Connect with us

OIKONOMIA

Β. Εύβοια: Διανομή ζωοτροφών και μελισσοτροφών

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τις επόμενεςς ημέρες, ξεκινά η διανομή έτοιμου σιτηρέσιου συνολικής ποσότητας 1.747.500 κιλών

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα διανομής ζωοτροφών και μελισσοτροφών στους πληγέντες κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της βόρειας Εύβοιας, έργο το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης που ενέκρινε το υπουργείο Κρατικής Αρωγής και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 2.066.717 ευρώ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πιο αναλυτικά, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο η διανομή συνολικής ποσότητας 1.020.000 κιλών μηδικής σε 326 κτηνοτρόφους των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, ενώ πριν λίγες ημέρες εκτελέσθηκε και το έργο διανομής 93.750 κιλών ζάχαρης σε 182 μελισσοκόμους.

Διαβάστε επίσης: Κτηνοτροφία: Το κόστος των ζωοτροφών «τρώει» το κοπάδι

Τις προσεχείς ημέρες, ξεκινά η τελική φάση υλοποίησης του προγράμματος η οποία αφορά στη διανομή έτοιμου σιτηρέσιου συνολικής ποσότητας 1.747.500 κιλών, στους κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών.

Η κατανομή των παραπάνω ποσοτήτων βασίστηκε στα επίσημα στοιχεία απογραφής των μητρώων κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων που διατηρεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Εύβοιας, και στην άριστη συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τους επαγγελματικούς φορείς για την καλύτερη δυνατή και δίκαιη διανομή των ζωοτροφών και μελισσοτροφών.

«Οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι μας παραμένουν περήφανοι και όρθιοι, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν σε μια περιοχή που πληγώθηκε όσο καμία άλλη στο παρελθόν. Η παροχή τροφών για την πρώτη κρίσιμη χρονιά απέδωσε καρπούς και προσέθεσε ένα ακόμα στήριγμα στον μεγάλο αγώνα για τη διάσωση του πρωτογενή τομέα της βόρειας Εύβοιας. Οφείλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια στο δύσκολο εγχείρημα της διανομής σε περισσότερους από 500 δικαιούχους, τους αρμόδιους αντιδημάρχους των Δημοτικών Αρχών, τους υπαλλήλους μας στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Εύβοιας, και πολλούς εθελοντές κατοίκους και επαγγελματίες της βόρειας Εύβοιας που στήριξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή την προσπάθεια μας», επισήμανε ο ατιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Καινούριες δαπάνες 30% πάνω για τους ασθενείς στο νέο ΕΣΥ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Πλήρη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας, με ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση των ασθενών για την εξασφάλιση της περίθαλψή τους, επιφυλάσσει η κυβέρνηση με τον τελευταίο νόμο για την νοσοκομειακή περίθαλψη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι μέχρι σήμερα δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας οδηγούσαν σε ιδιαίτερα αυξημένες ιδιωτικές πληρωμές από τις τσέπες των ασθενών, οι οποίες κυμαίνονται ανά τα χρόνια γύρω στο 40% των συνολικών δαπανών υγείας, με αρκετές χρονιές να ξεπερνούν και αυτό το ποσοστό. Μόνο που το ποσοστό αυτό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες του ΟΟΣΑ είναι συγκρίσιμο μόνο με τις ΗΠΑ όπου το σύστημα υγείας είναι εξ’ ολοκλήρου ιδιωτικό.

Με τις τελευταίες ρυθμίσεις, οι ιδιωτικές πληρωμές θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, και εκτιμάται ότι με την καθιέρωση των απογευματινών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία θα προβλέπουν συμμετοχή του ασθενούς στο ύψος του 30% του κλειστού ενοποιημένου νοσηλίου, δηλαδή του κρατικού τιμολογίου που προβλέπεται να καταβάλλει ο ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία, ανεβάζοντας δραματικά το κόστος περίθαλψης στα νοικοκυριά.

Μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που οι οικονομικές δυσκολίες του πληθυσμού της χώρας περιορίζουν την αναζήτηση θεραπείας στο 25% των πολιτών, καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην πληρωμή των ιατρικών υπηρεσιών που τους είναι αναγκαίες.

Το σύνολο του ιατρικού κόσμου της χώρας τάχθηκε ενάντια στον νόμο αυτό, είτε ήταν νοσοκομειακοί γιατροί είτε ιδιώτες. Όλοι τους επεσήμαναν με τις διαμαρτυρίες τους πως εκτός από τις δυσκολίες που προστίθενται στους ασθενείς όταν αυτοί αναζητούν θεραπεία για την πάθησή τους, η παροχή υπηρεσιών υγείας από νοσοκομειακούς γιατρούς στον ιδιωτικό τομέα και το αντίστροφο, δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά υγείας.

Επιπλέον όμως, με την κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο ΕΣΥ, θα αναβιώσουν οι πελατειακές σχέσεις που υπήρχαν πριν τη δημιουργία του ή θα αναγκαστούν οι ασθενείς να βάζουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υγεία τους.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί

Για τις επιπτώσεις του νέου νόμου στην υγεία των πολιτών, αλλά και στη λειτουργία του νέου συστήματος υγείας όπως θα διαμορφωθεί, μίλησε στο in.gr o γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Πάνος Παπανικολάου,  επισημαίνοντας ότι η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θεσμοθετείται με τα άρθρα 7 και 10 του νέου νόμου, όπου δίνουν τη δυνατότητα συνεργασίας ιδιωτών γιατρών με τα δημόσια νοσοκομεία και το αντίστροφο. «Αυτό προσθέτει ένα μεγαλύτερο «δίπορτο», στο ήδη υπάρχον «δίπορτο» που υπήρχε ήδη από τους Πανεπιστημιακούς γιατρούς», τόνισε ο κ. Παπανικολάου, προσθέτοντας πως για τη δυνατότητα των τελευταίων να υπηρετούν σε δημόσια νοσοκομεία και να απασχολούνται σε ιδιωτικές κλινικές ή ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας, χρειάζεται μόνο η άδεια της Συγκλήτου πλέον.

Πρόσθεσε πως «ενώ η αρχική άρση της αποκλειστικής απασχόλησης, προοριζόταν μόνο για απομακρυσμένες και άγονες περιοχές, προκειμένου να δοθεί κίνητρο στελέχωσης σε σημεία όπου δεν υπήρχαν αρκετοί γιατροί, ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, δήλωσε ότι «ανοίγουμε το ΕΣΥ στους γιατρούς».

«Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους πολίτες;» διερωτήθηκε ο κ. Παπανικολάου και εξήγησε:

  1. Η πρωινή δωρεάν λειτουργία θα περιοριστεί, καθώς υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, οπότε η επ΄αμοιβή λειτουργία θα «καταπιεί» τη δωρέαν. Αυτό το έχουμε δει ήδη από άλλες δραστηριότητες επ΄αμοιβή, όπως η διενέργεια κάποιων ειδικών εξετάσεων με συμμετοχή του ασθενούς με 400 ευρώ. Γι΄ αυτές οι εξετάσεις η πρωινή λειτουργία γίνεται ως τις 11 το πρωί όπου πραγματοποιείται μια μόνο εξέταση, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιούνται τρεις τέτοιες εξετάσεις. Το ίδιο θα γίνει και με τα χειρουργεία.

Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν ως δεξαμενές ασθενών για άγρα πελατείας, ενώ θα νομιμοποιηθεί και το «φακελάκι» με την υποχρεωτική συμμετοχή του ασθενή σε ένα ποσοστό της τάξης του 30% επί του κλειστού ενοποιημένου νοσηλίου – όπως εκτιμάται. Αυτό σήμαίνει ότι για μια επέμβαση οσφυικής δισκοκήλης που απαιτεί 36 ώρες νοσηλεία, με ΚΕΝ στις 4.500 ευρώ, ο ασθενής θα καλείται να καταβάλλει νόμιμο φακελάκι 1350 ευρώ. Ή ακόμα χειρότερα, αν ο γιατρός συνεργάζεται και με ιδιωτική κλινική, θα μπορεί να ζητήσει εκβιαστικά να γίνει η επέμβαση στην ιδιωτική κλινική και ο ασθενής να χρεωθεί με 3.500 ευρώ.

  1. Θα δημιουργηθούν τεράστια λειτουργικά προβλήματα, όχι μόνο στα τμήματα της περιφέρειας, αλλά και στις μεγάλες πόλεις όπου τώρα ακόμη τα τμήματα λειτουργούν καλά.
  2. Ο νέος νόμος δίνει χτύπημα στα δικαιώματα των νεότερων γιατρών, ενώ προβλέπει ρουσφετολογικό κρατικό έλεγχο και στο διορισμό των συντονιστών διευθυντών.

«Πριν την θεσμοθέτηση του ΕΣΥ, χρειαζόταν η παρέμβαση πολιτικού για να βρεθεί μια θέση σε δημόσιο νοσοκομείο. Και όποιος είχε ένα χωράφι το πούλαγε για να πληρώσει για την υγεία του.

Τώρα, δεν είναι εξαθλίωση, όποιος δεν προσαρμόζεται , πεθαίνει», κατέληξε ο κ. Παπανικολάου, τονίζοντας ότι η ΟΕΝΓΕ  σε συνεργασία με όλους τους φορείς του ιατρικού κόσμου της χώρας θα συνεχίσει κινητοποιήσεις με στόχο να μην εφαρμοστεί ο νόμος αυτός.

O ΠΙΣ

Στην ίδια κατεύθυνση, ο γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Ελευθερίου, δήλωσε στο in.gr ότι «Όλοι ανεξαιρέτως οι φορείς των γιατρών είτε του δημόσιου, είτε του ιδιωτικού τομέα, έχουν ταχθεί κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. Τόσο ο ΠΙΣ, όσο και οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας έχουν δηλώσει ότι ο νόμος αυτός, οδηγεί σε ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, οι ασθενείς θα αναγκαστούν να πληρώνουν από την τσέπη τους υπηρεσίες υγείας που θα ‘πρεπε να είναι δωρεάν, θα αυξήσει την παραοικονομία στο σύστημα, οδηγεί τους γιατρούς του ΕΣΥ σε υπερεργασία και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η θέση του συνόλου των γιατρών είναι αρνητική στις ρυθμίσεις του νόμου.

Υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε καταστάσεις προ ΕΣΥ, όπου ο ασθενής έπρεπε να περάσει πρώτα από το ιδιωτικό ιατρείο, για να μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στο δημόσιο νοσοκομείο, όπως γινόταν παλιά με το ΙΚΑ.

Προκαλεί δε εντύπωση, ότι η ίδια κυβέρνηση που κατάργησε το ΙΚΑ, και ανάγκασε τους γιατρούς να επιλέξουν αν θα είναι μέσα ή έξω από το δημόσιο σύστημα υγείας, είναι ακριβώς αυτή και που τώρα τους τοποθετεί και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα υγείας.

Η πρώτη «γεύση »αυτής της ιδιωτικοποίησης είναι ότι οι ίδιοι οι ασθενείς για τα απογευματινά ιδιωτικά χειρουργεία στο ΕΣΥ θα καλούνται να πληρώσουν από 600-800 ευρώ σύμφωνα με δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού κ. Γκάγκα, για να εξασφαλίσουν μια θέση σε απογευματινό χειρουργείο στο ΕΣΥ.

Το επιχείρημα ότι δίνονται κίνητρα για να ενταχθούν περισσότεροι γιατροί στο ΕΣΥ, δεν έχει λογική βάση γιατί, όταν χρειάζεσαι γιατρούς, δεν βγάζεις έξω αυτούς που είναι ήδη μέσα, αλλά δίνεις κίνητρα για να μπουν οι έξω, μέσα στο σύστημα.

Ακρογωνιαίος λίθος  για το σύστημα υγείας είναι ο θεσμός της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αυτό, έγινε για να περιορίσει τις πελατειακές σχέσεις και τις οικονομικές συναλλαγές μέσα στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Πάγια θέση του ΠΙΣ, είναι οι γιατροί του ΕΣΥ να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με μισθούς στο μέσο όρο των μισθών της Ε.Ε. Χαρακτηριστικά, ο νεοδιοριζόμενος στη Ρουμανία ξεκινά με μισθό από 3.200 ευρώ, όταν αντίστοιχα εδώ, ο ίδιος γιατρός ξεκινά με 1.200 ευρώ».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Παγκόσμια οικονομία: Το 2023 η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 30 ετών

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αντιμέτωπη με μία από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων τριών δεκαετιών βρίσκεται η παγκόσμια οικονομία, καθώς η ενεργειακή κρίση και το τσουνάμι των επιπτώσεων από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία θολώνουν τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μέσα στο δυσμενές αυτό κλίμα, προστίθενται και οι επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού , οι οποίες διαμηνύουν ότι είναι έτοιμες να θυσιάσουν την ανάπτυξη, προκειμένου να χαλιναγωγήσουν τον πληθωρισμό.

Σύμφωνα με το Bloomberg Economics, ο οικονομολόγος Σκοτ Τζόνσον, προβλέπει σε νέα του ανάλυση, ανάπτυξη μόλις 2,4% το 2023. Αυτό είναι αρκετά χαμηλότερο από το εκτιμώμενο 3,2% φέτος και το χαμηλότερο — εξαιρουμένων των ετών κρίσης του 2009 και του 2020 — από το 1993.

Δύο ταχύτητες

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Τζόνσον, ο βασικός αυτός δείκτης κρύβει διαφορετικές οικονομικές πορείες: η ζώνη του ευρώ θα ξεκινήσει το 2023 σε ύφεση ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κλείσουν τον χρόνο σε ύφεση.

Αντίθετα, η Κίνα προβλέπεται να αναπτυχθεί περισσότερο από 5%, ενισχυμένη από έναν ταχύτερο από τον αναμενόμενο τερματισμό στη στρατηγική της μηδενικής Covid και την υποστήριξη στην αγορά ακινήτων, η οποία είχε δεχθεί σημαντικό πλήγμα από την κρίση.

Η επιθετική επιτοκιακή πολιτική

Ο κ. Τζόνσον αναφέρει επίσης ότι οι διαφορές θα είναι επίσης εμφανείς όταν πρόκειται για τη νομισματική πολιτική, μετά από έναν χρόνο κατά τον οποίο οι κεντρικές τράπεζες επιδόθηκαν σε μια σειρά επιθετικών αυξήσεων στα επιτόκια.

«Στις ΗΠΑ, με τα μισθολογικά κέρδη να διατηρούν τον πληθωρισμό πάνω από τον στόχο, πιστεύουμε ότι η Fed οδεύει προς ένα τελικό επιτόκιο 5% και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2024. Στη ζώνη του ευρώ, εν τω μεταξύ, μια πιο γρήγορη μείωση του πληθωρισμού θα σημαίνει χαμηλότερο τελικό επιτόκιο και να αρχίσουν να μειώνονται τα επιτόκια στο τέλος του 2023», υπογραμμίζει.

Στην Κίνα, όπου οι αρχές διχάζονται μεταξύ της επιθυμίας να υποστηρίξουν την ανάκαμψη και της ανησυχίας για την αδυναμία του νομίσματος, οι «περιορισμένες» μειώσεις των επιτοκίων είναι επίσης στο προσκήνιο.

Οι προειδοποιήσεις του ΔΝΤ

Τον περασμένο Οκτώβριο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) υποβάθμισε τις προοπτικές του για την παγκόσμια οικονομία το επόμενο έτος με βάση τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, τον παγκόσμιο πληθωρισμό που οδηγεί σε επιθετικές επιτοκίων και την επιβράδυνση στην Κίνα.

«Εν ολίγοις, τα χειρότερα είναι μπροστά μας και πολλοί άνθρωποι θα βιώσουν το 2023 σας ύφεση», είχε πει χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Πιερ-Ολιβιέ Γκουρενσά.

Το ΔΝΤ, που είναι ο κύριος χρηματοπιστωτικός οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, προβλέπει τώρα ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα επιβραδυνθεί το επόμενο έτος κατά 2,7% — από 2,9% που είχε εκτιμηθεί τον Ιούλιο και κάτω από την ανάπτυξη 3,2% που προβλέπεται φέτος.

Ο Γκουρενσά είπε ότι υπάρχει περίπου 25% πιθανότητα η παγκόσμια ανάπτυξη το 2023 να είναι περίπου 2%, ενώ υπάρχει πιθανότητα 10%-15% η πραγματική αύξηση της παραγωγής να είναι ακόμη χαμηλότερη από 1%.

«Το 2% είναι ένας πολύ χαμηλός αριθμός» είπε στο Yahoo Finance Live. «Καταγράφηκε μόνο πέντε φορές από το 1970. Και κάθε φορά που είχαμε αυτό, αν κοιτάξετε, ήταν το 1973 το σοκ στην τιμή του πετρελαίου, το 1981 και ο αποπληθωρισμός του Volcker , η οικονομική κρίση του 2008. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στη συλλογική μας μνήμη ως εποχές δυσκολιών».

Περισσότερο από το ένα τρίτο της παγκόσμιας οικονομίας αναμένεται να συρρικνωθεί φέτος ή το επόμενο έτος, ενώ οι τρεις μεγαλύτερες οικονομίες – οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κίνα – θα συνεχίσουν να τελματώνουν.

Πηγή: ΟΤ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Κόβονται οι βραδινές πτήσεις από Αγγλία στην Σκιαθο το 2023

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Έφτασε μια βαλίτσα με λεφτά μέχρι το σπίτι μου, είναι προσβλητικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σκιάθο

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

ΣΚΟΠΕΛΟΣ : ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΙΣ 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Οι φωτογραφίες της χρονιάς από το National Geographic

LIFESTYLE2 ημέρες ago

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρή η αγαπημένη ηθοποιός… Ο απίστευτος διάλογος της με τον Καραμανλή!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σόκ βολιώτισσα τραυμάτισε τον άρρωστο γιο της στον θώρακαμε με μαχαίρι

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Κιβωτός του κόσμου: Ανήλικος καταγγέλει ασέλγεια στη δομή του Βόλου από ηγετικό στέλεχος [βίντεο]

Δημοφιλή