MEDIA
Η Ρίτα χάνει τα πάντα!
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Porto Leone», οι ισορροπίες στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας ανατρέπονται με τρόπο αμείλικτο. Η φιλοδοξία μετατρέπεται σε παγίδα και η δίψα για εξουσία οδηγεί σε μια πτώση που δεν αφήνει περιθώρια επιστροφής. Η Ρίτα πίστεψε πως είχε φτάσει στο σημείο να ελέγχει το παιχνίδι. Θεώρησε ότι μπορούσε να εκτοπίσει την Αλεξάνδρα και να σταθεί ισότιμα δίπλα στον Ηλία, αγνοώντας πως εκείνος κρατούσε πάντα το πραγματικό πάνω χέρι. Τα σχέδιά της όχι μόνο αποτυγχάνουν, αλλά οδηγούν σε μια σκληρή και ταπεινωτική αποκάλυψη.
Διαβάστε: Porto Leone: Η Λένα συμμαχεί με τον εχθρό και τινάζει την οικογένεια στον αέρα (Βίντεο)
Porto Leone: Η πλεκτάνη που στήθηκε στα σκοτεινά
Μεθοδικά και χωρίς δισταγμό, η Ρίτα έστησε μια επικίνδυνη ίντριγκα με στόχο να εξοντώσει τον Στελάρα, τον πιο πιστό άνθρωπο του Ηλία. Προσπάθησε να τον εμφανίσει ως προδότη, ισχυριζόμενη ότι συνεργάζεται με τον Ρόζο, τον μεγάλο αντίπαλο. Ένα ενοχοποιητικό σημείωμα, τοποθετημένο στα πράγματά του, πυροδότησε την οργή του αφεντικού. Όμως η εμπιστοσύνη του Ηλία προς τον Στελάρα και η «μπέσα» που τον χαρακτήριζε άνοιξαν ρωγμές στο ψέμα. Με τη βοήθεια της Φωφώς και της Ντόρας, τα κορίτσια του καμπαρέ, τα κομμάτια του παζλ μπήκαν στη θέση τους, σύμφωνα με το TV24. Η μαρτυρία τους ήταν ξεκάθαρη: τη στιγμή της δολιοφθοράς, μόνο η Ρίτα βρισκόταν στο μαγαζί.
Η σύγκρουση και ο δημόσιος εξευτελισμός
Όταν ο Ηλίας αντιλαμβάνεται την προδοσία, η αντίδρασή του είναι ακαριαία και σκληρή. Η γυναίκα που είχε προστατέψει και αναδείξει, αποδείχθηκε έτοιμη να γκρεμίσει την αυτοκρατορία του από μέσα. Την αντιμετωπίζει κατάματα και τη συντρίβει με λόγια που δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας, κατηγορώντας την για αχαριστία και ύβρη. Η Ρίτα λυγίζει, καταρρέει και ξεσπά σε κλάματα. Πιασμένη στην ίδια της την παγίδα, η Ρίτα βλέπει την πόρτα να κλείνει οριστικά πίσω της. Ο Ηλίας δεν συγχωρεί την προδοσία και η άλλοτε φιλόδοξη τραγουδίστρια αποχωρεί από το «Porto Leone» ταπεινωμένη, έχοντας χάσει δύναμη, προστασία και θέση στον κόσμο που ονειρεύτηκε να κυριαρχήσει.
-
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΣυστάθηκε στον Βόλο η Ένωση «Αιτωλοακαρνάνες Μαγνησίας»
-
VIDEO2 ώρες agoΗ Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 10/12/2025
-
VIDEO1 ώρα agoΗ Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 12/12/2025
-
ΚΟΣΜΟΣ18 ώρες agoΕρντογάν: Παράνομη και απαράδεκτη η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
-
VIDEO1 ώρα agoΗ Ωρα του Λαού με τον Νίκο Κωνσταντινίδη 03/12/2025
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΜπλόκα αγροτών: “Ρεβεγιόν” στους δρόμους και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες agoΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν τραμπουκίζουν οι αγρότες, ο κ. Μητσοτάκης τραμπουκίζει και προσπαθεί να διχάσει
-
ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες agoEκτροχιάστηκε τρένο που μετέφερε χημικά στις ΗΠΑ – Αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά που προκλήθηκε







