A.E.Λ.
Τρίποντα για Βλαχιώτη και Χανιά – CrimsonScorer


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στον Β’ Όμιλο, αν και ο Παναθηναϊκός Β΄ προηγήθηκε στη Σπάρτη, ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε την πολύτιμη νίκη με 3-1, την πρώτη εντός έδρας, παραμένοντας στο κόλπο της παραμονής. Ο Αλμπάνης στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», αλλά στο 42’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Νταμπίζα να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου.
Ο Σοκολάροφ ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 64’ ο Μπούζας έκανε το 2-1 για τον Αστέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός Β΄ είχε δοκάρι στο 83’ με τον Καρβούνη.
Στο 90’ όμως ο Σιντορένκο με πλασέ έγραψε το 3-1 για τους Λάκωνες.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Στα Περιβόλια, τα Χανιά επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ Β΄ με ανατροπή. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με την Ένωση να ανοίγει το σκορ στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση. Στο 61’ ο Λάτσι των «κιτρινόμαυρων» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τα Χανιά να πιέζουν για το γκολ. Στο 80’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κολλά να κάνει το 1-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα τα Χανιά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον Τριανταφυλλάκο, για το τελικό 2-1.
- Β’ Όμιλος
Αστέρας Βλαχιώτη-Παναθηναϊκός Β΄ 3-1
Χανιά-ΑΕΚ Β 2-1Κυριακή 13 Μαρτίου
14:00 Ζάκυνθος-Κηφισιά
ΟΦ Ιεράπετρας-Επισκοπή
Διαγόρας-Καλαμάτα
Εργοτέλης-Καραϊσκάκης Άρτας
Καλλιθέα-Ρόδος
Αιγάλεω-Λεβαδειακός αναβλ.
Ρεπό: Ηρόδοτος

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ώρα των έργων»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφερόμενη στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην «πρώτη» της ομάδας στο στάδιο Αλκαζάρ, τονίζει τα εξής:

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Απλά, λιτά κι απέριττα, το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε μετά την χθεσινή μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων μας στο στάδιο Αλκαζάρ, είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε ξεχωριστά και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Ιερώνυμο, όχι μόνο για την τέλεση του αγιασμού, αλλά και για τα θερμά λόγια στήριξης της ομάδας.
Πλέον, όπως ειπώθηκε κι από μικροφώνου εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, τα λόγια τελειώνουν εδώ.
Τα μηνύματα εστάλησαν απ’ όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις κι έχει ξεκινήσει για όλους μας κι όχι μόνο για την εξέχουσα τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας, η ώρα των έργων.
Γι’ αυτό και υπενθυμίζεται ότι:
1. Σε ελέξιξη βρίσκεται η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας κι όπως είναι ήδη γνωστό, οι τις τιμές και η κατανομή των θυρών ανά σημείο πώλησης έχουν ως εξής:
– ΘΥΡΑ 3 VIP / 600€ και ΘΥΡΑ 3 / 300€ (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
– ΘΥΡA 2 και ΘΥΡΑ 4 / 200€ (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)
– ΘΥΡΑ 10 / 170€ (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)
ΟΙ ΩΡΕΣ διάθεσης είναι Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. – 7 μ.μ. και αύριο Σάββατο 30/7 από 10 π.μ. – 2 μ.μ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
ΕΝΗΛΙΚΟΙ:
Α) Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
Β) ΑΜΚΑ
Γ) ΑΦΜ
ΑΝΗΛΙΚΟΙ:
Φωτοτυπία και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (εάν έχουν) και θεωρημένη από ΚΕΠ συναίνεση του κηδεμόνα τους, στην οποία να αναφέρονται το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ του κηδεμόνα και των ιδίων εάν υπάρχουν.
Σε παιδιά έως 14ων ετών (βάσει αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης) η διάθεση γίνεται με έκπτωση 50%, υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγεται η Θύρα την οποία επέλεξε και ο γονέας για την έκδοση του δικού του εισιτηρίου.
Σημειώνεται πως όσα άτομα με αναπηρίες επιθυμούν την χωρίς χρέωση είσοδο τους στο στάδιο Αλκαζάρ, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση εισόδου τους στο γήπεδο (πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕΠΑ, άνω του 67%, έχοντας κάθε είδους κινητική, νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι υποχρεωτική.
2. Στη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ και σε μια αρχική προσέγγιση, βρίσκονται επιπλέον 500 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία πρόθεσή μας είναι να τεθούν προς πώληση σε προνομιακή τιμή στους οργανωμένους οπαδούς που θα πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δεδομένου του ικανού χρόνου που μεσολαβεί έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, τους καλούμε να θέσουν το συντομότερο υπόψη της ΠΑΕ ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας συντεταγμένου Συνδέσμου – Λέσχης φιλάθλων, προκειμένου να προχωρήσουμε στα περαιτέρω της απαιτούμενης διαδικασίας.»

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
A.E.Λ.
«Κάηκε» το Αλκαζάρ στην «πρώτη» από τους εκατοντάδες «βυσσινί» οπαδούς! (pics+vids)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Κάηκε» το στάδιο Αλκαζάρ στην κυριολεξία στην «πρώτη» της ΑΕΛ μετά από χρόνια αφού γέμισε ξανά με τους «βυσσινί» φιλάθλους που «διψούσαν» να δουν την ομάδα στο διαυγές της νέας εποχής.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τα ΑΕΛικά συνθήματα των οργανωμένων και μη, επισκίασαν τα πάντα, στέλνοντας μήνυμα ότι «έφτασε η ώρα να γίνει και πάλι η ΑΕΛ βασίλισσα στην χώρα»
Οι τριήμερες εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ολοκληρώθηκαν λοιπόν με τον δυναμικότερο τρόπο στην ανοιχτή «πρώτη» προπόνηση των «βυσσινί» όπου παρουσιάστηκε και η ομάδα στον κόσμο.
Η αρχή ξεκίνησε από την Κεντρική Πλατεία της θεσσαλικής πρωτεύουσας, όπου οι δεκάδες φίλαθλοι έδωσαν ραντεβού μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο φωνάζοντας συνθήματα και με πορεία έφτασαν στο στάδιο Αλκαζάρ όπου στις 18.30 τελέστηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο.
Ο Μητροπολίτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «θα προσεύχομαι για να πάει η ομάδα ψηλά και να είναι γεροί και υγιείς οι παίκτες», στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο.
Τα συνθήματα δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο, ενώ μάλιστα τη στιγμή της παρουσίασης των παικτών, άναψαν πάρα πολλοί πυρσοί, με παίκτες, προπονητικό, ιατρικό και διοίκηση με τα αδέρφια Νταβέλη να βλέπουν μία «ζωντανή» κερκίδα με παλμό μετά από χρόνια.
Στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ, ενώ από αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο των Δέντρων, έως και τις 12 Αυγούστου όταν και οι «βυσσινί» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο.
Στο γήπεδο Αλκαζάρ βρέθηκαν πάμπολλοι φίλοι της ΑΕΛ που είχαν χρόνια να δουν την ομάδα από κοντά, λόγω του προηγούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Τα βράχια έκλεισαν την παραλία Λαλαρια Σκιαθου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε 46χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Έκτακτη διακομιδή στο Βόλο από τροχαίο στην Σκιαθο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago
43χρονος πέθανε στον ύπνο του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
«Έσκισε» στις πανελλαδικές εξετάσεις ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Βουρούκος, απόφοιτος του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago
Αστικό Λεοφωρείο βούλιαξε σε λακκούβα στο δρόμο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σοκ 53χρονος από το Αχίλλειο Αλμυρού έπεσε από την ταράτσα του Πανεπιστημιακού
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΟ YACHT«Mayan Queen IV» -Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ