Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το Θεσσαλικό TRT στη δίνη των αποκαλύψεων για το ρωσικό προπαγανδιστικό δίκτυο που αποκάλυψε το FBI

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η σύλληψη του Jack Hanick στο Λονδίνο που ενεργοποίησε το ενδιαφέρον όλων των ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποκάλυψε την προσπάθεια διείσδυσης της Ρωσικής προπαγάνδας στη χώρα μας και έφερε στην επιφάνεια μια ιστορία που γνωρίσαμε πάρα πολύ καλά κι από μέσα οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό TRT.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τον σταθμό που δημιούργησε ο Βολιώτης επιχειρηματίας Άγγελος Αντωνίου το 1990 με μια ομάδα στενών συνεργατών και υπήρξε για μία εικοσιπενταετία ο πρώτος σε τηλεθέαση περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός στη χώρα μας.

Το 2015 ο σταθμός πουλήθηκε στον εφοπλιστή Καραγιώργη, κουμπάρο του Ρώσου ολιγάρχη Malofeyev, στον οποίο έχουν επιβληθεί κυρώσεις για την προσάρτηση της Κριμαίας από τον Πούτιν. Ο Malofeyev ήταν μεταξύ των Ρώσων επιχειρηματιών που εκείνη την εποχή μπήκαν στη λίστα του αμερικανικού Office of Foreign Assets Control, με αποτέλεσμα το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων στο εξωτερικό στο πλαίσιο της επιβολής κυρώσεων για τα γεγονότα στην Ουκρανία, εξαιτίας των σχέσεών τους με το Κρεμλίνο.

Ο Καραγιώργης δημιούργησε το δίκτυο Hellasnet εξαγοράζοντας και εντάσσοντας  σ’ αυτό 11 περιφερειακά κανάλια το 2015 με την προτροπή της τότε κυβέρνησης  ΣυΡιζΑνελ, με στόχο να προσφέρει «πανελλαδική φωνή», διά της ταυτόχρονης εκπομπής πεντάωρου προγράμματος υπό την διεύθυνση του Κώστα Βαξεβάνη και για ένα χρονικό διάστημα του Πέτρου Κωστόπουλου που είχε αναλάβει τον ψυχαγωγικό τομέα του νέου καναλιού. Δεν μακροημέρευσε ωστόσο, το σχέδιο, καθώς ο Καραγιώργης συνελήφθη λίγους μήνες αργότερα βάση εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του για μία υπόθεση οικονομικής φύσεως στην Ολλανδία και όταν αφέθηκε ελεύθερος, 15 ημέρες αργότερα με καταβολή εγγύησης 100.000 ευρώ, ο Ρώσος ολιγάρχης για άγνωστους λόγους είχε σπεύσει να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την επένδυση του στην Ελλάδα.

Αρκετοί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας του δικτύου της Hellasnet επεστράφησαν στην συνέχεια στους ιδιοκτήτες τους, είτε  γιατί δεν είχαν καταβληθεί τα ποσά της εξαγοράς, είτε γιατί ναυάγησε το σχέδιο και αποχώρησε ο χρηματοδότης του, ο οποίος το ίδιο διάστημα δραστηριοποιούταν και στη Βουλγαρία. Η TRT παρέμεινε και εξακολουθεί να παραμένει μέσω μιας κυπριακής οφσόρ εταιρείας στην κατοχή του Καραγιώργη, χωρίς πλέον τον διακριτικό σταυρό της ορθοδοξίας που εμφανιζόταν στο κάτω μέρος της οθόνης  την περίοδο που ο Ρώσος ολιγάρχης μετείχε του επιχειρηματικού σχήματος. Και πολύ σύντομα, περιέπεσε σε κατάσταση οικονομικού μαρασμού καθώς εξέλιπε το ενδιαφέρον του νέου ιδιοκτήτη για την χρηματοδότηση των οικονομικών του αναγκών (για ένα διάστημα στο κανάλι δεν υπήρχε ούτε καν χαρτί υγείας).

Εκείνη την περίοδο το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του απολύθηκε, έκλεισαν ή συρρικνώθηκαν περιφερειακά στούντιο και το ζωντανό πρόγραμμα συμπυκνώθηκε στο δίωρο της εκπομπής του Σωτήρη Πολύζου, σε δυο – τρεις  εθελοντικά προσφερόμενες εκπομπές συνεργατών που πληρώνονται με χορηγίες και σε μερικά δελτία ειδήσεων, εκ των οποίων τα του Σαββατοκύριακου, τα τελευταία χρόνια μαγνητοσκοπούνταν την Παρασκευή και έπαιζαν κονσέρβα. Το άλλοτε κραταιό κανάλι ακόμη έχει φίλους και μάλιστα πολλούς, χάρη στην παλιά του αίγλη, πλην όμως εκπέμπει αυτό που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ποτέ δεν επέτρεπε: Τηλεπωλήσεις παντός είδους (ρόμπες, παντόφλες και κατσαρολικά…)

Η παρουσίαση του δικτύου της Hellasnet

Ήταν μία εξέλιξη που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το απόγευμα της 2ας Δεκεμβρίου του 2015,όταν ο Καραγιώργης με τους καινούργιους του συνεργάτες παρουσίασαν στο μουσείο της Ακρόπολης σε μια γκλάμουρους εκδήλωση, το νέο εγχείρημά του. Εγχείρημα που τότε φάνταζε σαν άλμα προς το μέλλον και σήμερα αποκαλύπτεται ως σχέδιο διείσδυσης της Ρωσικής προπαγάνδας στη χώρα μας, σύμφωνα με την έρευνα του FBI.

Ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση
Ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας στην εκδήλωση
Ο Χρήστος Σπίρτζης στην εκδήλωση
Ο επιχειρηματίας Καραγιώργης στην εκδήλωση

ΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η αμερικανική έρευνα για τη δράση του, όπως καταγράφει το «Πρώτο Θέμα» ξεκίνησε από το 2014, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία, οπότε η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε αυστηρές κυρώσεις σε Ρώσους ολιγάρχες συνεργαζόμενους με το καθεστώς του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τις αποσχιστικές ενέργειες στην Ανατολική Ουκρανία.

Ένας από τους Ρώσους ολιγάρχες στον οποίο επεβλήθησαν κυρώσεις από την αμερικανική κυβέρνηση είναι ο Konstantin Malofeyev, υποστηρικτής του Πούτιν, διευθύνων σύμβουλος του δημοσιογραφικού ομίλου Tsargrad και από τους ιδρυτές του fund Marshall Capital Partners, που από το 2017 μπήκε από την Ουκρανία στην παγκόσμια λίστα καταζητούμενων με την κατηγορία δημιουργίας παράνομων παραστρατιωτικών οργανώσεων. Από το 2014, προσωπικά στον Malofeyev, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν επιβάλλει συγκεκριμένες κυρώσεις.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2022 συνελήφθη στο Λονδίνο ο 71χρονος Αμερικανός Jack Hanick, που ήταν το πρόσωπο που είχε προσληφθεί από τον Ρώσο ολιγάρχη για να «τρέχει» τις επιχειρήσεις του στα media σε χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Βουλγαρία. Ο Αμερικανός Jack Hanick είχε διατελέσει διευθυντής και ανώτερο στέλεχος στο αμερικανικό δίκτυο Fox News από το 1996 μέχρι το 2011.

Ο συλληφθείς Jack Hanick ήταν από τα πρόσωπα που μετείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet, ενός δικτύου περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί το 2015 με επικεφαλής τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη. «Ναυαρχίδα» μεταξύ των 10 τηλεοπτικών σταθμών του Hellasnet ήταν το περιφερειακό κανάλι Attica TV, που εκπέμπει στην Αττική. Ο εφοπλιστής Καραγιώργης είναι κουμπάρος του Konstantin Malofeyev, αφού ο Ρώσος ολιγάρχης -που λόγω των διεθνών κυρώσεων δεν μπορούσε να ταξιδέψει εκτός Ρωσίας- πάντρεψε τον Έλληνα επιχειρηματία στην Μόσχα το 2014, με προσκεκλημένο μεταξύ άλλων και τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο.

O hanick
O malofeyev

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης επέβαλε κυρώσεις στον Ρώσο ολιγάρχη Malofeyev επειδή χρηματοδοτούσε ομάδες στο Ντονέτσκ που επεδίωκαν την απόσχιση από την Ουκρανία και την ενσωμάτωσή τους στην Ρωσία.

Η σύλληψη του Αμερικανού Jack Hanick πριν λίγες ημέρες στο Λονδίνο,έγινε με αίτημα των ΗΠΑ με την κατηγορία ότι το πρώην στέλεχος του Fox News προωθούσε ρωσική προπαγάνδα για λογαριασμό του ολιγάρχη Konstantin Malofeyev. Πώς η υπόθεση συνδέεται ευθέως με την προσπάθεια της Μόσχας να στήσει προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και στην Ελλάδα την περίοδο 2015-2016;

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Hanick κατ’ εντολή του Ρώσου ολιγάρχη Konstantin Malofeyev προσπάθησε να εγκαθιδρύσει τηλεοπτικά δίκτυα στη Ρωσία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ο Αμερικανός βοηθός εισαγγελέας Μάθιου Όλσεν, δήλωσε ότι ο 71χρονος Hanick –που είναι αντιμέτωπος με 20ετή ποινή φυλάκισης- επέλεξε να βοηθήσει τον Malofeyev να διασπείρει τα αποσταθεροποιητικά του μηνύματα δημιουργώντας ή προσπαθώντας να δημιουργήσει τηλεοπτικά δίκτυα στη Ρωσία, την Βουλγαρία και την Ελλάδα παραβιάζοντας τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στον Ρώσο ολιγάρχη.

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρεται σε επιστολή του Hanick προς τον Malofeyev τον Νοέμβριο του 2015, όπου ο Αμερικανός έγραφε στον Ρώσο ολιγάρχη ότι «είναι ευκαιρία να αναδείξει την ρωσική οπτική των πραγμάτων στην Ελλάδα».

Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα, η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και του FBI παραπέμπει ευθέως στη σύσταση από τον Hanick του τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet, στο αρχικό διοικητικό συμβούλιο του οποίου εμφανίζεται ως πρώτο όνομα ο ίδιος ο Αμερικανός συλληφθείς.

Το περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet με επικεφαλής τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη είχε συνενώσει 10 κανάλια απ’ όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, στο περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο που είχε οργανώσει ο εφοπλιστής Καραγιώργης με τον συλληφθέντα από το FBI Jack Hanick, συνεργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος και υπεύθυνος του ενημερωτικού προγράμματος ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Θέση σχολιαστή είχαν και άλλοι έμπειροι δημοσιογράφοι, με φιλική στάση στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος θα ήταν ο τρόπος λειτουργίας του τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet; Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου είχε συμφωνηθεί να μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ζωντανή σύνδεση σε εννέα επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό κανάλι το «Attica TV» στην Αθήνα.

Εκτός από το Attica TV, στο τηλεοπτικό δίκτυο είχαν ενταχθεί τα κανάλια Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα), PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο) και TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία).

Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση παρουσίασης του τηλεοπτικού δικτύου είχε γίνει στις 2 Δεκεμβρίου του 2015 στο Μουσείο της Ακρόπολης, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ομίλου Γιάννη Καραγιώργη, κουμπάρο του Ρώσου ολιγάρχη Malofeyev και προσκεκλημένους μεταξύ άλλων τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του κόμματος Ανεξάρτητοi Έλληνες Πάνο Καμμένο, τον τότε υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον «κόκκινο» εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε διευκολύνει να πάρει δάνειο από την κρατικά ελεγχόμενη Attica Bank για να αγοράσει άδεια τηλεοπτικού σταθμού, την τότε υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης, εκείνη την εποχή, Λευτέρη Κρέτσο. Τους στόχους του νέου περιφερειακού τηλεοπτικού δικτύου που κατηγορείται από τις αμερικανικές αρχές ότι είχε στόχο την προπαγάνδα υπέρ των ρωσικών θέσεων είχαν παρουσιάσει τον Δεκέμβριο του 2015 στο Μουσείο της Ακρόπολης, μεταξύ άλλων, ο Jack Hanick και ο Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ο συλληφθείς Hanick δούλευε για τον Ρώσο ολιγάρχη Malofeyev από το 2013 μέχρι το 2017 και είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα το 2015 και το 2016.

Ανδρέας Γιουρμετάκης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ξεκίνησε στη Λάρισα η κακοκαιρία “εξπρές” (φώτο) –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ξεκίνησε να πλήττει την περιοχή της Λάρισας η κακοκαιρία “εξπρές” που θα διαρκέσει για περίπου μία μέρα με βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους έντονα φαινόμενα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προνοητικοί οι Λαρισαίοι που βρέθηκαν στην αγορά της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς είχανε προμηθευτεί ομπρέλες μαζί τους για να προστατευτούν από τις σταγόνες της βροχής.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Προειδοποιητικό Σήμα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι  σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης του Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, με Α.Α. 10/2022 που εκδόθηκε την Τρίτη 17-05-2022, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε Προειδοποιητικό Σήμα όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων σε περιοχές της Θεσσαλίας από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τετάρτη 18/05/2022 ως και τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη 19/05/2022.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλία να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Προειδοποιητικό Σήμα για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων  αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

-Να προφυλαχτούν αμέσως  σε περίπτωση χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

 

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

–  Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει.

– Να ασφαλίσουν  τις πόρτες και τα παράθυρα.

– Να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

 Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης,  οι πολίτες να  επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 – Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης  112- ΕΚΑΒ 166).

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ5 λεπτά ago

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Κοινό Ταμείο Άμυνας δρομολογεί η Ε.Ε. – Νέα δεδομένα και στον στρατιωτικό τομέα έφερε ο πόλεμος

VIDEO14 λεπτά ago

Λάρισα: Εντοπίστηκε αρχαίος ναός στο Μπεζεστένι

ΕΛΛΑΔΑ16 λεπτά ago

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε στάση μέσα στις φυλακές – Ξεκίνησε να προαυλίζεται

ΘΕΣΣΑΛΙΑ25 λεπτά ago

Ξεκίνησε στη Λάρισα η κακοκαιρία “εξπρές” (φώτο) –

VIDEO34 λεπτά ago

Βράβευση σε διεθνή οργανισμό για το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης, Αλμυρού 18/05/2022

ΕΛΛΑΔΑ36 λεπτά ago

Πάτρα: Με μετρητά πλήρωσε τη μηχανή που αγόρασε ο Μάνος Δασκαλάκης

OIKONOMIA43 λεπτά ago

ΗΠΑ: Μπλόκο στη Ρωσία – Δεν θα μπορεί να πληρώνει τους Αμερικανούς ομολογιούχους

A.E.Λ.47 λεπτά ago

Τέλος από την ΑΕΛ και ο Adrian Colombino!

VIDEO53 λεπτά ago

Η πρ. Πανελλήνιας Ομοσπ.Βιομηχανικών Ειδών & Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Στεφανία Τζοάνου στον Astra

ΕΛΛΑΔΑ55 λεπτά ago

Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

65χρονος που ζούσε στη Σκιάθο ο νεκρός που βρέθηκε να επιπλέει στην ακτή του Ξενία Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυξήσεις “φωτιά” στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια -Βόλος – Σποράδες: Εισιτήρια από χρυσάφι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Ο Γκουσγκούνης και η θρυλική ατάκα «μέριασε γέρο να διαβώ» στην ταινία «Sex… 13 μποφόρ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο καράβι SPORADES STAR

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοκ στη Σκιάθο πέθανε 42χρονος από ανακοπή καρδιάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

‘Βόμβα’: Μπαίνει στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικό στην Σκιαθο

COVER STORY6 ημέρες ago

Κατακύρωση στη κοινοπραξία Αστικού Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα για τις συγκοινωνίες Σκιαθου

Δημοφιλή