Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τραγική η κατάσταση στο ΓΝΛ λένε οι γιατροί της ΕΙΝΚΥΛ – «Τρομάζουμε στα επείγοντα ότι θα έχουμε ασθενείς covid που δεν θα ξέρουμε πού να τους πάμε» (φωτο-βίντεο)

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εν μέσω του τέταρτου κύματος της πανδημίας σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν οι γιατροί του Δ.Σ. της ΕΙΝΚΥΛ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Κυριακής στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, το οποίο να σημειωθεί πως χρησιμοποιείται πια για γραφείο των ιατρών του ΓΝΛ, λόγω έλλειψης χώρων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ιδιαίτερα αναλυτικός δίνοντας στοιχεία, ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ, Νίκος Νταφούλης έκανε λόγο για 4η ήττα λόγω του 4ου κύματος της πανδημίας, με ευθύνη της κυβέρνησης.

Αναλυτικά: σημείωσε:

Tέταρτο κύμα 4η ήττα με ευθύνη της κυβέρνησης, που έχει την δικιά της ατομική ευθύνη των χιλιάδων νεκρών. Πολεμάμε χωρίς όπλα με σχέδιο την στήριξη του ιδιωτικού τομέα.

1η αντίφαση

Δύο χιλιάδες ιδιωτικές κλίνες, στρατιωτικό νοσοκομείο χωρίς οξυγόνο, εγκαταλελειμμένα σύγχρονα κτήρια όπως η Αρωγή, 1300 γιατροί στο Νομό, με πάνω από 200 σε ειδικότητες πρώτης γραμμής και η μάχη δίνεται σε ένα κτήριο που κυριολεκτικά είναι ακατάλληλο με ελάχιστους γιατρούς που έχουν εξαντληθεί .

2η αντίφαση

Στο 4ο κύμα της πανδημίας ο υπουργός ανακοινώνει ότι θα επιτάξει ιδιώτες γιατρούς γιατί κανείς δεν έρχεται με την αμοιβή των 4.500 ευρώ τον μήνα. Στο ΕΣΥ οι γιατροί εργάζονται με λιγότερο από τα μισά σε άθλιες συνθήκες ενώ αποδεικνύεται το ψέμα των υποτιθέμενων προσλήψεων.

ΓΝΛ: Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την κτηριακή εγκατάλειψη του.

Ιατρικό προσωπικό:

Παθολογική Κλινική: 8 Παθολόγοι αντιμετωπίζουν το 50% του όγκου νοσηλειών της πανδημίας σε ένα μεγάλο νομό. Κάνουν εφημερίες 1 ειδικός και 2 ειδικεύομενοι για 30 ώρες έχοντας την ευθύνη περισσότερων από 80 ασθενών. Θα πρέπει να έρθουν άλλοι 8 παθολόγοι άμεσα.

Παιδιατρική: 2 παιδίατροι για όλο το Νομό και την ΥΠΕ λόγω της παιδοχειρουργικής. Είναι η απόλυτη ντροπή.

ΤΕΠ: Ελάχιστοι μόνιμοι γιατροί για αμέτρητα περιστατικά. Έλλειψη χώρων για covid περιστατικά.

ΜΕΘ: 6 εντατικολόγοι για 16-18 κρεβάτια. Άμεσα να έρθουν 5 εντατικολόγοι.

Ακτινολογικό: Λόγω παραιτήσεων και συνταξιοδοτήσεων 5 εφημερίες αυτόν τον μήνα θα είναι ακάλυπτες.

Άμεσα να βρεθεί λύση.

Αναισθησιολογικό: 7 αναισθησιολόγοι για χιλιάδες χειρουργεία και καθημερινές διακομιδές μέχρι και την Πάτρα.

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού: 2 Νεφρολόγοι για όλο τον νομό. Να προκηρυχθεί άμεσα 1 θέση.

Χειρουργική, Ορθοπεδική, Ουρολογική, Μαιευτική Γυναικολογική , κλινικές με μεγάλες ελλείψεις σε υλικά και Γιατρούς που κλείνουν η μία μετά την άλλη και μετατρέπονται σε covid κλινικές με αποτέλεσμα χιλιάδες περιστατικά να μην μπορούν να χειρουργηθούν.

Παιδοχειρουργική: 3 παιδοχειρουργοί για όλη την 5η ΥΠε με κλειστή την κλινική τους γιατί μετατράπηκε σε covid.

Ογκολογικό: 2 ογκολόγοι για αμέτρητα περιστατικά.

Καρδιολογική: 6 καρδιολόγοι για όλο τον νομό. Έχουν ζητήσει έναν επικουρικό γιατρό εδώ και μήνες και δεν έχει προκηρυχθεί ακόμη η θέση.

Εργαστήρια: Ελάχιστοι γιατροί θα πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα οι θέσεις και η θέση για 1 επικουρικό που έχουν ζητήσει.

Λόγω κατάρρευσης του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου οι συνάδελφοι παλεύουν με τις ελλείψεις με τεράστιο ψυχικό κόστος.

Οφθαλμολογική κλινική: 2 χρόνια χωρίς κλινική λόγω covid, 4 οφθαλμίατροι με αμέτρητα περιστατικά. Απαιτείται ανανέωση του επικουρικού και προκήρυξη ακόμη μίας θέσης μέχρι να προκηρυχθούν οι κενές οργνικές θέσεις.

Αιμοδοσία: Τεράστιο έργο στον νομό χωρίς γιατρούς και μέσα.

2 νευρολόγοι και 1 ψυχίατρος για όλο το Νοσοκομείο.

Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας: καμία στήριξη σε αυτό το μοναδικό και ειδικό τμήμα.

Ειδικευόμενοι γιατροί χωρίς ρεπό που δεν εκπαιδεύονται.

Νοσηλευτικό προσωπικό: μεγάλη επιβάρυνση λόγω των ελλείψεων και των αναστολών. Δεν μπορούν να πάρουν ρεπό και έχουν εξουθενωθεί. Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Έχουμε εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των υγειονομικών. Άρση των αναστολών, ενίσχυση της εμβολιαστικής εκστρατείας και ενημέρωσης.

Τα Κέντρα Υγείας θα πρέπει να ενισχυθούν για να αποσυμφορήσουν τα νοσοκομεία την στιγμή που καταρρέουν λόγω και της αυξημένης προσέλευσης που έχουν και όχι να μεταφερθούν οι γιατροί στα Νοσοκομεία. Υπάρχει αύξηση των ασθενών, που καταφεύγουν στα ΚΥ γιατί τα Νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει. Το πρόβλημα λύνεται με προσλήψεις.

Τέλος για όλα τα παραπάνω το Νοσοκομείο μας δεν πρέπει να μετατραπεί σε covid Νοσοκομείο, όχι γιατί δεν θέλουμε να εργαστούμε, κάτι που σε όλες τις φάσεις της πανδημίας το κάναμε με αυτοθυσία και το πληρώσαμε με νεκρούς και σωματική και ψυχική κατάρρευση, αλλά γιατί θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η θνητότητα σε  covid και μη covid περιστατικά. Δεν προσφέρουμε τίποτα με αυτόν τον τρόπο στην υγεία του κόσμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ, Θανάσης Αθανασιάδης ο οποίος τόνισε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, πως δεν άλλαξε κάτι από πέρσι και πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Ειδικότερα επισήμανε τα εξής: Αν σχηματοποιήσουμε τα γεγονότα που βιώνουμε σε σχέση με την παρούσα έξαρση της πανδημίας και τα τεκταινόμενα στο χώρο της Θεσσαλίας, όσον αφορά στην υγεία, οι τίτλοι θα ήταν οι εξής:

 1. Νοέμβριος 2020 – Νοέμβριος 2021 – Στο ίδιο έργο θεατές.

Όπως και τότε σχέδιο ουδέν, πλήρης απαξίωση των εκκλήσεων και παραινέσεων του υγειονομικού κινήματος για προετοιμασία ενός κεντρικού σχεδίου της αντιμετώπισης νέας έξαρσης της πανδημίας μετά την κυνική κυβερνητική θερινή ραστώνη του τύπου νικήσαμε την νόσο, ανοίξαμε τον τουρισμό και σας περιμένουμε. Αν επεξεργάζονταν και προετοίμαζαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με βάση τις παραινέσεις μας που θα ενέτασσε επί ανάγκης τον υπερτροφικό ιδιωτικό τομέα στο σχέδιο με συνθήκες και διαδικασίες επίταξης, σήμερα τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Οι κινητοποιήσεις της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ που επέτυχαν μαζικότητα απέτρεψαν τα σχέδια:

Της πλήρους και παρατεταμένης μετατροπής του νοσοκομείου σε κόβιντ, παρά την εφαρμογή ενός επικίνδυνου και επισφαλούς υβριδικού πρωτοτύπου λειτουργίας, λαρισαϊκής έμπνευσης με γενική εφημέρευση χωρίς κλίνες και χειρουργικές αίθουσες, κάπως σαν Κέντρο εφημερίας για όλα τα περιστατικά και εισαγωγή μόνον των κόβιντ. Μία άκρως επικίνδυνη, καινοφανής και επισφαλής διαδικασία.

Με την πίεση που άσκησε το κίνημα τότε επανήλθε στις τελευταίες ημέρες του 2020 η Γυναικολογική κλινική και δεν παγιώθηκε η κατάσταση μεταφοράς της στο Π.Γ.Ν.Λ και τον Ιανουάριο εξωθήθηκαν να ανοίξουν χειρουργικές αίθουσες και κλίνες για την αποκατάσταση σε κάποιο βαθμό του χειρουργικού έργου πράγμα που έδειχναν ότι δεν έχουν σκοπό να το κάνουν κρατώντας ως εφεδρεία για την κόβιντ νοσηρότητα το Γ.Ν.Λ για τις ανάγκες όλης της Κεντρικής Ελλάδας

 1. Κυνική εμμονή της κυβέρνησης στο λεγόμενο «νέοΕ.Σ.Υ» παρά την ακραία υγειονομική κρίση και την αποτυχία της μέχρι τώρα αντιμετώπισης με τις 16.000 θανάτους, οι 13.000 κυρίως κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2020.

Προώθηση των σχεδίων για τις αλλαγές στο Ε.Σ.Υ, οι οποίες αφορούν στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του συστήματος και μείωση της συμμετοχής του κράτους στο ελάχιστο (περίπου 20%) στην χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας, με στόχο την εξώθηση των νοσοκομείων σε λειτουργία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια κόστους-οφέλους και προοπτική υπαγωγής με αρχή την Π.Φ.Υ στην Περιφερειακή Διοίκηση χωρίς πόρους με αυτοχρηματοδότηση.

Το Γ.Ν.Λ με την φυσιογνωμία που έχει και την δραστηριότητα δεν περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό με αυτή την μορφή. Δεν είναι επιθυμητή η κεκτημένη ταχύτητα ενός δημόσιου νοσοκομείου,το οποίο αν και υποστελεχωμένο, σε πλήρη εγκατάλειψη και χρόνια υποχρηματοδότηση εξακολουθεί να διατηρεί θύλακες τριτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, άκρως ανταγωνιστικές. Αυτό δεν είναι επιθυμητό στο πλαίσιο του σχεδίου εμπορευματοποίησης και προώθησης της κερδοφορίας των ιδιωτικών επενδύσεων στην υγεία στον Νομό.

 1. Επίσκεψη του νέου υπουργού υγείας στην Λάρισα

Ήλθε δεν είδε και απήλθε ο υπουργός.

Δεν είχε την περιέργεια να δει τα νοσοκομεία της πόλης και τις υποδομές τους να μιλήσει με τους πάλαι ποτέ ήρωες εργαζόμενους!

Τι είπε (όσα σταχυολόγησα από δηλώδεις στα Μ.Μ.Ε);

 • Ενισχύουμε το σύστημα!
 • Έχει ανταποκριθεί και ο ιδιωτικός τομέας σε κλίνες κόβιντ και μη κόβιντ
 • Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε
 • Η φιλοσοφία της κυβέρνησης είναι το ΕΣΥ να μην γίνει μονοθεματικό
 • Ενδεχομένως είναι πιθανόν να γίνει και περιορισμός χειρουργείων
 • Ενισχύουμε το προσωπικό, βάζουμε και τα τρίμηνα
 • Δίνουμε κίνητρα στους ιδιώτες
 • Αυτές είναι οι δυνατότητες και τις εξαντλούμε
 • Υπάρχει πλήρης σχεδιασμός
 • Οι διοικήσεις αυτήν την διετία έχουν αποκτήσει την εμπειρία να αντιμετωπίζουν τα θέματα
 • Ενισχύουμε το σύστημα και με προσωπικό από περιοχές που δεν πιέζονται.

Η δική μου ανάγνωση των δηλώσεων είναι: ασάφεια, γενικότητες, ψεύδη και χωρίς αιδώ λοιδορία των σκληρά εργαζόμενων υγειονομικών.

Σίγουρα δεν περιμέναμε τεχνοκρατικές άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις από έναν υπουργό υγείαςπου ήλθε εκτάκτως υποτίθεται για την ανεύρεση λύσεων, αλλά αυτό υπολείπεται ακόμα και των πλέον υποδεών προσδοκιών! Κρίμα.

 1. Διατυπωμένες στα Μ.Μ.Εαπόψεις για διεύρυνση των κλινών κόβιντ στο Γ.Ν.Λ δεν εκφράζουν το σωματείο και τους ιατρούς που εκπροσωπεί.

Οι απόψεις που εκφράζει το ΔΣ της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ ταυτίζονται με τις εγγράφως διατυπωμένες θέσεις των κοινών συνεδριάσεων των τομέων του νοσοκομείου, του Ιανουαρίου και του Μαΐου 2021,οι οποίες κατατέθηκαν στην διοίκηση, καθώς και των θέσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των επιστημονικώς και διοικητικώς υπευθύνων των Τμημάτων του Νοσοκομείου, οι οποίες θα κατατεθούν αύριο εγγράφως και ενυπογράφως στην διοίκηση του νοσοκομείου. Οι απόψεις συναδέλφων που εμπλέκονται θεσμικά ή μη στις λήψεις αποφάσεων θα πρέπει να εκφράζουν και να συγκεράζουν τις επί μέρους απόψεις του συνόλου των ιατρών του νοσοκομείου.

Δεν αμφισβητούμε την ύπαρξη επειγουσών αναγκών με την αύξηση των κρουσμάτων που χρήζουν νοσηλείας, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπισθεί η κατάσταση έγκαιρα με επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και ένταξη στον σχεδιασμό και άλλων δομών όπως π.χ του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της πόλης. Από την προηγούμενη έξαρση αγωνιωδώς πιέζαμε για σχεδιασμό και προετοιμασία λύσεων.

Ο Λάμπρος Καραγεώργος μέλος του γενικού συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ και μέλος της ΕΙΝΚΥΛ επισήμανε το κτιριακό πρόβλημα του ΓΝΛ που είναι όπως είπε διαχρονικό.

Τέλος ο διευθυντής των Τ.Ε.Π. Δημήτρης Μπαμπαλής τόνισε ότι: « δεν μπορεί το ΓΝΛ με τις δυνάμεις που έχει να γίνει πάλι ο κύριος άξονας που θα σηκώσει το βάρος των covid περιστατικών. Το 4ο κύμα είναι σφοδρό και με ανοιχτά τα πάντα υπάρχουν και άλλα σοβαρά περιστατικά όπως τροχαία που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα στα επείγοντα, οπότε η επιβάρυνση είναι τρομακτική.

 Είμαστε 100% σε πληρότητα σε covid και μη covid περιστατικά.

Τρομάζουμε στα επείγοντα ότι θα έχουμε ασθενείς covid που δεν θα ξέρουμε πού να τους πάμε».

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο κουρνιαχτός τους κρατάει «έγκλειστους» στα σπίτια τους αυγουστιάτικα… (φωτο) –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα έργα προχωρούν με αργούς ρυθμούς στο ύψος της οδού Κραννώνος στη Λάρισα, καταγγέλλει στο onlarissa.gr, κάτοικος τα περιοχής, με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό στην συγκεκριμένη περιοχή να πνίγονται στην «σκόνη» λόγω των εργασιών της ΔΕΥΑΛ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ενώ έχουν καλύψει με αδρανές υλικό τις εκσκαφές δεν έχουν τοποθετήσει άσφαλτο», αναφέρει ο αναγνώστης της εφημερίδας στην καταγγελία του, την οποία συνοδεύει και με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Δείτε τα όσα αναφέρει:

«Θα ήθελα παρακαλώ να αναδείξετε ένα μείζον θέμα που μας απασχολεί ως πολίτες και συγκεκριμένα στη γειτονιά μας στο ύψος της Κραννωνος.

Έχει εδώ και 1 μήνα περίπου που γίνονται έργα από τη ΔΕΥΑΛ επί των κάθετων οδών της Κραννωνος και πλέον μια βδομάδα πάνω στη Κραννώνος. Έχουμε γεμίσει χώματα μέσα στα σπίτια μας.

Τα έργα προχωρούν με αργούς ρυθμούς και ενώ έχουν καλύψει με αδρανές υλικό τις εκσκαφές δεν έχουν τοποθετήσει άσφαλτο.

Αύγουστος και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας να αερίσουμε, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σκόνης στη περιοχή».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το καμίνι που “ντουμανιάζει” Πλαταμώνα και Παντελεήμονα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την άμεση διακοπή λειτουργίας του καμινιού που “πνίγει” κυριολεκτικά με καπνούς καθημερινά Πλαταμώνα και Παντελεήμονα απαίτησαν κάτοικοι, επαγγελματίες και παραθεριστές των δύο περιοχών με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στον κόμβο προς Παλαιό Παντελεήμονα στο ύψος του ξενοδοχείου Maxim, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά που κρατούσαν πλακάτ τόνισαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει επιτραπεί η λειτουργία μιας επιχείρησης με τέτοια δραστηριότητα και με τέτοιο αντίκτυπο σε τουριστική περιοχή και στο περιβάλλον στο συγκεκριμένο σημείο, ζημιώνοντας τον τουρισμό στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ αλλων ο Δήμαρχος Δίον – Ολύμπου κ. Γερολιόλιος, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκούφα, ο Λαρισαίος επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Βαϊούλης, πολύς κόσμος, δημοτικοί σύμβουλοι και οικογένειες της περιοχής.

Αποφασίστηκε άμεσα ο Δήμος Δίον – Ολύμπου να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να διακοπεί το συντομότερο η λειτουργία της επιχείρησης που εδώ και εβδομάδες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ2 λεπτά ago

Παγώνη: Ήταν λάθος το πρωτόκολλο – Δεν έχει νόημα να αλλάξουμε τον τρόπο καταγραφής των θανάτων δυόμισι χρόνια μετά

ΜΠΑΣΚΕΤ7 λεπτά ago

Ολοκλήρωσε τη… βόμβα η ΑΕΚ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 λεπτά ago

Πήρε τον Πέρεθ από τη Ρόμα η Θέλτα

OIKONOMIA10 λεπτά ago

Σταϊκούρας: Μεγάλος εθνικός στόχος η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία

ΚΟΣΜΟΣ11 λεπτά ago

Βρετανία: Καταρτίζει σχέδια για οργανωμένες διακοπές ρεύματος

LIFESTYLE15 λεπτά ago

O Άκης Πετρετζίκης με την έγκυο σύζυγό του και τον γιο τους στην πισίνα

ΕΛΛΑΔΑ23 λεπτά ago

Ναυάγιο Ζακύνθου: Μάζεψαν τα σκουπίδια – Οι αντιδράσεις συνεχίζονται

ΜΠΑΣΚΕΤ28 λεπτά ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έργο τέχνης για τα 75 χρόνια NBA! (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ29 λεπτά ago

Βεργέτης: «Πέρασα από επαγγελματικές συνεντεύξεις για να πάω στην Ινδία» (audio)

OIKONOMIA31 λεπτά ago

Αμπέλι: Η μύγα της Μεσογείου ζημιώνει το επιτραπέζιο σταφύλι

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή