Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η εφιαλτική ζωή της 23χρονης Φαίης: Βασανιστήρια, ξύλο και εκπόρνευση

Published

on

888 1024x666

Έναν καθημερινό εφιάλτη στα χέρια της μητέρας της, της αδερφής της και της σπιτονοικοκυράς της ζούσε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Αττικής.

Η 23χρονη είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη στις αρχές Οκτωβρίου του 2021, ενώ ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και περίμενε τέταρτο παιδί της. Η ταυτοποίηση της σορού της κοπέλας καθυστέρησε πολύ και έγινε από συγγενικό της πρόσωπο στις 23 Νοεμβρίου 2021.

Η 23χρονη ζούσε έναν καθημερινό Γολγοθά. Ένα αδιανόητο μαρτύριο που δεν το χωράει ανθρώπινος νους…

Η σορός της είχε εντοπιστεί περίπου 700 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα, στο οποίο φιλοξενούνταν μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της και μία ακόμη γυναίκα ηλικιωμένη, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Advertisement

Τρεις συλλήψεις και δυο δολοφονίες

Η αστυνομία συνέλαβε την μητέρα, την αδελφή της αλλά και την γυναίκα που τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη που κατηγορούνται για τον μαρτυρικό θάνατο της.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Πριν από λίγες ημέρες η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα της Φαίης είχε μιλήσει στην εκπομπή Live News του και εμφανιζόταν συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο της κόρης της.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

«Τρεις βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή» είπε η δικηγόρος του πατέρα, Βούλα Δημητρίου.

Advertisement

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο , στις τρεις γυναίκες που έχουν συλληφθεί αποδίδονται δύο δολοφονίες κι όχι μια.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε, θύμα δολοφονικής ενέργειας είναι και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τις τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, και αυτή η γυναικά είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου ενώ φαίνεται πως οι γυναίκες την εκμεταλλεύονταν.

Το καθημερινό μαρτύριο της Φαίης

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της, η 23χρονη ζούσε έναν καθημερινό Γολγοθά. Ένα αδιανόητο μαρτύριο.

Advertisement

Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του , έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Και όλα αυτά τα έκαναν οι δικοί της άνθρωποι. Η μητέρα της, η αδελφή της αλλά και η γυναίκα που την φιλοξενούσε.

Οι μελανιές στο σώμα της 23χρονης Φαίης

Advertisement

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, όταν βρήκε μαρτυρικό θάνατο

Όταν ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες, είχε αντικρύσει μία κοπέλα κακοποιημένη, χτυπημένη, με μώλωπες στα χέρια στα πόδια, απόλυτα ενδεικτικές της καθημερινής κόλασης που ζούσε.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Την 8η Οκτωβρίου 2021, η Φαίη Μπακογιώργου, ούσα έγκυος στο τέταρτο παιδί της, βρέθηκε νεκρή, παρατημένη και τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στην Κυψέλη.

Σε αυτό το διαμέρισμα φιλοξενείτο μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έμενε σε διπλανό σπίτι και απεβίωσε μετά τον θάνατο της 23χρονης, από άγνωστα αίτια.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας έλεγε ότι ήταν βέβαιος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο. Ωστόσο, αυτή η διάγνωση δεν ταίριαζε στην ηλικία της και οι μαρτυρίες ήταν αυτές που «άνοιξαν» τον φάκελο και άρχισε μία έρευνα σε βάθος.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή