Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Εξοργισμένος ο Τάσος Ιορδανίδης: “Δεν γίνεται να είναι ψυχικά καλά και να γράφει αυτά που γράφει” (Βίντεο)

Published

on

tasos iordanidis xespasma gia ta hate comments sta social.jpg
Ο Τάσος Ιορδανίδης, γνωστός για τον αυθορμητισμό και την ευθύτητά του, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του σχετικά με τα αρνητικά σχόλια και τις απειλές που κυκλοφορούν στα social media, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Καλημέρα είπαμε;». Αφορμή για τις δηλώσεις του στάθηκε το δημόσιο μήνυμα της συζύγου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία αποκάλυψε ότι δέχθηκαν οικογενειακώς απειλές με αφορμή το Ευρωμπάσκετ 2025. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά ορισμένων χρηστών και αναφέρθηκε στις ψυχικές συνέπειες που μπορεί να προκαλεί η διαδικτυακή κακοποίηση.

Διαβάστε: Τάσος Ιορδανίδης: Σε ποια σειρά μπαίνει μετά τη “Γη της Ελιάς” – Ο ρόλος του και η υπόθεση της νέας παραγωγής του MEGA

Τάσος Ιορδανίδης: «Δεν γίνεται να καθυβρίζεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις»

Σχολιάζοντας τα ύβρεις και τις επιθέσεις στα social media, ο Τάσος Ιορδανίδης τόνισε: “Καλά, καθόμαστε και το συζητάμε, ρε παιδιά. Έλα, τώρα, καθόμαστε και το συζητάμε. Δηλαδή, εντάξει, το διακωμωδούμε και κάποιοι με τα hates comments και τα υβριστικά μηνύματα που βγαίνουν στα social media αλλά από την άλλη πλευρά έλεος”. Και πρόσθεσε με ιδιαίτερη αυστηρότητα: “Με ποιο δικαίωμα έναν άνθρωπο, τον οποίο δεν γνωρίζεις, γυρνάς καταρχήν και τον ταγκάρεις; Μέχρι και αυτό, το πιο μικρό, λέω. Με ποιο δικαίωμα βγαίνεις και τον καθυβρίζεις; Με ποιο δικαίωμα;”

«Δεν γίνεται να γράφει κάποιος αυτά τα πράγματα αν είναι ψυχικά υγιής»

Αναφερόμενος στις σοβαρότερες περιπτώσεις απειλών και στη σημασία της ψυχικής υγείας, ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης τόνισε: “Καλά, το ότι τον απειλείς… εδώ μιλάμε για ότι υπάρχει ένα τεράστιο κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως το οποίο ονομάζεται ‘ψυχικά νοσήματα’. Πως το λένε, πάσχει κόσμος, νοσεί”. Και κατέληξε με αυστηρό τόνο: “Δεν γίνεται δηλαδή ένας ένας άνθρωπος ο οποίος χαίρει άκρας υγείας ψυχικής να μπει στη διαδικασία να γράψει αυτά που γράφει! Το οτιδήποτε, για μένα, δεν μπορεί να μπει και να γράψει! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για απειλές”.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
web banner
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο