηκε και σιδερογροθιά!

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίθεση, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Μερομήνια: Μετά το Πάσχα έρχεται η απόλυτη ταραχή στον καιρό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Η ιστορία του 45χρονου με αναπηρία συγκλονίζει τον Βόλο- Έμεινε ορφανός, πέθανε και ο θετός του πατέρας και συγγενής που έχει αναλάβει ως «συμπαραστάτης» τον κακοποιεί

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Συλλυπητήρια για το θάνατο της εκπαιδευτικού Παναγιώτας-Νεκταρίας Μαντζιάρα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έως τις 31 Μαρτίου ο ΕΦΚΑ θα πληρώσει δύο έκτακτα «δώρα»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Χιονίζει στα Χάνια Πηλίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Η Γεωργία Μπίκα δικαιώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Βίντεο ντοκουμέντο μετά το επεισόδιο με τον γερανό: «Κι αν πάτησες κάποιον καλά έκανες»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ4 ημέρες ago

Καρδίτσα: ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Απέδρασε 48χρονος αλλοδαπός που κρατούνταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και συνελήφθη αργότερα σε κεντρικό σημείο της πόλης

LIFESTYLE3 ημέρες ago

Διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans με μαύρα διάφανα εσώρουχα

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή