LIFESTYLE
«Είχε πιστέψει ότι είχε σχεδόν θεραπευτεί»

Μιχάλης Ρέππας και Καίτη Κωνσταντίνου είχαν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές στο πέρασμα των χρόνων. Η ηθοποιός μάλιστα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, είχε πάρει μέρος στη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που υπέγραφε ο σεναριογράφος. Έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής της. Αν και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έσφιγγε τα δόντια και προσπαθούσε πάντα να μένει προσηλωμένη στη δουλειά της.
40 μέρες μετά τον θάνατο της ηθοποιού ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. Όπως είπε, η Καίτη Κωνσταντίνου είχε πιστέψει ότι είχε σχεδόν θεραπευτεί. «Αυτό που συνέβη ήταν μία κατρακύλα των τελευταίων δέκα ημερών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.
«Είναι κάτι το οποίο δεν συνειδητοποιούμε. Πόσο τα σημαντικά πράγματα που καθορίζουν τη ζωή μας δεν τα καταλαβαίνουμε. Συναισθηματικά δεν μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να της τηλεφωνήσω» δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας.
«Η Καίτη είχε πιστέψει ότι είχε σχεδόν θεραπευτεί. Αυτό που συνέβη ήταν μία κατρακύλα των τελευταίων δέκα ημερών. Αυτά τα πράγματα δεν τα συνειδητοποιείς. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι είναι μια περιπέτεια. Δεν το φαντάζεται κανείς αυτό για έναν νέο άνθρωπο.
Η Καίτη τις ημέρες της χημειοθεραπείας ήταν εκεί στο πλατό. Δεν ζήτησε ποτέ να αλλάξουμε κάτι. Με την Καίτη δεν συγκρουστήκαμε ποτέ» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ρέππας.
Η Καίτη Κωνσταντίνου, που έδινε μάχη με τον καρκίνο, είχε ως πιο χαρακτηριστική τηλεοπτική εμφάνιση τον ρόλο της στα «Εγκλήματα», με την ίδια να παραδέχεται ότι η Σωσώ της τηλεοπτικής σειράς απογείωσε την καριέρα της.

-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Σύγκρουση αυτοκινήτου με σχολικό λεωφορείο
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Περιφερόταν στους δρόμους με το εσώρουχο στο χέρι
-
VIDEO4 ώρες ago
40 Νέα Κρούσματα Καρκίνου του Πνεύμονα Καταγράφηκαν στην Περιοχή
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες ago
Στο Άγιον Όρος ο Κ. Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε έργα υποδομής 100 εκατ. από ΕΣΠΑ – Αναφορά στην Ι.Μ Σινά
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
ΕΛΑΣ: Έφοδος σε οίκους ανοχής Αθήνας και Ρόδου
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες ago
Στο Άγιον Όρος ο Κ. Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε έργα υποδομής 100 εκατ. από ΕΣΠΑ – Αναφορά στην Ι.Μ Σινά
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες ago
Γ. Γκιόκας: Η Ανατολική Αττική είναι αθωράκιστη – Έστω και τώρα πρέπει να ληφθούν μέτρα
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Τέσσερις τραυματίες από “βροχή” πυροβολισμών σε γλέντι νεοσύλλεκτου φαντάρου