ΒΟΛΟΣ
Ζωγραφισμένα ανδρικά γεννητικά όργανα στην πόρτα του φορτηγού αυτοκινήτου, αλλά και φθορές σε παρμπρίζ και ελαστικά βρήκε 64χρονος Βολιώτης

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Τον εκβίαζαν για να αποσύρει εις βάρος τους αγωγή για τροχαίο του περασμένου Ιανουαρίου
Ζωγραφισμένα ανδρικά γεννητικά όργανα στην πόρτα του φορτηγού αυτοκινήτου, αλλά και φθορές σε παρμπρίζ και ελαστικά βρήκε 64χρονος Βολιώτης μαθητικός, ο οποίος αρνήθηκε να αποσύρει αγωγή που είχε υποβάλει εναντίον δύο αντρών, για τροχαίο ατύχημα που του είχαν προκαλέσει τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο 64χρονος είχε σταθμεύσει το φορτηγό αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, όταν το όχημα έγινε στόχος των αντιδίκων του. Χτύπησαν μεταμεσονύκτιες ώρες της περασμένης Παρασκευής, σπάζοντας το παρμπρίζ, σκίζοντας δύο λάστιχα και ζωγραφίζοντας… ανδρικά γεννητικά όργανα στην πόρτα του οδηγού!
Όταν ο 64χρονος αντίκρισε την κατάσταση του οχήματός του, το πρωί, που βγήκε από το σπίτι του, δεν άργησε να συνδέσει τις φθορές με το απειλητικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας από αντιδίκους του.
Ο 64χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου που του τηλεφώνησε και του ζήτησε να αποσύρει την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του συγγενή του.
Το τροχαίο είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο στον Βόλο, και ο 64χρονος διεκδικεί αποζημίωση 1.500 ευρώ για υλικές ζημιές, που είχε υποστεί το όχημά του. Εχει καταθέσει αγωγή που πρόκειται να εκδικαστεί, ωστόσο, η άλλη πλευρά φαίνεται να πιέζει για την απόσυρσή της.
Ο ίδιος δεν δέχθηκε να αποσύρει την αγωγή του, με αποτέλεσμα συγγενής του προσώπου με το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο να προκαλέσουν φθορές στο φορτηγό του.
Το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος ενός 43χρονου και ενός 65χρονου που κατηγορούνται για απόπειρα εκβίασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Συνελήφθη μόνο ο 43χρονος, καθώς το αυτόφωρο παρήλθε για τον 65χρονο και χθες οδηγήθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση.
Ζήτησε και έλαβε προθεσμία και η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στις 2 Ιουνίου.
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΘα προσληφθούν στον δήμο Βόλου, εντός του 2026, 119 εργαζόμενοι με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας για τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ13 ώρες agoΝέα σειρά για παρθένους και ξεπαρθενεμένους του «The Big Bang Theory»
LIFESTYLE13 ώρες agoΜάγκι Τζίλενχαλ: Οι διακοπές στην Κέρκυρα και η αποκάλυψη για το αγαπημένο βούτυρο της Τζάκι Κένεντι (Εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ11 ώρες agoΧωλοπούλου: «Τα συναισθήματά μας μετά την άνοδο θα μας ακολουθούν για όλη μας τη ζωή»
ΒΟΛΟΣ10 ώρες agoΟχιά δάγκωσε 72χρονο στα Λεχώνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΑποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος – Ανεξάρτητος πλέον ο βουλευτής Μαγνησίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΕπιστρέφει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης – «Επανήλθα για τρίτη φορά»
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoMarfin: “Κλειδί” οι καταθέσεις που “δείχνουν” τους ίδιους δράστες









