Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί και άπαντες στον ΠΑΟΚ κοιτούν την επόμενη ημέρα του συλλόγου, χτίζοντας την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη χρονιά, εντός και εκτός των συνόρων.
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις φημολογίες που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αρχικά ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως δεν έχει ανοίξει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ και δεν στέκει να ανοίξει έτσι χωρίς να έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία πολλών μηνών. Όταν αποχωρήσει ο Λουτσέσκου η επόμενες μέρες θα είναι πολύ δύσκολες μέχρι να έρθει ξανά σε ισορροπία όλος ο σύλλογος.
Στη συνέχεια τόνισε ότι η τιμωρία που επέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν μία αντίδραση της στιγμής και δεν περιμένουμε κάτι άλλο να συμβεί.





















