Ανέφερε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και οι νεο-ναζί χρησιμοποιούν τους απλούς Ουκρανούς ως ανθρώπινη ασπίδα, όπως και ξένους που βρίσκονται στην Ουκρανία.

Η δράση του ουκρανικού καθεστώτος αποκαλύπτει την εγκληματική του φύση, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, σε συνέντευξη Τύπου.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και οι νεο-ναζί χρησιμοποιούν τους απλούς Ουκρανούς ως ανθρώπινη ασπίδα, όπως και ξένους που βρίσκονται στην Ουκρανία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Πρέπει να πούμε ότι η διεθνής κοινότητα ναι μεν έχει συζητήσει διάφορα πράγματα, αλλά όχι αυτά» είπε και συνέχισε: «Έχουμε δει ζωντανά στην τηλεόραση εγκληματίες να χρησιμοποιούν δυτικά όπλα, ανεξάρτητα από τις τακτικές μονάδες του στρατού. Κινούνται ελεύθερα και προφανώς υποβοηθούνται. Είναι τιμωρητικά αποσπάσματα και μετά οι ΗΠΑ λένε πως θέλουν να φέρουν την ελευθερία στον κόσμο».

Συμπλήρωσε ότι στην Ουκρανία έχουμε μια εικόνα του πώς θα γίνει αυτό. Ναζί, υπερεθνικιστές και εγκληματίες κρύβονται πίσω από γυναίκες και παιδιά, οι εικόνες τους προβάλλονται συνέχεια με την υποκίνηση των δυτικών», είπε η Ζαχάροβα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Αφρικανική πανώλη χοίρων: Με περιφράξεις προσπαθούν να ελέγξουν τα κρούσματα