Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Υποκλοπές: Διεκόπη για τις 22 Οκτωβρίου η δίκη

Published

on

upoklopes diakopi dikis.jpg
Διακοπή για τις 22 Οκτωβρίου δόθηκε στη δίκη για την υπόθεση των υποκλοπών, η οποία διεξάγεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Στο εδώλιο κάθονται οι τέσσερις εκπρόσωποι των εμπλεκομένων εταιρειών. Το δικαστήριο προχώρησε στη διακοπή της διαδικασίας, μετά το αίτημα του ιδρυτή της Intellexa, της υπεράσπισης του Ταλ Ντίλιαν για έγγραφα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα οποία δεν είχε λάβει γνώση, επειδή δεν υπήρχαν κωδικοί στη δικογραφία.

Διαβάστε: Μάνδρου στα Παραπολιτικά 90,1 για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Τα νέα στοιχεία και οι εξελίξεις που περιμένουμε


“Τα δύο πράγματα που στοιχειώνουν την υπόθεση των υποκλοπών”

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε ότι υπάρχουν οι κωδικοί και θα χορηγηθούν στην υπεράσπιση. Σε δηλώσεις του μετά τη διακοπή της διακοπή της δίκης, ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας Ζαχαρίας Κεσσές, ανέφερε πως αυτήν την υπόθεση στοιχειώνουν δύο πράγματα. Το πρώτο, όπως δήλωσε, είναι η απουσία του υπουργικού συμβουλίου, των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων και των πολιτικών προσώπων που ήταν θύματα παρακολούθησης και το δεύτερο ότι σοβαρά κακουργήματα δικάζονται από Μονομελές Πλημμελειοδικείο που δικάζει και υποθέσεις ρευματοκλοπής.

Ο πρώην υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως την ώρα που δεν ικανοποιούνται τα αιτήματα για Τέμπη και κλείνει άρον αρον η ανάκριση, ικανοποιούνται κάποια τερτίπια κατηγορουμένων στις υποκλοπές. Ο κ. Σπίρτζης όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης είναι βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση, ως μηνυτές και θυμάτα των παρακολουθήσεων.

Τον περασμένο Μάιο η δίκη είχε αναβληθεί μία φορά για τη μετάφραση εγγράφων της δικογραφίας μετά από αίτημα της υπεράσπισης του επιχειρηματία, ισραηλινής καταγωγής, ο οποίος, κατά το κατηγορητήριο, είναι ιδρυτής της Intellexa.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο