ΕΛΛΑΔΑ
Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το «ριφιφί» στις θυρίδες

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων για το «ριφιφί» στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η αποφυλάκιση του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη γίνεται με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή, αναφέρουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, οι συνήγοροι υπεράσπισης επισημαίνουν ότι «παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα».
Στο ίδιο πλαίσιο σημειώνουν ότι το μόνο στοιχείο ένδειξης εμπλοκής του, δηλαδή η ύπαρξη δείγματος βιολογικού υλικού «αποδυναμώθηκε» από τα νεώτερα στοιχεία και τα εργαστηριακά δεδομένα.
«Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας» καταλήγουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου
«Ο εντολέας μας κ. ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με σύμφωνη γνώμη της κας Εισαγγελέως και Διάταξη του -επί μακρόν και ενδελεχώς χειριζόμενου την κύρια ανάκριση- κου Ανακριτή οδηγήθηκε στην ελευθερία, γενομένης δεκτής επί της ουσίας της αιτήσεως αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης και των περιεχόμενων σε αυτήν ισχυρισμών της υπεράσπισης.
Παρά την επί 4,5 μήνες παρακολούθηση του εντολέα μας μέχρι την προσαγωγή του και την παραπομπή του ενώπιον του κου Ανακριτή τον Μάρτιο του 2021, αλλά και την επί 14 μήνες κύρια ανάκριση ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ προέκυψε από οιαδήποτε έρευνα που έλαβε χώρα.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, το μοναδικό στοιχείο ενδείξεως εμπλοκής του εντολέα μας, και δη η ύπαρξη ενός ελάχιστου μικτού δείγματος βιολογικού υλικού εντός μίας θυρίδας, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ από τα νεώτερα στοιχεία αλλά και τα εργαστηριακά δεδομένα που αναδείχθηκαν και προσκομίστηκαν με επιμέλεια της υπεράσπισης, αποδεχόμενου -στην ανακριτική διάταξη- του ενδεχόμενου της τυχαίας μεταφοράς βιολογικού υλικού, όπως η υπεράσπιση από κοινού με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο-Γενετιστή δρα. Γεώργιο ΦΙΤΣΙΑΛΟ από την πρώτη στιγμή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με συνέπεια υποστήριξε και απέδειξε.
Η προσπάθεια της υπερασπίσεως θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απαλλαγή του εντολέα μας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ να αποφανθεί επί της υποθέσεως αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που ευρίσκονται εντός της δικογραφίας».
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη με το μήνυμα του γιου του 49χρονου Βολιώτη που «έσβησε» έξω από το βετζινάδικο του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
«Έσβησε» μπροστά στην αντλία γνωστός 49χρονος πρατηριούχος στη Νέα Ιωνία Βόλου
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago
«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Θλίψη για τον 67χρονο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΑΓΕΡΑ από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Βόλος- Πέθανε ο Γιάννης Ξυνογαλάς
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20
-
TOP4 ημέρες ago
Αποκλειστικό : Στο Καρνάγιο ( Carnayo) της Σκιάθου ο παλαίμαχος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Τροχαίο στην Κηφισίας: «Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου» – Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού