ΚΟΣΜΟΣ
«Ασθένεια για τον Τραμπ, αυτοεξορία για τον Μαδούρο» προβλέπουν για το 2026 οι σαμάνοι του Περού – Τι λένε για Πούτιν και Ζελένσκι
Σαμάνοι στο Περού συγκεντρώθηκαν χθες για το ετήσιο πρωτοχρονιάτικο τελετουργικό τους, όπου έκαναν προβλέψεις για το νέο έτος, στις οποίες περιλαμβάνεται ασθένεια για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η πτώση του ομολόγου του της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.
#NSTworld Shamans in Peru gathered for an annual New Year’s ritual on Monday where they made predictions for the year to come, including illness for US President Donald Trump and the downfall of Venezuelan counterpart Nicolas Maduro.#Peru #Shamans #Prediction #Leaders…
— New Straits Times (@NST_Online) December 29, 2025
«
«Οι ΗΠΑ θα πρέπει να προετοιμαστούν επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ θα αρρωστήσει σοβαρά», προέβλεψε ο Χουάν ντε Ντίος Γκαρσία καθώς βρέθηκε μαζί με άλλους σαμάνους σε παραλία της νότιας Λίμας φορώντας πολύχρωμα πόντσο και σκορπίζοντας λουλούδια στην άμμο.
Οι σαμάνοι κρατούσαν μεγάλα πόστερ με τις φωτογραφίες παγκόσμιων ηγετών πάνω από τα οποία διασταύρωναν ξίφη, έκαιγαν λιβάνι και κάποια τα πατούσαν.
Μαζί με τους Τραμπ και Μαδούρο οι σαμάνοι κρατούσαν πόστερ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ και του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
“Βλέπουμε ήττα του Νικολάς Μαδούρο. Ο Νικολάς Μαδούρο θα εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα. Δεν θα συλληφθεί”, προβλέπει ο Γκαρσία.
Ο ίδιος προέβλεψε ότι η Κέικο Φουτζιμόρι, η κόρη του πρώην προέδρου Αλμπέρτο Φουτζιμόρι, θα αναδειχθεί νικήτρια στις προεδρικές εκλογές του Περού έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Οι σαμάνοι προβλέπουν επίσης το τέλος του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η τελετή αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος Δεκεμβρίου. Στο παρελθόν οι σαμάνοι είχαν προβλέψει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία το 2023.
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
MEDIA9 ώρες agoThe Voice – Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της σεζόν
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΕκδόθηκε η πρώτη άδεια επισκευής κτιρίου που επλήγη το καλοκαίρι 2025
-
ΚΟΣΜΟΣ13 ώρες agoΟ Τραμπ στηρίζει τον Νετανιάχου και θέλει αφοπλισμό της Χαμάς – «Το συντομότερο η δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα»
-
ΚΟΣΜΟΣ6 ώρες agoΜπουκέλε: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ για ακόμη 10 χρόνια
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες agoΠΑΣΟΚ: Όχι μαύρο στη διαφάνεια – Ο κ. Κακλαμάνης επιχειρεί διαχείριση πολιτικού κόστους για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΓιατί όλος ο Πειραιάς θα κοιτάξει ψηλά
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΑνοιχτό το ενδεχόμενο για χιόνια την Πρωτοχρονιά στην Αττική, σύμφωνα με τον Καλλιάνο
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΜήνυμα αλληλεγγύης στους αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας







