LIFESTYLE
Βάσια Παναγοπούλου για το ατύχημα στην Κωνσταντινούπολη: “Σιγά σιγά επανέρχομαι” – Το κάταγμα στο πόδι και η ταλαιπωρία

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω επιστρέψει σταδιακά στην καθημερινότητά μου»
Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος TV» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, όπου αναφέρθηκε στο πώς είναι σήμερα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο. Η ίδια αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά στους κανονικούς ρυθμούς της, αν και η εμπειρία δεν ήταν καθόλου εύκολη. «Ναι, εδώ και περίπου δέκα ημέρες έχω επιστρέψει σταδιακά στην κανονική καθημερινότητά μου. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία και, επαγγελματικά, με πήγε λίγο πίσω, γιατί αναγκαστήκαμε να καθυστερήσουμε και την έναρξη των γυρισμάτων», είπε η Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν μπορούσε να συμμετάσχει στα γυρίσματα όσο δεν ήταν σε θέση να περπατήσει κανονικά. Παρ’ όλα αυτά, όπως τόνισε, πλέον η κατάστασή της βελτιώνεται και η ίδια προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της, χωρίς να μένει στην ταλαιπωρία που πέρασε.
«Δεν θέλω να κλαίγομαι»
Εκείνο που ξεχώρισε από τα λόγια της ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την περιπέτειά της. Παρότι το ατύχημα τη δυσκόλεψε στην καθημερινότητά της και επηρέασε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Βάσια Παναγοπούλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. «Σιγά σιγά, όμως, επανέρχομαι. Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, αλλά δεν θέλω να κλαίγομαι. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρά προβλήματα υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά. H ηθοποιός έδειξε ότι, παρά την ταλαιπωρία, κρατά μια στάση ευγνωμοσύνης και ρεαλισμού. Δεν υποτίμησε αυτό που της συνέβη, αλλά ούτε επέλεξε να το παρουσιάσει ως κάτι μεγαλύτερο από αυτό που ήταν. Αντιθέτως, στάθηκε στο γεγονός ότι ο τραυματισμός, όσο δύσκολος κι αν υπήρξε, ήταν περαστικός. «Αισθάνομαι τυχερή, γιατί επρόκειτο μόνο για ένα κάταγμα στο πόδι. Μπορεί να δυσκόλεψε αρκετά την καθημερινότητά μου, αλλά ήταν κάτι περαστικό. Οπότε, προχωράμε», πρόσθεσε.
Το σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Η περιπέτεια της Βάσιας Παναγοπούλου είχε ξεκινήσει κατά την επιστροφή της από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, το ατύχημα συνέβη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κατά την αποβίβαση από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με όσα είχε περιγράψει, η σκάλα αποβίβασης δεν ήταν σωστά τοποθετημένη δίπλα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα το πόδι της να βρεθεί στο κενό. Η πτώση προκάλεσε τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε σοβαρότερος απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί. Η ίδια είχε καταγγείλει ότι μετά το ατύχημα δεν έλαβε την απαραίτητη φροντίδα, καθώς, όπως είχε αναφέρει, της παρασχέθηκαν μόνο πρόχειρες πρώτες βοήθειες και πιέστηκε να συνεχίσει το ταξίδι της, χωρίς να προηγηθεί ο απαιτούμενος ιατρικός έλεγχος. Η Βάσια Παναγοπούλου σε προηγούμενη συνέντευξή της δεν έκρυψε την αγανάκτησή της. «Η νομική κίνηση θα γίνει στην Τουρκία. Δηλαδή προς Θεού, το κυριότερο δεν είναι η ασφάλεια των επιβατών; Είναι πράγματα μη διαπραγματεύσιμα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βρίσκονται άνθρωποι, να σκοτώνονται στις σκάλες του αεροπλάνου. Δηλαδή, έλεος. Είναι φοβερό αυτό. Εκτός από το ότι οι αεροπορικές ανεβάζουν τα εισιτήριά τους επικαλούμενες τάχα μου δήθεν την αύξηση των καυσίμων, θα έπρεπε να δίνουν κύριο λόγο στην ασφάλεια των επιβατών τους», είχε τονίσει.
Η διάγνωση στο ΚΑΤ και η αποκατάσταση
Όταν έφτασε στην Αθήνα, η Βάσια Παναγοπούλου μετέβη στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, χρειάστηκε να μείνει με γύψο για αρκετές εβδομάδες, γεγονός που αναπόφευκτα άλλαξε την καθημερινότητά της και επηρέασε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια, πάντως, σήμερα δείχνει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το δύσκολο αυτό διάστημα. Η επιστροφή της στην καθημερινότητα γίνεται σταδιακά, με προσοχή, αλλά και με τη διάθεση να συνεχίσει χωρίς να εγκλωβιστεί στην ταλαιπωρία που πέρασε. Η Βάσια Παναγοπούλου δεν κρύβει ότι το ατύχημα ήταν μια δυσάρεστη και δύσκολη εμπειρία. Την ίδια στιγμή, όμως, επιλέγει να κρατήσει το μέτρο, να αναγνωρίσει ότι στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της και να προχωρήσει μπροστά. Μια στάση που δείχνει τη βαθιά ανθρώπινη ανάγκη να επιστρέψει η ζωή στους κανονικούς της ρυθμούς.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

LIFESTYLE21 ώρες agoΚωνσταντάρας με αφορμή την αποκάλυψη της Παπαρίζου για τον Δανίκα: “Πριν 1,5 χρόνο δύο κύριοι μεγάλης ηλικίας είχαν πει για την Klavdia ότι θα φάει π@τσ@ στη Eurovision” (Βίντεο)
LIFESTYLE22 ώρες agoΑλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη: Η επανασύνδεση για χάρη του γιου τους (Εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες agoΧάαλαντ: «Αυτό που κάναμε ήταν… άρρωστο! Μακάρι να ήμουν κι εγώ στους δρόμους και να γιόρταζα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες agoΜητσοτάκης: «Οι δράστες της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη θα λογοδοτήσουν» – Οι παρεμβάσεις για ακρίβεια, συντάξεις και ΕΣΥ
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΜεθυσμένη κουμπάρα φίλησε στο στόμα ιερέα κατά τη διάρκεια γάμου στο Κορωπί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΠΑΣΟΚ κατά Μαξίμου για Ντόκο: Τρίτο 24ωρο διασυρμού της χώρας – Ας πράξει τα δέοντα ο Πρωθυπουργός
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΦωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ο αδελφός του 76χρονου κάλεσε την Πυροσβεστική
LIFESTYLE23 ώρες agoΣταμάτης Γονίδης: Διέκοψε την συναυλία του μετά από άγριο ξύλο και ξέσπασε – “Ένας μαλ@κας θα χαλάσει 1.000 άτομα! Άντε γαμ@σου να πούμε” (Βίντεο)









