Η Βασίλισσα δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Μπάκινγχαμ στο οποίο έχει να διανυκτερεύσει από τον Μάρτιο του 2020.

Tο Κάστρο του Γουίνδσορ φαίνεται πως θα είναι από εδώ και πέρα η νέα μόνιμη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης δεν έχει σκοπό να γυρίσει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Μάλιστα, η τελευταία νύχτα που πέρασε εκεί ήταν τον Μάρτιο του 2020.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πλέον, θα ζει μόνιμα στο κάστρο του Γουίνδσορ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα «εργάζεται από το σπίτι», καθώς θα δέχεται όλες τις επίσημες επισκέψεις, όπως τους αξιωματούχους, στο σπίτι της στο Μπέρκσαϊρ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αναφέρεται επίσης, πως οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Κάστρο του Γουίνδσορ για να απομονωθεί. Άλλωστε, πρόκειται για το μέρος που πέρασε το lockdown με τον πρίγκιπα Φίλιππο, λίγο πριν τον θάνατό του, τον Απρίλιο του περασμένου χρόνου.

Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, το ζευγάρι «ανακάλυψε ξανά» την ευτυχία. «Θυμήθηκαν τα χρόνια τους μαζί και ήρθαν ξανά κοντά», ανέφερε πηγή στη DailyMail.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Hugo Vickers δήλωσε: «Το Γουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Γουίνδσορ».

Η απόφασή της μπορεί να επηρεάστηκε κι από το γεγονός ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιείται ανακαίνιση στο Παλάτι του Μπάκιγμαχ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2027. Αυτό σημαίνει ότι στα Ανάκτορα θα ζουν πλέον, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι θα αναλάβουν και τον θρόνο, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Σε Πολωνία και Ρουμανία μεταβαίνει η Καμάλα Χάρις