Η μοίρα επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στον Μάκη Ιορδανόπουλο, σε έναν εκ των τριών νικητών της κλήρωσης του Τζόκερ της περασμένης Κυριακής (5/12/2021), καθώς κάποιοι του έκλεψαν το δελτίο με το οποίο είχε κερδίσει 252.000 ευρώ!

Ο καταγγέλλων είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές..

Νωρίτερα πάντως, ο Μάκης Ιορδανόπουλος είχε πάει στο πρακτορείο του χωριού του, όπου εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ.

Το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA είναι από τη στιγμή που έχει παραδώσει στον πράκτορα ο Μάκης Ιορδανόπουλος το δελτίο του, κι αυτός το ελέγχει διεξοδικά.

Μετά το τσεκάρισμα στα ειδικά μηχανήματα αλλά και την επιβεβαίωση που ήρθε μετά τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανακοινώνει στον άνδρα που έχει απέναντί του ότι έχει πιάσει εξάρι.

Μάλιστα, οι δύο τους κάνουν κάποιες χειρονομίες και ο Μάκης Ιορδανόπουλος παίρνει το δελτίο και φεύγει από το πρακτορείο, προτού αυτό «κάνει φτερά».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr