ΕΛΛΑΔΑ
Βιασμός ανήλικης: Νέα καταγγελία «καίει» τον ιερέα – Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 14χρονη


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Νέες καταγγελίες καίνε τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Ήταν φίλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όλα τα παιδιά της ενορίας λέει 16χρονη
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατησια. Μία κοπέλα, 16 ετών σήμερα καταγγέλλει τον ιερέα ότι την παρενοχλούσε όταν ήταν 14 ετών ενώ αναφέρει ότι την προσέγγισε όταν ήταν 14 για να γίνει ο πνευματικός της.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» η νεαρή κατήγγειλε πως βίωσε μια τραυματική εμπειρία από τον ιερέα όταν εκείνη ήταν 14 ετών.
Η 16χρονη συμμετείχε τότε στο κατηχητικό μετά από προτροπή του ιερέα, ο οποίος από την πρώτη μέρα -όπως αναφέρει η κοπέλα- άρχισε να την πιέζει προκειμένου να γίνει ο πνευματικός της και στη συνέχεια της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές. Όπως λέει η 16χρονη, η γνωριμία της με τον 37χρονο έγινε στην τοπική πλατεία μέσω οικογενειακών φίλων.
Ο ιερέας της έστειλε μήνυμα στο facebook για να συζητήσουν αν θα γίνει ο πνευματικός της, πράγμα που δεν της κίνησε την περιέργεια, καθώς, όπως δήλωσε η κοπέλα, ο ιερέας είναι φίλος στα κοινωνικά δίκτυα με όλα τα παιδιά της ενορίας.
«Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου»
«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα. Μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα», δήλωσε η 16χρονη.
Παρενόχληση στην εκκλησία
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως όταν πήγε στο γραφείο του ιερέα για εξομολόγηση, εκείνος την κοίταζε επίμονα και άσχημα. Τότε, όταν ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα τον κατάλαβε, της είπε ότι βρίσκεται στον οίκο του Θεού και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα.
«Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου. Δεν το έκανα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα. Το είπα στους γονείς μου και ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αλλά εγώ δεν ήθελα. Φταίω εγώ γι’αυτό. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, φοβόμουν ότι δε θα με πιστέψει κανένας», κατέληξε η 16χρονη κοπέλα.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Φωτιά κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής – Ανάστατοι οι κάτοικοι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο δίπλα στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα για τους κατοίκους
Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα, σε καλαμιές.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η φωτιά καίει κοντά σε σπίτια και οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι στους δρόμους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όμως, δεν υπάρχει κίνδυνος.
Είναι δίπλα από τις γραμμές του προαστιακού. Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική με 4 οχήματα.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Ευλογιά των πιθήκων: Λήξη συναγερμού – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο ασθενής που νοσηλεύεται στο Αττικόν τελικά νοσεί με ανεμοβλογιά
Λήξη συναγερμού στις υγειονομικές αρχές, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άνδρα που θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα για την ευλογιά των πιθήκων, βγήκαν αρνητικά στη συγκεκριμένη νόσο. Ο άνδρας τελικά νοσεί με ανεμοβλογιά, όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο ΕΟΔΥ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ανακοίνωση ΕΟΔΥ
Σε εργαστηριακή εξέταση δείγματος από το ύποπτο κρούσμα του άνδρα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ δεν ανιχνεύθηκε ιός Ευλογιάς των πιθήκων (monkeypox) ενώ το δείγμα βρέθηκε θετικό σε δύο επαναλαμβανόμενους ελέγχους για τον ιό της Ανεμοβλογιάς (varicella – chickenpox).
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Εργαστήριο Αναφοράς (Εργαστήριο Μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) για Ευλογιά και στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ.
Ο ιός της Ανεμοβλογιάς παρότι περιλαμβάνει το συνθετικό -pox είναι διαφορετικός από τον ιούς που προκαλούν Ευλογιά ή Ευλογιά των πιθήκων. Υπάρχει συνάφεια αναφορικά με τα συμπτώματα και την εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων που προκαλούνται από την Ανεμοβλογιά και την Ευλογιά, Ευλογιά των πιθήκων.
Η Ευλογιά έχει εκριζωθεί από τον ανθρώπινο πληθυσμό από το 1980 ενώ η Ανεμοβλογιά αποτελεί μια συχνή νόσο που προκαλεί περίπου 4 εκατομμμύρια λοιμώξεις σε παιδιά. Για την Ανεμοβλογιά υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο και προκαλεί ηπιότερη νόσο από την Ευλογιά.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη