Οι μαθητές και οι μαθήτριες έφτιαξαν το βίντεο τους μόνοι τους, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου τους.

Ένα αντιπολεμικό βίντεο έφτιαξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως δηλώνει δε ο διευθυντής του σχολείου Αθανάσιος Κατσίμπελης εξηγώντας πως ξεκίνησε η πρωτοβουλία των μαθητών «η  σημαιοφόρος του σχολείου μας, η μαθήτρια της ΣΤ’ τάξη Σόικο Βικτώρια έχει τις αδελφές της στην Ουκρανία».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Η μητέρα της είναι από τη Ρωσία και ο μπαμπάς της από την Ουκρανία» αναφέρει. «Στο σχολείο μας έχουμε κι άλλους μαθητές και μαθήτριες που οι γονείς τους κατάγονται από τη Ρωσία και την Ουκρανία»

Στο βίντεο τους οι μαθητές λένε ότι «το όνειρό μας είναι η Ειρήνη (Our dream is Peace)». «Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Σκουροχωρίου Ηλείας θέλουν να σταματήσει αμέσως ο πόλεμος. Στέλνουμε από τη Γη της Ολυμπίας το μήνυμα της Εκεχειρίας» αναφέρουν.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έφτιαξαν το βίντεο τους μόνοι τους, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Συγκλονιστικό βίντεο: Έκρηξη στο Κίεβο τη στιγμή που Έλληνας ανταποκριτής είναι on air