Σύμφωνα με έρευνα, σε όλη τη χώρα «εξαφανίστηκαν» 8.856.000 κρεβατοκάμαρες από τα σπίτια των Βρετανών

Ριζικά άλλαξε η ζωή των Βρετανών στη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, όπως αποτυπώνεται στα στοιχεία έρευνας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, όταν επιβλήθηκε το μέτρο της τηλεργασίας, πολλοί εργαζόμενοι αναγκάσθηκαν να διαμορφώσουν δωμάτια του σπιτιού τους, προκειμένου να δημιουργήσουν έναν ιδανικό χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα, το 41%, δηλαδή 4 στους 10 ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο 2020 και το 2021, αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν το σπίτι τους στις ανάγκες της πανδημίας.

Έτσι, περισσότεροι από τους μισούς (53%) άλλαξαν πλήρως τη χρήση ενός τουλάχιστον δωματίου, ενώ για κάποιους οι αλλαγές αφορούν δύο ή και τρία δωμάτια.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την έρευνα, σε όλη τη Βρετανία «εξαφανίστηκαν» 8.856.000 κρεβατοκάμαρες από τα σπίτια. Αυτό μεταφράζεται σε ένα 46%, πράγμα που σημαίνει ότι ένας στους δύο ενοίκους μετέτρεψε την κρεβατοκάμαρά του σε χώρο εργασίας.

Ακόμα, σχεδόν 6 στους 10 (58%) αναμένεται να κρατήσουν εσαεί αυτή την αλλαγή.

Παράλληλα, το 67% πιστεύει ότι οι εργοδότες θα πρέπει να πληρώσουν το σύνολο ή ένα μέρος από το κόστος αυτών των αλλαγών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πότε θα υπάρξει παγκόσμια αποκλιμάκωση της πανδημίας – Τι λένε οι επιστήμονες