Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ζίνα Αρβανιτίδη: Ποιος είναι ο 38χρονος Γάλλος μουσικός που παντρεύτηκε η 50χρονη κόρη του Πασχάλη (Εικόνες)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο έρωτας δεν κοιτάζει ηλικίες, χιλιομετρικές αποστάσεις ή συμβατικά χρονοδιαγράμματα, αλλά βρίσκει πάντα τον τρόπο να γράφει τις πιο όμορφες ιστορίες όταν οι συνθήκες ωριμάσουν. Όταν μάλιστα δύο άνθρωποι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη και τη δημιουργία, τα συναισθήματα αποκτούν μια βαθύτερη, σχεδόν καλλιτεχνική διάσταση. Η Ζίνα – Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή Πασχάλη, επέλεξε σε όλη της τη διαδρομή να πορεύεται με χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της εγχώριας δημοσιότητας και την εύκολη ταμπέλα του «παιδιού ενός σταρ». Έχοντας χτίσει τη δική της αυτόνομη πορεία στον χώρο της μουσικής σύνθεσης, η 50χρονη δημιουργός αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Γλυφάδα, με τον συγκινημένο πατέρα της να τη συνοδεύει και να την παραδίδει στον γαμπρό, σε μια τελετή που κρατήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ποιος είναι ο 38χρονος Γάλλος που της έκλεψε την καρδιά

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Franck Zaragoza, ένας 38χρονος Γάλλος συνθέτης και παραγωγός ηλεκτρονικής και ambient μουσικής, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο με το ψευδώνυμο Ocoeur. Γεννημένος το 1988 και με βάση του το Μπορντό, ο Φρανκ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη δημιουργία κινηματογραφικών και ηλεκτρονικών συνθέσεων, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές προσωπικές δισκογραφικές δουλειές. Η γνωριμία τους δεν ήταν ένα ευκαιριακό ειδύλλιο, αλλά μια σχέση με βαθιές ρίζες που θεμελιώθηκε πάνω στην κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Η Ζίνα, έχοντας σπουδάσει από μικρή ηλικία πιάνο, αρμονία, φούγκα και μουσική τεχνολογία, βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου μουσικού τον απόλυτο συνοδοιπόρο, τόσο στη ζωή όσο και στην τέχνη.




Η απόφαση για τη Γαλλία και η νέα κοινή ζωή

Η μετακόμιση της Ζίνας στη Γαλλία δεν συνέβη ξαφνικά, αλλά αποτελούσε μια βαθύτερη επιθυμία που πήρε σάρκα και οστά όταν γνώρισε τον σύντροφό της. Εγκατεστημένη στο Μπορντό ήδη από το 2015, η ίδια περιγράφει τη γαλλική πόλη ως το ιδανικό καταφύγιο που της προσφέρει την ηρεμία και την αισθητική έμπνευση που αναζητούσε. Εκεί κατάφερε να χτίσει βήμα-βήμα μια διεθνή καριέρα, συνεργαζόμενη με κολοσσούς όπως η Universal Production Music. Ο γάμος στη Γλυφάδα ήρθε να σφραγίσει μια πολυετή κοινή πορεία, με την εικόνα του Πασχάλη να παραδίδει την 50χρονη κόρη του και να χορεύει μαζί της στη δεξίωση να αποτελεί μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο