LIFESTYLE
Η διάσημη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συνάντησε τον θρυλικό σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ (Εικόνα)
Μια ξεχωριστή στιγμή για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποτέλεσε η συνάντησή της με τον θρυλικό Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ στο εστιατόριό της στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωστή σεφ, εκτός από τη φωτογραφία που τράβηξε μαζί του, μοιράστηκε με το κοινό της και τα αγαπημένα φαγητά του διάσημου σχεδιαστή, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη στενή σχέση που διατηρούν εδώ και περίπου 20 χρόνια. Η συνάντηση έγινε αφορμή για μια ζεστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου, όπου η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξήγησε πως ο Ζαν Πολ Γκοτιέ επισκέπτεται συχνά το εστιατόριό της και γνωρίζει πλέον πολύ καλά ποια πιάτα προτιμάει περισσότερο. Η σχέση τους, όπως φαίνεται, δεν περιορίζεται μόνο στο φαγητό αλλά συνοδεύεται από εκτίμηση και φιλία δεκαετιών.
Διαβάστε: Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στο MasterChef UK: Η ελληνική κουζίνα κατακτά το διεθνές κοινό (Βίντεο)
Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τον Ζαν Πολ Γκοτιέ
Η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση που αποτυπώνει τη θαλπωρή και την αγάπη της για τον σχεδιαστή, Ζαν Πολ ΓΚοτιέ γράφοντας: «Εδώ με τον αγαπημένο μου Jean Paul @jeanpaulgaultier φορώντας τον στην συλλεκτική μπλούζα JPGaultier. Βλέπω το αληθινό του βλέμμα και χαίρεται η ψυχή μου, πάντα είναι με το χαμόγελο και τον ζεστό του λόγο. Ο πιο ταλαντούχος, γλυκός, ζεστός, προσγειωμένος, δοτικός άνθρωπος του κόσμου και λίγα λέω. Ένας αληθινός αστέρας. Απλά τον λατρεύω και χαίρομαι που αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα. 20 χρόνια που τον γνωρίζω τρελαίνεται για τον ροφό φρικασέ, το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, τα ρεβύθια, τα ντολμαδάκια! Τρώει, λαχταράει και απολαμβάνει το ελληνικό φαγητό σαν παραδοσιακός Έλληνας».
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΈνας τραυματίας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΔιακοπές νερού σε Αιγάλεω, Γλυφάδα και άλλες περιοχές της Αττικής την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 ώρες agoΈφυγε από την ζωή ο Χρήστος Αδαμοπουλος
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΣύλληψη τράπερ για διακίνηση ναρκωτικών: Τα κέρδη & το τραγούδι “σημάδι”
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΠάνω από 800 κιλά ελαιόλαδο και 35 κιλά μέλη έκλεψαν 48χρονος και συνεργός
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΠοινή κάθειρξης 5 ετών και 4 μηνών σε 75χρονο Βολιώτη για φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στον Βόλο
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΔράση για την δωρεά μυελού των οστών την Κυριακή στο Μετρό Συντάγματος
-
ΚΟΣΜΟΣ19 ώρες agoΦον ντερ Λάιεν: Μετατίθεται για τον Ιανουάριο η υπογραφή της συμφωνίας Mercosur







