ΚΟΣΜΟΣ
Αλιγάτορας δάγκωσε ηλικιωμένη που είχε βγει βόλτα με το σκυλί της στη Φλόριντα

Αλιγάτορας δάγκωσε μια 84χρονη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στη Νότια Φλόριντα την Πέμπτη, προκαλώντας της «σοβαρούς τραυματισμούς», σύμφωνα με τις αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στο Βόρειο Φορτ Μάγιερς κοντά σε μια λίμνη, όταν ο αλιγάτορας, με μέγεθος περίπου 2,20 μέτρα δάγκωσε τη γυναίκα στο δεξί της πόδι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Προστασίας της Φλόριντα για τα ψάρια και την άγρια ζωή.
Η γυναίκα υπέστη επίσης τραύματα στα χέρια και τον καρπό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Μπράντλεϊ Τζόνσον.
Σε ό,τι αφορά το σκυλί της δεν φέρει κανέναν τραυματισμό.
Σύμφωνα με το nbcnews.com οι Αρχές έκαναν ευθανασία στον αλιγάτορα.
Οι επιθέσεις αλιγατόρων σε ανθρώπους είναι σπάνιες στη Φλόριντα και από το 2017 καταγράφονταν περί τις 12 ετησίως, ενώ δύο άτομα πέθαναν το 2018 και το 2019 από δήγματα των σαρκοβόρων ερπετών.
Τον περασμένο χρόνο ένας αλιγάτορας μήκους τριών μέτρων ξερίζωσε το δεξί χέρι ενός άνδρα, μετά την πτώση του σε λίμνη στο Πορτ Σάρλοτ.

-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Καραμπόλα με ανατροπή αυτοκινήτου στον ΒΟΑΚ
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
39χρονος έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Δράστες άρπαξαν 9.000 ευρώ από οδηγό φορτηγού
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Σοβαρό τροχαίο με 9χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο
-
LIFESTYLE20 ώρες ago
Κίμων Κουρής και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χαλαρές στιγμές σε συναυλία πριν τον ερχομό του μωρού τους
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Παλαιά Φώκαια: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές καταιγίδες μετά τον καύσωνα
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Μεσσηνία: Έστησαν γλέντι μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα