ΒΟΛΟΣ
Το Vespa Club Volos θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή βόλτα στην πόλη του Βόλου με τα vintage βεσπάκια του, στολισμένα με λαμπιόνια
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, η πόλη του Βόλου θα γεμίσει γιορτινή χαρά και παιδικά χαμόγελα με μια ξεχωριστή παρέλαση: το Vespa Club Volos θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή βόλτα με τα vintage βεσπάκια του, στολισμένα με λαμπιόνια, συνοδεύοντας το μοναδικό βεσποέλκηθρο που φέρνει τον Άγιο Βασίλη απευθείας από το Ροβανιέμι.
Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών θα σταματήσει στην πλατεία του Αγίου Νικολάου για να μοιράσει γλυκά και δωράκια στους μικρούς φίλους της πόλης, προσφέροντας μαγεία και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Η γιορτή όμως δεν τελειώνει εκεί: αμέσως μετά, το Vespa Club θα φιλοξενήσει τον Άγιο Βασίλη στο χώρο του για το παραδοσιακό δείπνο αγάπης, ένα τραπέζι γεμάτο μουσική, ζεστασιά και γιορτινό κλίμα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το έργο του.
Όπως αναφέρει το Vespa Club Volos, όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη βοήθεια του μικρού Σπύρου, ενός παιδιού που χρειάζεται τη στήριξη της κοινωνίας.
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΝεκρός ανασύρθηκε 27χρονος κυνηγός που έπεσε σε χαράδρα (Εικόνες)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΜητσοτάκης για τα 10 χρόνια από την εκλογή του ως πρόεδρος της ΝΔ: Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΑυτοκίνητο παρέσυρε πεζό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο
-
LIFESTYLE13 ώρες agoΝίκος Μάνεσης: Γιατί δεν πήγε στην κηδεία του Γιώργου Παπαδάκη – “Δεν μπορώ να συνυπάρξω με ανθρώπους που χύνουν “κροκοδείλια” δάκρυα” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΛύκος κατασπάραξε αδέσποτο σκύλο κοντά σε σχολείο (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες agoΈνταση στη Δυτική Αττική με Ρομά εξαιτίας της δολοφονίας του Κώστα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΚοντογεώργης στο ΕΡΤnews: Θετικό βήμα ο διάλογος με τους αγρότες – Δεν προδικάζουμε αποτέλεσμα
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες agoΣτο νοσοκομείο 45χρονη ύστερα από κατάρρευση οροφής σε εμπορικό (Εικόνες)







