Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκικά ΜΜΕ: Με έξι θέματα στο χέρι ο Ερντογάν στο ΝΑΤΟ

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την ρητορική της σύγκρουσης ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη ενισχύουν τα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία επιμένουν στο αφήγημα περί ατζέντας του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η οποία θα συμπεριλαμβάνει και τις αιτιάσεις της Άγκυρας απέναντι στην Αθήνα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως υποστηρίζουν Γενί Σαφάκ και Σαμπάχ ο Ερντογάν πηγαίνει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ με «έξι θέματα στο χέρι». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σύνοδο Κορυφής, στην οποία θα συμμετάσχουν 30 κράτη-μέλη και αρχηγοί κυβερνήσεων, ο τούρκος πρόεδρος θα συζητήσει τις υποψηφιότητες της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, το διάδρομο σιτηρών, τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, το ζήτημα των νησιών με την Ελλάδα, την επιχείρηση που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Συρία και την παγκόσμια οικονομία.

Καμία εγγύηση ότι Φινλανδία και Σουηδία δεν θα εργαστούν κατά της Τουρκίας

Την ίδια στιγμή η Γενί Σαφάκ, επιχειρεί επίθεση εναντίον της Αθήνας και με αιχμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, σε άρθρο της με τίτλο  «μην περιμένετε μια απόφαση σε 60 μέρες που μας έκανε να περιμένουμε 60 χρόνια: Ελλάδα, μία χώρα μαριονέτα».

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: «Γραμμή» Ερντογάν από τον Κιλιτσντάρογλου – «Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά»

«Οι χώρες που κράτησαν την Τουρκία να περιμένει στην πόρτα της ένταξης στην ΕΕ για 60 χρόνια προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες, πιέζουν τώρα τη Σουηδία και τη Φινλανδία, που υποστηρίζουν ανοιχτά το PKK, να γίνουν δεκτές στο ΝΑΤΟ, χωρίς να εξετάσουν το θέμα. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτές οι δύο χώρες δεν θα εργαστούν εναντίον της Τουρκίας, όπως η Ελλάδα όταν ενταχθούν στη Συμμαχία» αναφέρει το άρθρο.

Διαβάστε επίσης: Ελληνοτουρκικά: Τι θα κάνει ο Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τα «όπλα» της Αθήνας

Σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η «περιπέτεια της Τουρκίας στην ΕΕ ξεκίνησε το 1963 με την υπογραφή Συμφωνίας Σύνδεσης με την ΕΟΚ. Η Τουρκία έκανε αίτηση για πλήρη ένταξη το 1987, αλλά πάντα απορρίπτετο για διάφορους λόγους».

Όπως υποστηρίζει «για αυτό χρησιμοποιήθηκαν η Ελλάδα και η «Ε/Κ Διοίκηση της Νότιας Κύπρου», που έγιναν μέλη κατά παράβαση των κανόνων της Ένωσης. Ζητήθηκε από την Άγκυρα να κάνει παραχωρήσεις στην Κύπρο. Στη διαδικασία ένταξης στην ΕΕ, τα κ-μ έχουν επανειλημμένα παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το σκεπτικό ότι η Τουρκία θα «επιβάλει οικονομικό βάρος» στην Ένωση, εκτός από τα πολιτικά προσχήματα. Χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το κόστος του ετήσιου προϋπολογισμού της Τουρκίας στην ΕΕ, οι Βρυξέλλες βοηθούν κράτη, όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Ρουμανία, που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, να σώσουν την οικονομία τους διαθέτοντας δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως».

Το τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «η Σουηδία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Ελλάδα είναι οι κύριες χώρες που αντιτίθενται από οικονομικής άποψης στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, η οποία, όμως, είναι μέλος τoυ G-20».

Η ΕΕ επέλεξε να πάρει το μέρος της Ελλάδας για τα νησιά

Η Γενί Σαφάκ καταγγέλλει την Αθήνα ότι «έφερε το θέμα του Αιγαίου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ», ενώ απέτρεψε ή καθυστέρησε το άνοιγμα πολλών κεφαλαίων.

Σημειώνει τέλος ότι στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ «οι Βρυξέλλες επέλεξαν να πάρουν το μέρος εκ νέου της Ελλάδας διεκδικώντας «κυριαρχία» στο πλαίσιο των συμφερόντων της Αθήνας και κατηγόρησαν την Τουρκία για «επιθετικές δηλώσεις» ενάντια στο ξέσπασμα για την κυριαρχία σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου, που θα έπρεπε να αποστρατικοποιηθούν σύμφωνα με διεθνείς συμφωνίες».

Στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής αναφέρεται η Μιλλιέτ που υποστηρίζει ότι ο  Κυριάκος Μητσοτάκης «αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου του για να φέρει την ένταση με την Τουρκία στην ατζέντα της ΕΕ κατά τη διάρκεια της διήμερης Συνόδου των ηγετών. Στο τμήμα εξωτερικής πολιτικής της τελικής δήλωσης, οι ηγέτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και υπενθύμισαν τη δήλωση του Συμβουλίου της ΕΕ της 25ης Μαρτίου 2021».

Το δημοσίευμα που επικαλείται «διπλωματικούς παρατηρητές» υποστηρίζει ότι «αυτή ήταν μια προσπάθεια του Μητσοτάκη για εσωτερική πολιτική κατανάλωση και επεσήμαναν ότι το θέμα της Συνόδου δεν ήταν η Τουρκία, καθώς και ότι ο διεθνής Τύπος δεν αναπαρήγαγε τις δηλώσεις  του Έλληνα πρωθυπουργού».

Διπλωματικές πηγές όπως υποστηρίζει η Μιλλιέτ «ανέφεραν ότι αυτή η πρωτοβουλία είχε στόχο να επισκιάσει την πρωτοβουλία εισαγωγής σιτηρών της Τουρκίας μέσω της Μαύρης Θάλασσας, συμφωνώντας με τις διοικήσεις της Μόσχας και του Κιέβου και αποτρέποντας την κίνηση της Άγκυρας να κάνει μία πριμοδότηση στην ΕΕ».

Διπλωματία των χαρτών

Για την Σοζτζού ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αποφάσισε να επεκτείνει τη «διπλωματία χαρτών» κατά της Άγκυρας». Επικαλούμενη δημοσιεύματα του διπλωματικού Τύπου, η Σοζτζού αναφέρει ότι «οι αντιπροσωπείες της Ελλάδας στο εξωτερικό άρχισαν να διανέμουν τον χάρτη της ‘Γαλάζιας Πατρίδας’ και άλλους χάρτες που απεικονίζουν τις διατριβές της Αθήνας σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στις χώρες αρμοδιότητάς τους».

Τέλος Γενί Σαφάκ και Σοζτζού επαναφέρουν το ζήτημα των εξοπλιστικών καταγγέλλοντας την Ελλάδα ότι συγκέντρωσε όπλα και στρατεύματα σε νησιά του Αιγαίου και άνοιξε το έδαφός της στις ΗΠΑ και έκανε νέες στρατιωτικές συμφωνίες. Σημειώνουν δε ότι η Αθήνα «έδωσε στις ΗΠΑ την ευκαιρία να εγκατασταθούν στη Θράκη και άνοιξε το πορτοφόλι της για τον εκσυγχρονισμό των πολεμικών ελικοπτέρων και των τανκς, και επίσης κινήθηκε για να πάρει πυραύλους Hellfire», ενώ «συστήματα πυροβολικού τοποθετήθηκαν σε χαρακώματα που άνοιξαν στη νήσο Ψέριμο».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Πέτσας: Προτάθηκε στον Ανδρουλάκη να ενημερωθεί σε προσωπικό επίπεδο κι αρνήθηκε

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του κακόβουλου λογισμικού «Predator» στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, και την παρακολούθησή του από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Οι απαντήσεις ου έχουν δοθεί από την Παρασκευή και μετά είναι πολλές και σε όλα τα θεσμικά επίπεδα. Επομένως το θεσμικό επίπεδο έχει καλυφθεί και εκεί μπορούν να τεθούν περαιτέρω ερωτήματα και να δοθούν οι όποιες απαντήσεις. Σε δημόσιο επίπεδο, ένα ζήτημα που είναι απόρρητο και δημόσιας ασφάλειας, δεν μπορεί να τοποθετηθεί κανείς», σχολίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ενημερωθεί προσωπικά για τους λόγους παρακολούθησης»

Για την στάση του κ. Ανδρουλάκη στο ζήτημα ο αναπληρωτής υπουργός είπε στην Κοινωνία Ώρα : «Προτάθηκε στον κύριο Ανδρουλάκη να ενημερωθεί σε προσωπικό επίπεδο κι αρνήθηκε και το χρησιμοποιεί επικοινωνιακά. Οποιαδήποτε άρση απορρήτου και νόμιμη επισύνδεση δικαιολογείται στο πλαίσιο του νόμου, το οποίο επικαλείται λόγους εθνικής ασφαλείας και δεν τους γνωρίζω αυτούς τους λόγους.  Επιδιώκει να συντηρηθεί το ζήτημα στην επιφάνεια» ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Οι παραιτήσεις αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση δεν κρύβεται

Για την παραίτηση του κ. Δημητριάδη και του επικεφαλής της ΕΥΠ ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό πολιτικό γεγονός και ανάληψη πολιτικής ευθύνης σε πολύ υψηλό επίπεδο, έτσι δεν κρύβεται η κυβέρνηση. Για αυτό λέω, ότι ίσως είναι επικοινωνιακό και ακόμα και τοξικό να συντηρούμε ένα τέτοιο θέμα σε αυτό το επίπεδο και να μην περιμένουμε να δοθούν οι απαντήσεις εκεί που είναι θεσμικά επιτρεπτό».

Οι παρακολουθήσεις είναι πολιτικό ή νομικό ζήτημα

«Ο κ. Βενιζέλος επιχειρηματολόγησε και είπε ότι τα πολιτικό προσωπικό είναι υπεράνω του νόμου. Η τοποθέτηση του κ. Γεραπατρίτη κονιορτοποίησε αυτή την επιχειρηματολογία και αποδείχθηκε από την στάση του κ. Βενιζέλου που άφησε στην άκρη το νομικό οπλοστάσιο που υπήρχε, για να επιχειρηματολογήσει ξανά πολιτικά. Επομένως, τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει, αλλιώς θα είχε τεθεί ζήτημα για τον Νόμο 2225/1994, ο οποίος μάλιστα φέρει και την υπογραφή του κ. Βενιζέλου και θα είχε αναλυθεί τόσα χρόνια από τα συγγράμματά του».

«Υπάρχει εθνική ενότητα και εθνική επαγρύπνηση στο ζήτημα του Αμπντούλ Χαμίντ Χαν»

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να παρακολουθούμε τις ρητορικές εξάρσεις, αλλά τις ενέργειες της Τουρκίας κι να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτό το ζήτημα υπάρχει εθνική ενότητα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και εθνική επαγρύπνηση. Με αυτό δεδομένο και σε συνδυασμό  με το πάγιο τρίπτυχο που έχουμε – δηλαδή έχουμε με το μέρος μας το διεθνές δίκαιο, τους συμμάχους μας και την αποτρεπτική μας δύναμη να προασπίσουμε την εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα μας – θα πορευθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε εθνική απειλή», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Ζήτημα πυρκαγιών:« Φέτος ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι από κάθε άλλη φορά»

Για την διαχείριση των πυρκαγιών ο αναπληρωτής Υπουργός είπε: « Φέτος ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι από κάθε άλλη φορά. Αυτό όμως δεν αποτρέπει τις πυρκαγιές με το υπάρχον καθεστώς κλιματικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Καθημερινά κατά μέσο όρο αντιμετωπίζουμε 50 με 60 πυρκαγιές την ημέρα. Για πρώτη φορά δόθηκε κονδύλι 100.000 εκατομμυρίων ευρώ στην πρόληψη. Μάλιστα στις 12 Αυγούστου, είναι η καταληκτική ημερομηνία που θα γίνει αξιολόγηση των μέτρων σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν στους δήμους».

Ακρίβεια και πληθωρισμός – «Η στήριξη θα συνεχιστεί και θα είναι μεγάλη»

Για το εάν θα υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης ενόψει του κατά γενική ομολογία δύσκολου χειμώνα ο κος Πέτσας σημείωσε: «Φυσικά και θα συνεχίσει η στήριξη και θα είναι και μεγάλη. Είναι πολύ μεγάλα τα ποσά που έχει διαθέσει η ελληνική κυβέρνηση, είναι  από τα περισσότερα στην Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία  και η θετική πορεία των εσόδων από τον Τουρισμό, κάνουν κάθε ευρώ που περισσεύει από τον κρατικό προϋπολογισμό ”επιστέφει” στην κοινωνία. Θα υπάρξει ένα γενναίο πακέτο στήριξης τον Σεπτέμβριο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Πηγή:

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος: Τζημερος και Κρανιδιώτης τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον τρίτο της ηγεσίας της κίνησης «Εθνική Δημιουργία» που δημιούργησαν τον Μάϊο. Μία ακροδεξιά κίνηση που σύμφωνα με τη διακήρυξή της διατείνεται ότι είναι η πραγματική δεξιά, θεωρεί την ΝΔ κεντροαριστερή και επιτίθεται σε πρόσφυγες, φεμινίστριες, ΛΟΑΤΚΙ+ κλπ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η συμμαχία των τριών δεν κράτησε πολύ, μόνο τρεις μήνες, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να βρίσκεται πλέον εκτός, λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς», «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας» όπως αναφέρει η δήλωση.

Το πολιτικό σχήμα αποτελούσε συνεργασία της «Εθνικής Συμφωνίας» του Κ. Μπογδάνου, της «Δημιουργίας Ξανά» του Θ. Τζήμερου και της «Νέας Δεξιάς» του Φ. Κρανιδιώτη και είχε ανακοινώσει ότι θα κατέλθει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι πρότινος επίσημες δηλώσεις των επικεφαλής.

Η ανακοίνωση Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Η διαγραφή αυτή έρχεται μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου γίνεται αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΠΑΣΚΕΤ3 λεπτά ago

Χωρίς τέσσερεις στη Μαδρίτη για το φιλικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 λεπτά ago

Αγγλικές “σειρήνες” για Γκριμάλντο – www.ertsports.gr

ΚΟΣΜΟΣ7 λεπτά ago

Γαλλία: Ανδρας που κρατούσε μαχαίρι σκοτώθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ από αστυνομικά πυρά

LIFESTYLE11 λεπτά ago

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 λεπτά ago

Στέλιος Πέτσας: Προτάθηκε στον Ανδρουλάκη να ενημερωθεί σε προσωπικό επίπεδο κι αρνήθηκε

ΕΛΛΑΔΑ18 λεπτά ago

Υπόθεση Νovartis: Ομόφωνη απαλλαγή Λοβέρδου από την κατηγορία της δωροληψίας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24 λεπτά ago

Σούπερ Καπ: Φόβοι για επεισόδια μεταξύ οπαδών

ΚΟΣΜΟΣ27 λεπτά ago

Γαλλία: Μαίνονται οι πυρκαγιές – Στάχτη 60.000 στρέμματα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ37 λεπτά ago

Μπογδάνος: Τζημερος και Κρανιδιώτης τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία»

ΕΛΛΑΔΑ38 λεπτά ago

Άρτα: Νεκρός σε τροχαίο 78χρονος, τραυματισμένη η σύζυγός του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή