Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: «Αν ανοίξουν στόματα θα μιλάμε και για τρίτο ύποπτο θάνατο» λέει η δικηγόρος

Published

on

gynaika skia

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Κυψέλης με την εξιχνίαση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης και την έρευνα για τον ύποπτο θάνατο μιας 69χρονης γυναίκας μέσα στο ίδιο σπίτι.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει η 57χρονη σπιτονοικοκυρά, η οποία φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της στην οδό Δροσοπούλου, την 23χρονη Φαίη, την 69χρονη Χριστίνα που πέθαναν όπως επίσης την μητέρα και την αδερφή της Φαίης που επίσης συνελήφθησαν για τη δολοφονία της.

«Θαμώνας στα δικαστήρια Ευελπίδων»

Μιλώντας στο και στον Νίκο Ευαγγελάτο η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης, η κα Βούλα Δημητριάδου αναφέρθηκε στην 57χρονη σπιτονοικοκυρά λέγοντας ότι είναι ένα πρόσωπο γνωστό στα δικαστήρια της Ευελπίδων με γνωστούς συνεργάτες.

Σύμφωνα με την κα Δημητριάδου «αυτή η κυρία ήταν τακτική θαμώνας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έκανε και άλλες δουλειές, είχε και συνεργάτες».

«Πρέπει να ανοίξουν στόματα»

Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου είπε με νόημα ότι «αν κάποια πρόσωπα που ήταν κοντά στην 57χρονη, ανοίξουν το στόμα τους και μιλήσουν, αν ανοίξουν, που θα πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, κάποιων που γνωρίζουν περισσότερα, πολύ φοβάμαι ότι θα μιλάμε και για έναν ακόμα θάνατο που θα πρέπει να διερευνηθεί».

Advertisement

Αναφερόμενη στου συνεργάτες της 57χρονης η κα Δημητριάδου έκανε λόγο και για αυτόν που πήρε το πτώμα της Φαίης από το σπίτι μέσα σε μια κουβέρτα και το άφησε στο πεζοδρόμιο όπου βρέθηκε περίπου 700 μέτρα μακριά.

«Δεν ήταν έγκυος όταν βρέθηκε νεκρή»

Μιλώντας για την δολοφονία της Φαίης, η κα Δημητριάδου είπε ότι «όταν πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα κανείς δεν θα πει ότι σκότωσα. Εδώ έχουμε σοβαρότατες και συστηματικές κακοποιητικές πράξεις εν ζωή, μάλιστα η κατηγορία που αποδίδεται είναι σε βάρος αδύναμου προσώπου, συνοίκου κι εγκύου. Όταν δολοφονήθηκε δεν ήταν έγκυος, οι κακοποιήσεις γίνονταν κατά την περίοδο που κυοφορούσε».

Σχετικά με τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι απεικονίζουν την βιαιότητα των χτυπημάτων που δεχόταν η 23χρονη σχολίασε η δικηγόρος:

«Έλεγαν ψέματα στον πατέρα»

«Το ψέμα που εισέπραξε ο πατέρας είναι ότι πρόκειται για τροχαίο, έτσι του είπαν. Η δε θυγατέρα πάντα απέφευγε να του πει πράγματα κι όταν έκανε ο πατέρας ολιγόλεπτες επισκέψεις στην κατοικία το τηλέφωνο και την καλούσε η 57χρονη. Από έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή έχουν περισυλλέγει μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι άκουγαν τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία. Υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι το παιδάκι της Φαίη ανέφερε ότι την χτύπαγε στην κοιλιά η 57χρονη για να αποβάλλει»

Για τον ρόλο που έχει η μητέρα της Φαίης δήλωσε η δικηγόρος: «Έχει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η μητέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε μαζί με την Φαίη, δεν γνώριζε; Και η αδελφή του θύματος και η μητέρα είπαν στον πατέρα ότι δεν χρειάζεται να βάλει δικηγόρο, προσπάθησαν παντοιοτρόπως να τον αποτρέψουν από τα να κάνει έρευνα».

Advertisement

Ερωτηθείσα η δικηγόρος αν υπάρχει και δεύτερη κατηγορία σε βάρος των συλληφθεισών για τον θάνατο της 69χρονη απάντησε: «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε χωρίς να κληθεί το ΕΚΑΒ, εμένα με παραπέμπει σε κάτι άλλο».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή