Όπως αποκάλυψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας, στο συμβόλαιο του Σιλβέν Φρανσίσκο με τη Βιλερμπάν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης για το NBA μέχρι τις 30 Ιουλίου, γεγονός που δίνει νέο ενδιαφέρον τόσο στη μεταγραφολογία όσο και στην τελική απόφαση του ίδιου του παίκτη.
«Με την αγορά των ελεύθερων παικτών (NBA Free Agency) να έχει ανοίξει επίσημα από την 1η Ιουλίου, ο 28χρονος παραμένει ένας από τους παίκτες της EuroLeague που αξίζει να παρακολουθεί κανείς, καθώς η στελέχωση των ρόστερ στο NBA βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ουρμπόνας.
Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος γκαρντ συμφώνησε πρόσφατα σε τριετές συμβόλαιο με την ASVEL και αναμένεται να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Euroleague, ενώ σύμφωνα με πηγές του «BasketNews», η συνολική αξία της συμφωνίας φτάνει έως και τα 15 εκατομμύρια ευρώ μεικτά.
Sylvain Francisco still has an active NBA exit clause in his new ASVEL contract, keeping the door open for an NBA move this month.
More on BasketNewshttps://t.co/QgEY1GYHVc
— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 3, 2026
.


















