Τα τελευταία νέα (μεταγραφικά και μη) του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου.
Για την περίπτωση του Τάισον φαίνεται ότι απομένουν μόνο τα τυπικά, όπως έχει αναφέρει εξάλλου από το Σάββατο, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά από Δευτέρα.
Από εκεί και πέρα θα μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα του αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Μπάμπα, ενώ για τον Μεϊτέ τόνισε ότι έχει… κουράσει το θέμα, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του. Ωστόσο, προτεραιότητα του «δικεφάλου του Βορρά» είναι να αποκτηθεί ένας πιο νεαρός παίκτης.
Φυσικά συνεχίζεται η αναζήτηση ενός φορ, με τα σενάρια από την Τουρκία να κάνουν λόγο για τον Πέτκοβιτς.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.