Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκαλύπτει την “σκληρή” αλήθεια για την ανατροφή των παιδιών (Βίντεο)

Published

on

erietta kourkoulou gia anatrofi paidion.jpg

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, γνωστή για τη φιλανθρωπική και κοινωνική της δράση, μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τη μητρότητα, την ανατροφή των παιδιών της και τις αξίες που της μετέδωσαν οι γονείς της. Η ίδια εξομολογήθηκε την εμπειρία της απόκτησης παιδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις μοναδικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια των τοκετών της, αλλά και τον τρόπο που προσπαθεί να διαμορφώσει το δικό της οικογενειακό περιβάλλον με σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Διαβάστε:Εριέττα Κούρκουλου: “Στα 18 χάραξα στο δέρμα μου την προσωπογραφία του πατέρα μου” – Από το πρώτο μικρό τατουάζ στα 14 στη μεγάλη απόφαση ενηλικίωσης (Βίντεο) 

Εριέττα Κούρκουλου: «Ο δεύτερος τοκετός ήταν η ομορφότερη εμπειρία»

Αναφερόμενη στη γέννα των παιδιών της, η Εριέττα Κούρκουλου περιέγραψε με λεπτομέρεια τις διαφορές ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο τοκετό: «Ήταν πολύ διαφορετικές εμπειρίες στον πρώτο τοκετό, λόγω της εξωσωματικής που είναι μία ιατρικοποιημένη διαδικασία, ήθελα κάτι φυσικό και το διεκδίκησα, δε φοβάμαι να διεκδικώ πράγματα και να αμφισβητώ πράγματα και ξεκίνησα μαθήματα προετοιμασίας για να έχω φυσικό τοκετό. Ο δεύτερος τοκετός ήρθε πρόωρα και λίγο πριν μπω στο αμάξι για να ξεκινήσω για το αεροδρόμιο άρχισα να έχω συστολές και λέω ας πάω πρώτα στον γιατρό μου και μου είπαν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή. Ο δεύτερος τοκετός ήταν ομορφότερη εμπειρία. Μετά τη γέννα εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων ο Λέων μπήκε σε μονάδα».

«Όταν ένα παιδί παραφέρεται πρέπει να καταλαβαίνει τις συνέπειες»

Μιλώντας για τη φιλοσοφία της ανατροφής των παιδιών της, η Εριέττα Κούρκουλου τόνισε πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζει πειθαρχία και εμπιστοσύνη: «Οι γονείς μου διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που μεγαλώνω τα παιδιά μου. Από τα θετικά χαρακτηριστικά του πατέρα μου είναι η πειθαρχία. Δηλαδή, εγώ δεν είμαι πολύ της “new age” μητρότητας. Θεωρώ ότι όταν ένα παιδί παραφέρεται πρέπει να καταλαβαίνει ότι υπάρχουν συνέπειες, επίσης θεωρώ ότι πρέπει να έχουν ελευθερία και να έχεις εμπιστοσύνη στα παιδιά, όπως η μητέρα μου».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
web banner
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο