Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή – Δ. Μάντζος: Ημέρα δικαίωσης για το ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ η απόφαση του εκλογοδικείου για τους τρεις “Σπαρτιάτες”

Published

on

Δημήτρης Μάντζος.jpg

«Ημέρα δικαίωσης για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος την απόφαση του εκλογοδικείου έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα των τριών βουλευτών από την ΚΟ των ”Σπαρτιατών” εκ των οποίων και του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

Ο κ. Μάντζος είπε ότι «αναδείχθηκε με δικαστική επισημότητα και πανηγυρικό τρόπο η αλήθεια, που με επίμονο τρόπο το ΠΑΣΟΚ επαναλάμβανε σε αυτή την αίθουσα αλλά και στην κοινωνία, ότι ο κρυπτόμενος πραγματικός αρχηγός των ”Σπαρτιατών” ήταν ο εξ αρχής καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση, μέλος της ΧΑ (σ.σ. Ηλίας Κασιδιάρης)».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «αυτή η εξαπάτηση των εκλογέων, λόγω της υποκρυπτόμενης ηγεσίας των ”Σπαρτιατών”, αφορά σε όλη την επικράτεια, οπουδήποτε εξελέγησαν μέλη των ”Σπαρτιατών” σε όλη τη χώρα – και αυτό το αναφέρει η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που έχει μια ξεχωριστή ιστορική, πολιτική και θεσμική βαρύτητα».

Για το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, είπε ο κ. Μάντζος «αυτή δεν είναι απλά μια δικαστική νίκη, μια δικαίωση ενός δικαστικού αγώνα, αλλά είναι παράσημο και αιτία υπερηφάνειας για τον επίμονο αγώνα της παράταξή μας. Δύο συντρόφων μας, του Θανάση Γκλαβίνα στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και του Δημήτρη Διαμαντίδη στη Β΄ Περιφέρεια του Πειραιά, δύο συναδέλφων μας που θα έπρεπε να ήταν μαζί μας σήμερα εδώ, δύο ανθρώπων που επέμειναν να αγωνίζονται έντιμα στο προσκήνιο, στη Δικαιοσύνη, στο Κράτος Δικαίου, εκεί όπου πραγματικά κάθε ημέρα δοκιμάζεται και αποδεικνύεται η ανθεκτικότητα της Δημοκρατίας μας»

Ο κ. Μάντζος ανέφερε πως για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «δεν υπήρξαν ποτέ δεύτερες σκέψεις ούτε επιφυλάξεις». «Αλλά σε αυτό τον αγώνα, δυστυχώς ήμασταν μόνοι μας. Κανένας από τους συναδέλφους της πλειοψηφίας δεν προσέφυγε όπως έκαναν οι δύο βουλευτές μας τον Μάιο του 2023 κατά της εκλογής των βουλευτών των ”Σπαρτιατών”. Αλλά τι να περιμένουμε από τη ΝΔ που ανέμενε περίπου ενάμισι έτος για να περάσει την τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των Σπαρτιατών» προσέθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ τα μάτια, δεν κάναμε υπολογισμούς, δεύτερες σκέψεις, δεν είχαμε επιφυλάξεις. Από την αρχή και έως σήμερα βρεθήκαμε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της δημοκρατίας ακόμη και μόνοι μας. Είναι ο λόγος, για τον οποίο μας λένε δημοκρατική παράταξη».

Advertisement

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
FESTIVAL25 200x350
300X250 GIF
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο