Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ25 υπάρχει για να ξεγυμνωθει ο μνημονιακός λαϊκισμός του “λεφτά υπάρχουν”

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Το αν υπάρχει ή όχι πραγματικά δημοσιονομικός χώρος προκάλεσε κόντρα ανάμεσα στο Γιάνη Βαρουφάκη και το Χρήστο Σταϊκούρα στη Βουλή καθώς ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κατήγγειλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα για «μνημονιακό λαϊκισμό» του «λεφτά υπάρχουν» με «δανεικά», με τον υπουργό Οικονομικών να απαντά πως ο δημοσιονομικός χώρος εξαντλήθηκε με τα μέτρα της ΔΕΘ και όχι πριν από αυτά τα μέτρα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοσιονομικός χώρος για τους ολιγάρχες

«Έχω ευθύνη απέναντι και στο σήμερα και στο αύριο της χώρας μας. Αυτοί που τάζουν 23,5 δισ. και πρωτογενές έλλειμμα 10% του ΑΕΠ, προφανώς δεν έχουν», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας το «κατηγορώ» του γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, επειδή «όχι μόνο η κυβέρνηση δεν βάζει χέρι στην τσέπη των ολιγαρχών, αντιθέτως, αναζητά δημοσιονομικό χώρο υπέρ τους».

Ταμειακά διαθέσιμα ασφαλή

«Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι ασφαλή, επαρκή, ψηλά. Δημοσιονομικός χώρος, όμως, δεν υπάρχει για πρόσθετες παρεμβάσεις», σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών που σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί.

«Είναι η προκαταβολή φόρου, που την παραλάβαμε από το 100% και την πήγαμε στο 80% και για τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στο 55%. Είναι η μείωση του φόρου εισοδήματος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το 29% στο 22%. Είναι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, μόνιμο μέτρο πλέον, που θα το ψηφίσουμε σήμερα, ύψους 750 εκατ. ευρώ για τα εισοδήματα από τον ιδιωτικό τομέα. Είναι η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Είναι το γεγονός ότι τα δύο τρίτα των επιστρεπτέων προκαταβολών κουρεύτηκαν», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας, που κάλεσε τα κόμματα «να έχουν μια αίσθηση της πραγματικότητας, της πραγματικής οικονομίας».

«Η δημοσιονομική μας πολιτική είναι ξεκάθαρη. Είναι μόνιμες μειώσεις φόρων, όπως είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά και τις οποίες υλοποιούμε, κυρίως με έμφαση στη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και είναι μη μόνιμες παρεμβάσεις στο σκέλος των δαπανών, για να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε πρωτόγνωρες κρίσεις τις οποίες βιώνουμε», συμπλήρωσε ο κ. Σταϊκούρας.

Στο ταμείο έχουμε δανεικά

«Γνωρίζω πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ δημοσιονομικού χώρου και ταμειακών. Αυτό που λέτε είναι ότι στο ταμείο έχουμε δανεικά. Έχουμε μαζέψει δανεικά. Έχουμε κάποιες πιστωτικές κάρτες. Έχουμε τραβήξει και τα έχουμε στο ταμείο, αυτό έχει γίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είπατε εσείς, ότι έχει εξαντληθεί ο δημοσιονομικός χώρος. Με άλλα λόγια, αντιμετωπίζουμε ένα τσουνάμι στασιμοπληθωρισμού, το οποίο δεν το έχουμε νιώσει ακόμα με απουσία δημοσιονομικού χώρου», σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και παρατήρησε:

«Αυτή είναι η δήλωση του υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδος, είναι σωστή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι ζοφερή και είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με αυτό τον οχετό παροχολογίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τόσο από τον κ. Μητσοτάκη όσο και από τον κ. Τσίπρα. Αυτή είναι η ουσία».

Δημιουργείται και εξαντλείται

Στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 απάντησε και πάλι ο υπουργός Οικονομικών λέγοντας: «Ο δημοσιονομικός χώρος δημιουργείται και εξαντλείται. Σήμερα που μιλάμε ο δημοσιονομικός χώρος έχει εξαντληθεί. Πότε εξαντλήθηκε; Με τα μέτρα της ΔΕΘ. Με τα μέτρα της ΔΕΘ που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός εκτιμούμε ότι φέτος θα έχουμε τον στόχο που είναι πρωτογενές έλλειμμα 2%. Αυτή είναι η απάντηση».

Ο κ. Σταϊκούρας πρόσθεσε δε ότι «εάν μελλοντικά δημιουργηθεί πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος, αντίστοιχα θα υπάρχουν πρόσθετες παρεμβάσεις».

Την απάντηση του υπουργού Οικονομικών, σχετικά με το δημοσιονομικό χώρο, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης. «Ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας ανέφερε από τα υπουργικά έδρανα της Βουλής, απευθυνόμενος στον γραμτμαέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, ότι «δημοσιονομικός χώρος τέλος». Αυτό που παρέλειψε να πει βέβαια είναι πως ο όποιος δημοσιονομικός χώρος δημιουργείται κατέληξε, καταλήγει και θα καταλήγει στις τσέπες της ολιγαρχίας εν είδει επιδότησης για το ρεύμα, όχι στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις», είπε ο κ. Κριθαρίδης.

Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα

Νωρίτερα ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε δηλώσει στη Βουλή ότι «αυτό το «λεφτά υπάρχουν» της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να αναρωτηθούμε αν ισχύει. Και αν πράγματι υπάρχουν, ποιανού είναι και ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα».

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό: «Είπατε κ. Σταϊκούρα ότι οι υπάλληλοι της τρόικας στην Αθήνα δήλωσαν ότι το ελληνικό χρέος δείχνει βιώσιμο. Δυστυχώς δεν έχουν περιθώριο να δηλώσουν κάτι άλλο, γιατί τη στιγμή που θα σηματοδοτήσουν το αντίθετο στις αγορές, θα απολυθούν!».

Ο κ. Βαρουφάκης κατήγγειλε ότι πολιτική της κυβέρνησης είναι «να μην μπαίνει χέρι στην τσέπη των ολιγαρχών όπως στην ενέργεια», την ίδια ώρα που δανείζεται «ασύστολα για να δίνει επιδόματα που να κατευνάζουν την λαϊκή οργή».

IOUs και vouchers

«Εσείς, που εμένα προσωπικά με δαιμονοποιήσατε για τα IOUs, τώρα πληρώνετε τον κόσμο με vouchers; Τουλάχιστον τα δικά μου IOUs είχαν στόχο την απεξάρτηση από την τρόικα, υπέρ των πολιτών, ενώ τα δικά σας, έχουν στόχο να συνεχίσει η πριμοδότηση της ολιγαρχίας» είπε ο κ. Βαρουφάκης και παρατήρησε:

«Όταν σε μια χώρα σαν τη δική μας, με το υψηλότερο παγκοσμίως χρέος, τα επιτόκια τετραπλασιάζονται, όταν κάθε χρόνο δανειζόμαστε το 6% του ΑΕΠ, χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές; Θα ακούσουμε ότι «χρειάζονται θυσίες». Ποιών; Των μικρομεσαίων», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Αναφερόμενος στις διατάξεις για την πιστοληπτική βαθμολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων, ο κ. Βαρουφάκης κατήγγειλε: «Το ν/σ σας εισάγει τη διαδικασία «ποσοτικοποίησης» της πιστοληπτικής ικανότητας των πολιτών. Θα κολλάτε στο μέτωπο κάθε πολίτη ένα νούμερο, που θα αγκομαχούν να κρατούν ψηλά, για να έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται και να βουλιάζουν στο ιδιωτικό χρέος».

Στο τιμόνι όταν θα σκάσει η φούσκα

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ5 κατηγόρησε την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «διαγκωνίζεστε για το ποιος θα είναι στο τιμόνι όταν θα σκάσει η φούσκα και τα περί βιώσιμου χρέους θα ακούγονται όπως οι εξαγγελίες περί θωρακισμένης οικονομίας του κ. Αλογοσκούφη το 2008».

«Η χώρα έχει ανάγκη από συγκρότηση προοδευτικού μετώπου με συγκροτημένο ριζοσπαστικό πρόγραμμα ρήξης που μόνο πριν τις κάλπες μπορεί να σφυρηλατηθεί. Για αυτό είναι το ΜέΡΑ25 εδώ, ενάντια στον μνημονιακό λαϊκισμό του «λεφτά υπάρχουν, αρκεί να κάτσουμε στα κλούβια αυγά μας»», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης και προσέθεσε: «Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, στόχο έχετε να κάνετε «διορθωτικές κινήσεις». Εμείς λέμε ότι για να αλλάξει ρότα η χώρα θέλει δουλειά, θάρρος, κοινό πρόγραμμα ρήξης. Είμαστε εδώ για να ξεριζωθεί ο μνημονιακός λαϊκισμός του «λεφτά υπάρχουν»».

Οχετός υποσχέσεων

Προέτρεψε τα κόμματα εξουσίας, «μια εβδομάδα μετά τη ΔΕΘ όπου ο ελληνικός λαός κόντεψε να πνιγεί από τον οχετό των υποσχέσεων από τον κ. Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα εξουσίας, είναι καλό να συγκρατηθούμε, γιατί θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε στον ελληνικό λαό».

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας μας είπαν λεφτά υπάρχουν, αρκεί να μην αλλάξει ρότα το καλό πλοίο «η Ελλάς», 70 δισ. ο ένας, 80 δισ. ο άλλος με το Ταμείο Ανάκαμψης και τα υπόλοιπα εργαλεία. Ο συμπληρωματικός Προϋπολογισμός 1,7 δισ. της Κυβέρνησης έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα του Αυγούστου. Υποτίθεται πως πήρατε 1,1 δισ. από τους παραγωγούς και το δώσατε στους παρόχους και ποιοι είναι οι πάροχοι; Οι ίδιοι με τους παραγωγούς. Έτσι παράλληλα και ο προϋπολογισμός πρέπει να δώσει από περαιτέρω δανεικά σε αυτούς, αρκεί να μην μπει το χέρι στην τσέπη των ολιγαρχών», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και προειδοποίησε:

«Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ενοίκια, το πρόβλημα είναι υπαρκτό, όταν επιδοτείς όμως τη ζήτηση σε μια περίοδο που αυξάνονται οι τιμές, θα αυξηθούν κι άλλο οι τιμές. Αντί για επιδόματα και δάνεια, αυξήστε την προσφορά. Πώς; Με έναν Οργανισμό Κοινωνικής Κατοικίας για να αυξηθεί η προσφορά σοβαρά και στοχευμένα με κοινωνικά κριτήρια».

Αναξιόπιστες και ανεύθυνες υποσχέσεις

«Δεν είναι μόνο θέμα αναξιόπιστων και ανεύθυνων υποσχέσεων, που έχουν μοναδικό στόχο να μην μπει το χέρι στην τσέπη των ολιγαρχών, γίνεται παράλληλα και ζημιά στους μικρομεσαίους. Δεν επιδοτείτε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, τον κ. Μυτιληναίο, την CVC και τους υπόλοιπους ολιγάρχες, με χρήματα δανεικά που περιορίζουν το περιθώριο να κόψουν την προπληρωμή φόρου φερ’ ειπείν», προσέθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Με δηκτικό τρόπο, σχολίασε και τους ισχυρισμούς κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη στόχευση της οικονομικής τους πολιτικής.

«Υπερπλεόνασμα εκείνοι (του ΣΥΡΙΖΑ), το ματωμένο πλεόνασμα δηλαδή που σωστά έλεγε το ΚΚΕ, και που κοκορεύονταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις υφεσιακές τους παρεμβάσεις και έδιναν φιλοδωρήματα στα θύματά τους. Υπερακρίβεια εσείς (της ΝΔ), κοκορεύεστε για τα έσοδα του κράτους από την ακρίβεια και δίνετε φιλοδωρήματα στα θύματά τους, τα voucher. Τι ειρωνεία, πρόκειται για ious. Τότε όμως είχαν στόχο την απεξάρτηση από την τρόικα, τα δικά σας έχουν στόχο να συνεχίσει η πριμοδότηση των προσόδων της ολιγαρχίας», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και απευθύνθηκε στον υπουργό Οικονομικών, τον οποίο προειδοποίησε:

Πληθωρισμός και μη βιώσιμο χρέος

«Κύριε Σταϊκούρα από την μια σας προβληματίζει ο πληθωρισμός και στεναχωριέστε, από την άλλη όμως χαίρεστε κιόλας που ο πληθωρισμός μειώνει το ποσοστό χρέους. Όμως όσο και να χαίρεστε ότι μειώνεται το ποσοστό χρέους, το χρέος σε ευρώ που θα πρέπει να αποπληρώσουν οι επόμενες κυβερνήσεις, γίνεται όλο και λιγότερο βιώσιμο».

Αναφερόμενος στις διατάξεις του νομοσχεδίου και τις παρεμβάσεις για τις ΑΕ του Δημοσίου και τις ΔΕΚΟ, ο κ. Βαρουφάκης είπε η κυβέρνηση εισάγει ιδιωτικό-οικονομικά κριτήρια λειτουργίας εταιρειών όπως τα μέσα μεταφοράς.

«Κέρδος όμως ή κοινωνικό πλεόνασμα; Αυτά έπρεπε να τα έχει μάθει ο κ. Μητσοτάκης από όσα καταστροφικά έκανε στην εποχή του ο πατέρας του», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 που κατήγγειλε ότι οι διατάξεις που ρυθμίζουν θέματα λειτουργίας στις λεγόμενες Λοιπές Θυγατρικές του Υπερταμείου, «μιλάνε για συμβάσεις δανεισμού εργαζομένων, με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες αποτελούν παρόχους τέτοιων υπηρεσιών».

Σπρώχνετε τον κόσμο στην υπερχρέωση

Αναφερόμενος στις διατάξεις για την πιστοληπτική βαθμολόγηση, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει στον κόσμο ό,τι η ΕΚΤ, η τρόικα, στο ελληνικό κράτος: αφού μας βούλιαξαν στο χρέος σας βάζουν να αγωνιάτε στον ύπνο σας για την πιστοληπτική ικανότητα για το δικαίωμά σας ως υπουργός Οικονομικών να βουλιάζετε τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στο βαρέλι δίχως πάτο του χρέους δανειζόμενος από την ΕΚΤ και σε καιρούς σύσφιξης».

Και προσέθεσε: «Σπρώχνετε τον κόσμο της εργασίας στην υπερχρέωση, στα νύχια των ιδιωτών των μεταφορών, της παιδείας, της υγείας, του ρεύματος, των αρπακτικών ταμείων που αγοράζουν διαμερίσματα προς ενοικίαση, σε λίγο στο νερό, την ώρα που τους κολλάτε στο κούτελο ένα νούμερο-βαθμό που αγκομαχούν να κρατήσουν ψηλά ώστε να έχουν το δικαίωμα να δανείζονται, να βουλιάζουν στο χρέος».

«Τσακώνεστε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος έκανε το χρέος βιώσιμο, ο κ. Τσίπρας το 2018, ο κ. Μητσοτάκης τώρα. Κανείς σας. Κι οι δύο το διογκώνετε εναντίον της εγχώριας οικονομίας. Είμαστε περισσότερο χρεοκοπημένοι από ποτέ, απλά υπάρχει μια ανοχή της ΕΚΤ για χάρη της εξυπηρέτησης των ολιγαρχικών συμφερόντων», σημείωσε επίσης ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Οι συνταξιούχοι με τη σημερινή τους κινητοποίηση απορρίπτουν την κοροϊδία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Το ΚΚΕ απαιτεί και προτείνει: Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Άμεση έκδοσή τους. Να μπει τέλος στις περικοπές των εφάπαξ. Να δοθούν τα αναδρομικά του 11μηνου, που παράνομα παρακρατούνται και άλλα τέτοια μέτρα στοιχειώδους τουλάχιστον ανακούφισης»

«Οι συνταξιούχοι και με τη σημερινή τους κινητοποίηση απορρίπτουν την κοροϊδία, τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα ποσά που αναφέρονται ως υποσχέσεις δεν καλύπτουν στοιχειωδώς την μεγάλη ακρίβεια, ενώ δεν περιλαμβάνουν τις επικουρικές, οδηγούν σε παραπέρα μείωση του εισοδήματός τους» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και τόνισε, καταλήγοντας:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Απαιτεί και προτείνει

«Το ΚΚΕ απαιτεί και προτείνει: Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις. Άμεση έκδοσή τους. Να μπει τέλος στις περικοπές των εφάπαξ. Να δοθούν τα αναδρομικά του 11μηνου, που παράνομα παρακρατούνται και άλλα τέτοια μέτρα στοιχειώδους τουλάχιστον ανακούφισης».

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις πραγματοποίησαν σήμερα παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία ξεκίνησε, στις 10 το πρωί, από την Πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια οι συνταξιούχοι κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τι διεκδικούν

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα αιτήματα των συνταξιούχων είναι, μεταξύ άλλων:

  • Αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις τώρα. Κατώτερη σύνταξη στα 650 ευρώ από τα 384, που είναι σήμερα. Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις και να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.
  • Να δοθούν άμεσα σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά του 11μήνου, που παράνομα παρακρατούνται δίχως προαπαιτούμενα.
  • Να αποδοθεί το 0.5% του ΑΕΠ, που με νόμο έχει ψηφίσει η σημερινή κυβέρνηση και, επί τρία χρόνια, δεν το αποδίδει.
  • Να αποδοθούν τώρα οι παράνομα παρακρατημένες συνδρομές (0,20) στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, που οφείλονται από το 2018, καθώς και τα παρακρατηθέντα από τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ.
  • Να γίνει τώρα άμεσα πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία, να ανοίξουν αυτά που έχουν κλείσει. Να δημιουργηθούν παντού δημόσιες δομές οίκων ευγηρίας.
  • Να καταργηθεί η αντεργατική-αντιλαϊκή-αντιασφαλιστική νομοθεσία και η φοροληστεία.
  • Να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία.
  • Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο, εκτός της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Μην ξεχνάτε το κολύμπι, λέει ο Ακάρ – «Ναυτικό και Αεροπορία έχουν λάβει σαφείς οδηγίες»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Χουλουσί Ακάρ μίλησε στην τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Χουλουσί Ακάρ, υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις ενώ μιλούσε στην τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 λεπτά ago

Κουτσούμπας: Οι συνταξιούχοι με τη σημερινή τους κινητοποίηση απορρίπτουν την κοροϊδία

ΕΛΛΑΔΑ6 λεπτά ago

Ευβοίας: Νεκρός βρέθηκε ο 45χρονος βοσκός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 λεπτά ago

Βαλμπουενά: «Είναι πολύ σημαντικό να τα δώσουμε όλα για να αλλάξουμε την εικόνα μας»

OIKONOMIA13 λεπτά ago

ΟΠΕΚ+: Συμφωνία για μείωση της παραγωγής κατά 2 εκατ. βαρέλια ημερησίως

ΚΟΣΜΟΣ14 λεπτά ago

Δανία: Πρόωρες εκλογές προκήρυξε η πρωθυπουργός

VIDEO23 λεπτά ago

Τίτλοι Ειδήσεων 05/10/2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ24 λεπτά ago

Τουρκία: Μην ξεχνάτε το κολύμπι, λέει ο Ακάρ – «Ναυτικό και Αεροπορία έχουν λάβει σαφείς οδηγίες»

ΕΛΛΑΔΑ25 λεπτά ago

Μηταράκης: Βίντεο ντοκουμέντο -Η Τουρκία ενορχηστρώνει παράνομες διελεύσεις μεταναστών στο Αιγαίο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30 λεπτά ago

Μίτσελ: «Είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη, μπορούμε να νικήσουμε την Καραμπάγκ»

ΚΟΣΜΟΣ33 λεπτά ago

Πούτιν: Υπέγραψε διάταγμα που επιφέρει «διορθώσεις» στη μερική επιστράτευση

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Χαμός στον «αέρα» εκπομπής: Έφυγαν οι παρουσιαστές και εκείνοι ακόμη τσακωνόντουσαν

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Φωτιά σε πλοίο στον Παγασητικό άμεση επέμβαση λιμεναρχείου και σκαφών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσίφωνων από 800 έως 1000 ευρώ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Καρδίτσα: Τραγωδία – 16χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ανάκληση της μήνυσης κατά του Βολιώτη επιχειρηματία έκανε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου

Νοσοκομείου Βόλου
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ξαφνικός θάνατος 45 Χρονης στο Βόλο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

«Η χώρα των πουλιών» στο θέατρο Κνωσός – Μια εκπαιδευτική παράσταση για όλη την οικογένεια

MEDIA5 ημέρες ago

Φουλ ερωτευμένη η Χριστίνα Βραχάλη | Ο πρωταγωνιστής του ΑΝΤ1 που της έκλεψε την καρδιά (Pics)

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Αλιβέρι: Απίστευτη «τελετή διαζυγίου» οικογενειών Ρομά με… αποζημίωση 50.000 ευρώ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

Πρώτη προβολή για «τα Ηρωικά Βουρλά της Μικράς Ασίας» του ΙΔΙΣΜΕ

Δημοφιλή