ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τσιτσιπάς σε Αλιασίμ: «Εύχομαι ολόψυχα να κερδίσεις κι άλλους τίτλους, αλλά όχι όταν είμαι εγώ στο τουρνουά»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ στον τελικό του ΑΤP 500 του Ρότερνταμ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας συνεχάρη τον 21χρονο Καναδό για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, κάνοντάς του μάλιστα και πλάκα για την ήττα του!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:
«Συγχαρητήρια για τον πρώτο σου τίτλο Φέλιξ. Ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα. Αξίζουν πολλά μπράβο σε εσένα και την ομάδα σου. Είναι το αποτέλεσμα και η επιβράβευση της δουλειάς σου και σου εύχομαι ολόψυχα να κερδίσεις κι άλλους τίτλους, αλλά όχι όταν είμαι εγώ στο τουρνουά!
Για μένα αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά γιατί με είχε καλέσει μικρό ο Ρίτσαρντ Κράζιτσεκ (πρώην σπουδαίος τενίστας και διευθυντής τώρα του τουρνουά)».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στοίχημα: Στήριξη στην ασταμάτητη Μπραν


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αρκετές οι ευκαιρίες στο σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (26/05) με δράση σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Κόνγκσβινγκερ – Μπραν και την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην interwetten. Πάμε να την αναλύσουμε.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
8η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας με την Κόνγκσβινγκερ να πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα. Βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Ηττήθηκε με 1-0 από την ΚΦΟΥΜ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.
Σε αντίθετη κατάσταση η Μπραν έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φρέντρικσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη, ενώ παραμένει φέτος αήττητη. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -5 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Μιοντάλεν. Περιμένουμε ότι θα δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες και ότι θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Θα τη στηρίξουμε!
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στοίχημα: Η προσωπικότητα της Ρόμα και το know-how του Μουρίνιο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Βραδιά τελικού η αποψινή καθώς στα Τίρανα θα απονεμηθεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν. Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ και το Betarades.gr έχει προγνωστικό από το σπουδαίο παιχνίδι Ρόμα – Φέγενορντ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τελικός του Κόνφερενς Λιγκ που διεξάγεται στις 22:00 στο “Air Albania”, με τη Ρόμα να έχει τον τίτλο του φαβορί αλλά και έναν τεχνικό στον πάγκο της που γνωρίζει καλά πως να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκούς τελικούς, μετρώντας ισάριθμες κατακτήσεις. Οι “τζιαλορόσι” προκρίθηκαν στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης προσπερνώντας την Τράμπζονσπορ, τερμάτισαν στην κορυφή αυτού κι έπειτα ξεπέρασαν τα εμπόδια των Φίτεσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ. Εντός συνόρων η Ρόμα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική της Serie A, τερμάτισε στην 6η θέση και στο -1 από την 5η Λάτσιο.
Από την πλευρά της η Φέγενορντ έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην Eredivisie, καθώς ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Τβέντε, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και τερμάτισε στην 3η θέση. Η ομάδα από το Ρότερνταμ ξεκίνησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ: Πέταξε νοκ άουτ Ντρίτα, Λουκέρνη και Έλφσμποργκ, τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου με 14 βαθμούς (+6 από Σλάβια Πράγας) και ξεπέρασε τα εμπόδια των Παρτιζάν, Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ για να φτάσει στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό στα 113 χρόνια ιστορία της. Ομάδα με ποιότητα η Φέγενορντ, ωστόσο υστερεί σε εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρει απέναντι της μια ομάδα που “διψάει” για το ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχει προσωπικότητα και έναν προπονητή που γνωρίζει τον τρόπο. Θα στηρίξουμε τη Ρόμα στον αποψινό τελικό.
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ14 ώρες ago
Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Τροχαίο ατύχημα επί της Πολυμέρη τα ξημερώματα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Σοκ 41χρονος Πα-τέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του στον Βόλο