Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νόρις: «Ο Φερστάπεν έχει απάντηση για όλα»

Published

on

Lando Norris 3

 

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μίλησε για την πορεία του στο βραζιλιανικό Grand Prix, στο οποίο παραδέχθηκε πως τα πήγε καλά, αλλά όταν έπρεπε να κάνει την έκβαση την ύστατη στιγμή… ο Ολλανδός δεν το άφησε!

Ο Λάντο Νόρις πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στο Σάο Πάολο, αφού εκκίνησε από την θέση του grid και τερμάτισε στην . Ωστόσο, αν και αναγνωρίζει την ίδια του την προσπάθεια ως ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την στιγμή που ήθελε να πιέσει τον Μαξ Φερστάπεν και δεν μπορούσε.

Μάλιστα, έκανε λόγο για αυτή την στιγμή, στην οποία αναφέρει πως ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull έχει μία… αγωνιστική απάντηση για όλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Advertisement

«Νιώθω πολύ καλά. Δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα ο αγώνας. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό όπως στο Sprint, το οποίο είναι σημαντικό. Έκανα καλή εκκίνηση και βρέθηκα από 6ος, 2ος. Ήταν μια ωραία έκπληξη, προσπάθησα να βελτιωθώ σε σχέση με χθες. Η δεύτερη θέση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις μέρες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα.

Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι μπορούσα να πιέσω τα ελαστικά, αλλά ο Μαξ (σ.σ. Φερστάπεν) είχε απάντηση για όλα. Είναι κρίμα, αλλά έκανε έναν καλό αγώνα. Ήταν δύσκολος αγώνας και η δεύτερη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».//ΓΚ

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή