Το παλάτι είχε ανακοινώσει ότι η βασίλισσα βρέθηκε θετική την Κυριακή.

Μια προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη ακύρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς εξακολουθεί να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα αφότου διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε σήμερα το πρωί ότι «η Βασίλισσα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και έτσι αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες για σήμερα τηλεδιασκέψεις».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το παλάτι είχε ανακοινώσει ότι η βασίλισσα βρέθηκε θετική την Κυριακή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν:

«Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαιώνουν ότι η Βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid. Η Αυτού Μεγαλειότης αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος και αναμένει να συνεχίσει να ασκεί τις υποχρεώσεις στο Windsor την ερχόμενη εβδομάδα. Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 95χρονη μονάρχης, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από τηλεφωνικές συνομιλίες αυτή την εβδομάδα ενώ μόνο μία εκδήλωση, στην οποία είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί, θα ακυρωθεί

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά της τις υπόλοιπες ημέρες, όπως η εβδομαδιαία συνομιλία της με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον -η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη- θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν αλλαγές τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Δεν βλέπει πόλεμο με τη Ρωσία ο Ζελένσκι – Αν, όμως, γίνει θα επιβάλει στρατιωτικό νόμο