Connect with us
banner epikhirisis
skop asth 620x350.jpg skop asth 620x350.jpg

ΕΛΛΑΔΑ

Βόρεια Μακεδονία: Έφτασαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου τα τρία ασθενοφόρα με τους εγκαυματίες

Published

on

Τρία ασθενοφόρα με τρεις τραυματίες από τη φονική πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στη Βόρεια Μακεδονία έφθασαν το απόγευμα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σοβαρά περιστατικά με εγκαυματίες.

Και τα τρία άτομα διακομίστηκαν διασωληνωμένα στο νοσοκομείο και εισήχθησαν άμεσα μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σε σοβαρή κατάσταση

Το νοσοκομείο Παπανικολάου τέθηκε από την πρώτη στιγμή σε κατάσταση ετοιμότητας προκειμένου να υποδεχθεί τραυματίες από την τραγωδία στη γειτονική χώρα.

Αργότερα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Advertisement

Συνολικά οι 20 από τους 155 τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Μέχρι τώρα οι νεκροί έχουν φτάσει τους 59 εκ των οποίων έχουν αναγνωριστεί οι 35. Από τα θύματα που έχουν αναγνωριστεί τα 31 ήταν κάτοικοι των πόλεων Κότσανι όπου έγινε η τραγωδία και Στιπ.

Νεαρά άτομα τα θύματα

Τα θύματα είναι στην πλειονότητά τους νέοι 16 έως 22 ετών, που πήγαν να παρακολουθήσουν μια συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος χιπ-χοπ DNK στην ντισκοτέκ Pulse του Κότσανι. Η πόλη αυτή απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από τα Σκόπια.

«Προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους επί τόπου. Οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα έφτασαν εγκαίρως, αλλά αυτό δεν αρκούσε», είπε μια νεαρή γυναίκα που παρακολουθούσε τη συναυλία, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έξω από ένα νοσοκομείο των Σκοπίων. «Περιμένω έναν φίλο εδώ, έχει εγκαύματα στο χέρι. Αρχικά, δεν καταλάβαμε ότι υπήρχε πυρκαγιά, μετά επικράτησε τεράστιος πανικός και ποδοπάτημα στην έξοδο του κλαμπ», πρόσθεσε.

Advertisement

Από τους τραυματίες, 70 μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, λόγω εισπνοής μονοξειδίου του άνθρακα.

Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος DNK είναι μεταξύ των θυμάτων όπως και ένας αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών που ήταν σε αποστολή κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο