Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Βροχή” οι ακυρώσεις λόγω μπλόκων στον “Μύλο των Ξωτικών

Published

on

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο «Μύλος των Ξωτικών» λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών. Ο «Μύλος των Ξωτικών»  λειτουργεί 14 χρόνια και αποτελεί μεγάλο τουριστικό πόλο για την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων, Κωνσταντίνος Παπαπουλιός, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Πρωινή Αφετηρία» και στην Ερη Πανάγου «πέρυσι είχαμε πάνω από 1-1,5 εκατομμύριο επισκέπτες, φέτος τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι μας οι αγρότες δεν μας προσέχουν δεν μας βοηθάνε».

Διαβάστε: Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου κατευθύνονται οι αγρότες της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας: Στο πλευρό τους οι μαθητές (Εικόνες)

«Τα αγροτικά μπλόκα έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στην περιοχή. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν έχουν δίκαιο ή άδικο, αυτά θα τα λύσουνε αυτοί που τα ξέρουνε, αλλά για να κλείσουνε κάποιο δίκαιο θα έχουν. Θα πρέπει όμως να ανοίξουν τον δρόμο, θερμή παράκληση. Τα προβλήματα είναι τεράστια για εμάς», τόνισε ο κ. Παπαπουλιός.

Έκκληση στους αγρότες να ανοίξουν οι δρόμοι – Σημαντικά προβλήματα σε “Μύλο των Ξωτικών” και Τρίκαλα 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, οι επιπτώσεις είναι οικονομικά καταστροφικές για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις: Ακυρώσεις που έφτασαν στο 30% το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σοβαρή μείωση νέων κρατήσεων, «δεν χτυπάνε τα τηλέφωνα», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ πελάτες ζητούν επιστροφή προκαταβολών, οι οποίες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για λειτουργικά έξοδα. Τα προβλήματα πλήττουν όλον τον νομό Τρικάλων, όχι μόνο την πόλη: Μετέωρα, Ελάτη, Περτούλι, Ασπροπόταμος κ.ά. Στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 3.000 κλίνες, που πλέον μένουν άδειες. Οι επιχειρήσεις είχαν κάνει προετοιμασία ενός ολόκληρου χρόνου για την περίοδο του Μύλου των Ξωτικών.

Ο πρόεδρος κάνει έκκληση να ανοίξουν οι δρόμοι, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Τονίζει πως κατανοεί τα αιτήματα των αγροτών, αλλά χρειάζεται να βρεθεί λύση από την κυβέρνηση, ώστε να μην καταστραφεί η τουριστική αγορά. Η κατάσταση επηρεάζει και τους εργαζομένους που είχαν προσληφθεί για την τουριστική περίοδο.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο