Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Καλοκαιρινός πυρετός νομοσχεδίων | in.gr

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σε επιφυλακή κρατά το Μέγαρο Μαξίμου τους «γαλάζιους» βουλευτές ενόψει του μπαράζ νομοσχεδίων που αναμένεται να ψηφιστούν μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα η πρόθεση που υπάρχει, σύμφωνα με ανώτατους κοινοβουλευτικούς παράγοντες, είναι να μη συγκροτηθούν θερινά τμήματα, αλλά να παραμείνει ανοιχτή η Ολομέλεια προκειμένου «να μη δοθεί η αίσθηση χαλάρωσης», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 Πολιτική εγρήγορση

Η αλήθεια είναι ότι η Βουλή εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, από τα χρόνια των μνημονίων μέχρι και την πανδημία, δεν προχώρησε στη συγκρότηση θερινών τμημάτων διακοπών των εργασιών της λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούσαν, αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί η παραγραφή ποινικών αδικημάτων πολιτικών προσώπων τα ονόματα των οποίων εμπλέκονταν σε διάφορες υποθέσεις. Κατά μια έννοια λοιπόν η Βουλή θα ακολουθήσει την παράδοση που έχει καθιερωθεί, παρότι οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες και λειτουργίες έχουν επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς και στην κανονικότητα. Ωστόσο, λόγοι «πολιτικής εγρήγορσης», όπως λέγεται αρμοδίως, προκρίνουν να μην κλείσει η Ολομέλεια και να μην έχουμε θερινά τμήματα, καθώς η Βουλή έχει να διεκπεραιώσει μια βαριά νομοθετική ατζέντα.

Σε ρυθμούς περιοδειών

Το Μέγαρο Μαξίμου θέλει τους βουλευτές σε διαρκή εγρήγορση να νομοθετούν σε έντονους ρυθμούς παράλληλα με το «οδοιπορικό» τους ανά τη χώρα με τα μεικτά κλιμάκια υπουργών – βουλευτών – κομματικών στελεχών που οργανώνονται και πραγματοποιούν περιοδείες και επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα. Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 23 περιοδείες σε νομούς της επαρχίας και σε δήμους της Αττικής και ο στόχος είναι «να πάμε σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, να μιλήσουμε με κάθε επαγγελματική και κοινωνική ομάδα, να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο και να ακούσουμε προβληματισμούς και προτάσεις», όπως λένε αρμόδια κομματικά στελέχη. Πρόκειται για κάτι στο οποίο έχει εστιάσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας έμφαση στο πόση σημασία έχει να επικοινωνούν οι βουλευτές (από κοινού με τους υπουργούς) το κυβερνητικό έργο που συντελείται ανά (εκλογική) περιφέρεια.

 Αρωμα εκλογών

Η έντονη αυτή δραστηριότητα δημιουργεί προφανείς συνειρμούς σε κάποιους βουλευτές οι οποίοι δεν αποκλείουν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο υπό το βάρος των μεγάλων επιπτώσεων που προκαλούν η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια αλλά και η κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα η οποία αποκτά ολοένα και πιο ακραία χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, διανύουμε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας. Στο πλαίσιο αυτό, στην κυβέρνηση προκρίνονται η συνέχιση και η ένταση του μεταρρυθμιστικού έργου, γι’ αυτό και αναμένεται μπαράζ νομοσχεδίων που θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο είναι και το τελευταίο πριν από τις εκλογές είτε γίνουν το 2023 είτε γίνουν πρόωρα μέσα στον τρέχον 2022.

Η «ναυαρχίδα»

«Ναυαρχίδα» των νομοσχεδίων που θα εισαχθούν προς ψήφιση το προσεχές διάστημα και αναμένεται να γίνει αντικείμενο σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης είναι το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τον νέο νόμο-πλαίσιο των ΑΕΙ το οποίο επιφέρει ριζικές αλλαγές στη δομή και στη λειτουργία των ανώτατων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα που θέτει στον νομοθετικό της προγραμματισμό η κυβέρνηση. «Θα είναι η μεγάλη ιδεολογική μάχη την οποία θα δώσουμε τους επόμενους μήνες» είπε ο κ. Μητσοτάκης στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο δίνοντας το σαφές στίγμα του ζητώντας από τους υπουργούς του «να το στηρίξουν όλοι με πολύ μεγάλη ένταση» καθώς «είναι ένα πολύ τολμηρό μεταρρυθμιστικό νομοσχέδιο».

Εστίαση σε Υγεία και Ψηφιακή Διακυβέρνηση

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται και στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και τις παρεμβάσεις στη λειτουργία των νοσοκομείων με κίνητρα ένταξης στο ΕΣΥ μεταξύ αυτών και όσων έφυγαν από τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ως σημαντική μεταρρυθμιστική τομή προωθείται και νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφορικά με το πλαίσιο του αναδυόμενου τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της κυβερνοασφάλειας. Βασικός άξονάς του είναι η θεσμοθέτηση αναδυόμενων τεχνολογιών με ρυθμίσεις θεσμικού χαρακτήρα για την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και για τη συμπλήρωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για την κυβερνοασφάλεια.

Παίρνουν σειρά και άλλες νομοθετικές προτεραιότητες

Στις νομοθετικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι επίσης η εξυγίανση και αξιοποίηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, αρμοδιότητας των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, με στρατηγικό στόχο – μέσω της ενίσχυσης της αμυντικής και ναυπηγικής βιομηχανίας – τη διασφάλιση της θωράκισης της εθνικής άμυνας της χώρας.

Ηδη τις προσεχείς ημέρες ψηφίζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη στοχοθεσία και την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης, ενώ στο «θερμό» νομοθετικά δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου αναμένεται να έρθουν προς ψήφιση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για την εταιρική διακυβέρνηση των Ανωνύμων Εταιρειών του Δημοσίου, το πλαίσιο της οποίας αναθεωρείται και εκσυγχρονίζεται και το οποίο αφορά την οργάνωση και την λειτουργία των Ανωνύμων Εταιρειών του Δημοσίου και των λοιπών θυγατρικών της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ, το νομοσχέδιο για την ίδρυση Κεντρικού Μητρώου Πιστώσεων ως εθνικού συστήματος αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και τα νομοσχέδια για την κωδικοποίηση της νομοθεσίας περί νόμιμης μετανάστευσης, για τον ΟΔΔΗΧ και το πλαίσιο λειτουργίας του ΤΧΣ, για το πλαίσιο αδειοδοτήσεων των ΑΠΕ και τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο των χρήσεων γης και ειδικότερα στις Ζώνες των Προστατευόμενων Περιοχών.

Επίσης, για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, για την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας που αφορά τη φορολόγηση των αμυντικών δαπανών, για ζητήματα ενιαίου μισθολογίου, για την οργάνωση και λειτουργία εθνικής μονάδας πληροφοριών και αδειοδότησης ταξιδιού της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ETIAS), καθώς και το νομοσχέδιο για τη θέσπιση νέας κατηγορίας εθνικής θεώρησης εισόδου εξάμηνης διάρκειας σε πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου αρμοδιότητας του ΥΠΕΞ, αλλά και για τη μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και την οργάνωση της Εθνοφυλακής, αρμοδιότητας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζεμενίδης: Υπάρχει σενάριο ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προσάρτηση των Κατεχομένων

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τι ετοιμάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο; Ετοιμάζεται να ανακοινώσει προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία, επισήμως; Χρειάζεται μία τέτοια πρόκληση μετά τον τελευταίο νομοθετικό πακέτο που πέρασε στα κατεχόμενα, προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και χαρακτηρίστηκε από το σύνολο του προοδευτικού τουρκοκυπριακού κόσμου, ως μία προσπάθεια ντε φάκτο προσάρτησης και ελέγχου του ψευδοκράτους;

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Ερντογάν διαρρέει ότι στις 20 Ιουλίου που θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα για να γιορτάσει την επέτειο της τουρκικής εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία το 1974 θα ανακοινώσει κάτι «μεγάλο». Ο ελληνοαμερικανός και εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), Έντι Ζεμενίδης, αναφέρει ότι το σενάριο της προσάρτησης είναι ένα από αυτά που κυκλοφορούν στην Ουάσιγκτον.

Το σενάριο της προσάρτησης κυκλοφορεί στην Ουάσιγκτον

Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Το GPS Της Επικαιρότητας», ο Ζεμενίδης είπε ότι «χθες κυκλοφόρησε στην Ουάσινγκτον ότι ο κ. Ερντογάν θα κάνει κάτι μεγάλο στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου», προσθέτοντας ότι το σενάριο που επικρατεί είναι να ανακοινώσει την προσάρτηση των Κατεχομένων, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει η πρόθεση της αμερικανικής πλευράς να στείλει σχετικό ψήφισμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Τόνισε δε ότι οι ΗΠΑ έχουν δώσει έμφαση – το τελευταίο διάστημα – στις διμερείς σχέσεις τους με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Κατά την άποψη του Ζεμενίδη, εάν ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν ενεργούσε μόνος του, δεν θα «έδινε» την αναβάθμιση των F-16 στην Τουρκία «έτσι όπως θέλει ο κ. Ερντογάν» ενώ υποστήριξε ότι αν δεν αλλάξει πολιτική η Άγκυρα ο τούρκος πρόεδρος δεν θα πάρει αυτό που επιθυμεί.

Ο Ερντογάν εμποδίζει μόνος του την απόκτηση των F-16

«Βλέπουμε και με την τροπολογία ότι το όριο είναι για έξι μήνες να μην κάνει παραβιάσεις, αλλά θα το κάνει; Αλλά αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί βλέπουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πρόθυμη να συνομιλήσει με την Τουρκία και ο κ. Ερντογάν είναι αυτός που αρνείται» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το Κογκρέσο λοιπόν διαμηνύει, κατά τον Έντι Ζεμενίδι ότι με το να αποκλείει ο Ερντογάν τον διάλογο με την Ελλάδα, βάζει ταυτόχρονα ο ίδιος εμπόδιο σε μια συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα F-16.

Διαβάστε επίσης: Νέα πρόκληση Ερντογάν με τα κατεχόμενα

«Το Κογκρέσο έχει πάντα πάρει σκληρή θέση και υπό την προεδρία Τραμπ και τώρα, έναντι της Τουρκίας και με τα F-35 και τώρα με τα F-16. Η Ελλάδα είναι κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας με τις ΗΠΑ για τα F-35, καθώς έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είναι αξιόπιστος σύμμαχος, έχει δείξει τις ικανότητές της και η Αμερική θα επενδύσει σε αυτές τις αμυντικές σχέσεις. Το Κογκρέσο στέλνει με την πρόσφατη τροπολογία σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι φτάνει πια, αν θέλετε να είστε σύμμαχος και να πάρετε τα F-16 δεν σας λέμε ποτέ, αλλά να μας αποδείξετε ότι είστε όχι μόνοι σύμμαχος της Αμερικής, αλλά και στο ΝΑΤΟ και απέναντι στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Ζεμενίδης.

Ο Ερντογάν έχει σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό

Αναφέρθηκε επίσης στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερντογάν στο εσωτερικό της Τουρκίας όπως ο πληθωρισμός, που επισήμως είναι στο 76%, ενώ υπάρχουν αναλύσεις που λένε ότι έχει ξεπεράσει και το 120%. Την ίδια ώρα, στις δημοσκοπήσεις έχει πέσει κάτω από το 30% και παρότι η αντιπολίτευση είναι πιο ενωμένη, υπάρχουν και εκεί άλλα προβλήματα.

Σημείωσε δε ότι «δεν βλέπει» εσκεμμένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό ότι «με τόσες παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο, πρέπει να φοβόμαστε ένα ατύχημα και πού μπορεί να οδηγήσει αυτό».

Να σταματήσουν τώρα οι παραβιάσεις

«Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι παραβιάσεις και εδώ πρέπει να παίξει ρόλο η Αμερική. Εδώ άλλοι Ελληνομερικανοί λένε ότι, αν γίνει θερμό επεισόδιο, τότε θα μπει μέσα η Αμερική. Όχι, η δουλειά της Αμερικής τώρα είναι να παίξει τον ηγετικό ρόλο που έχει στο ΝΑΤΟ και να το κάνει απίθανο το θερμό επεισόδιο. Και εδώ φταίει μόνο η Τουρκία. Η Ελλάδα δεν πηγαίνει πάνω από το έδαφος της Τουρκίας, η Τουρκία πηγαίνει πάνω από το ελληνικό και πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο πρόεδρος και να πει «αυτά σταματάνε, αν θέλετε να συνεχίσουν οι σχέσεις, αυτά σταματάνε»» ανέφερε ο  Ζεμενίδης.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Διπλό μπλόκο από το Κογκρέσο για τα τουρκικά F-16

Το μήνυμα προς την Άγκυρα από το Κογκρέσο είναι ξεκάθαρο

Κατά τον ίδιο το Κογκρέσο έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα για τυχόν προβοκάτσιες στο Αιγαίο, αλλά και στην Κύπρο. Στην περίπτωση θερμού επεισοδίου, πάντως, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να παρέμβουν στις εξελίξεις, επηρεάζοντας την Τουρκία και αυτοί, σύμφωνα με τον κ. Ζεμενίδη, είναι οι Τζέικ Σάλιβαν, ο Μπάιντεν, ο ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν και ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, «γιατί έχουν αυτή την ικανότητα». Τόνισε ωστόσο ότι το θέμα είναι ότι «πρέπει να σταματήσουν οι παραβιάσεις σήμερα, πριν γίνει ένα θερμό επεισόδιο».

Καταλήγοντας εξέφρασε την άποψη ότι «ο κ. Μπάιντεν, για να εξασφαλίσει την Σουηδία και την Φινλανδία, χρησιμοποιεί ρητορική που αρέσει στον Ερντογάν, αλλά να δούμε και ποιες είναι οι πράξεις του. Ο Αμερικανός πρόεδρος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν έχει ασκήσει καθόλου πίεση στο Κογκρέσο για τα F-16, παρόλο που το συζητάνε, παρόλο που λένε ναι επίσημα».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλαφόν στο πιτόγυρο θα βάλετε κ. πρωθυπουργέ;»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα καλύτερα για το τέλος άφησε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ 100,3, όπου μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Πλαφόν στο πιτόγυρο προτίθεστε να βάλετε;», ρώτησε ξαφνικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο δημοσιογράφος, Βασίλης Χιώτης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Twitter με την αύξηση στο σουβλάκι – «Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα»

«Μπορούμε και καλύτερα με τα πρόστιμα»

Και ο πρωθυπουργός, χωρίς βεβαίως να μιλήσει για πλαφόν στο αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, απάντησε ωστόσο:

«Έχουν μπει πολλά πρόστιμα, μπορούμε καλύτερα στον τομέα αυτό».

Μάλιστα, μετά από μικρή παύση, προσέθεσε: «Και στο τομέα ελέγχου της αγοράς και στον τομέα των ελέγχων που γίνονται πια από την ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της αγοράς εργασίας».

Για να καταλήγει: «Θα είμαστε αμείλικτοι στις περιπτώσεις επιχειρηματιών, οι οποίοι καταστρατηγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Και ειδικά τώρα, καθώς μπαίνουμε στην υψηλή σαιζόν του τουρισμού, να είναι πολύ προσεκτικοί όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να μεταχειρίζονται εργαζόμενους στον τουρισμό χωρίς την αξιοπρέπεια που τους αναλογεί».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
COVER STORY4 ημέρες ago

Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρεμος στην Σκιαθο απολαμβάνει τις διακοπές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα

MEDIA6 ημέρες ago

1 χρόνο μαζί: Aυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε για άγριο ξυλοδαρμό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Συγκοινωνία Σκιάθου: Αναλυτικά τα νέα δρομολόγια και η κάρτα διαδρομών

Δημοφιλή