Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη απαντά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και διαψεύδει όσα ειπώθηκαν για το παιδί τους – “Δεν υπάρχει συνεπιμέλεια” – Όλη η αλήθεια για τον Πάρη (Βίντεο)

Published

on

Η δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται πως μπαίνει σε νέα φάση, με την influencer να επιλέγει να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς περιστροφές. Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε τηλεοπτική εκπομπή, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2025, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο TikTok ενώ βρίσκεται στο Μεξικό, η ίδια έδωσε τη δική της εκδοχή για ζητήματα που αφορούν τόσο την προσωπική της ζωή όσο και το παιδί τους. «Όταν ο πρώην σύντροφός μου βγαίνει δημόσια σε μια εκπομπή και μιλάει για εμένα και το παιδί μου και λέει ιστορίες οι οποίες δεν ισχύουν, αν δεν βγω εγώ να διαψεύσω, ποιος θα το κάνει;», τόνισε. «Δεν μιλάμε καθόλου με τον Δημήτρη. Η μόνη επικοινωνία που έχω είναι με τον Πάρη σε βιντεοκλήσεις», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε: Τούνη: Οι αποκαλύψεις από το παρασκήνιο του χωρισμού με τον Αλεξάνδρου και τα σχόλια που άναψαν φωτιές: “Πάλεψα με νύχια και με δόντια για αυτή τη σχέση”

Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί μίλησε δημόσια

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε εξαρχής ότι η δημόσια τοποθέτησή της δεν ήταν επιλογή προβολής, αλλά ανάγκη υπεράσπισης της αλήθειας. Όπως ανέφερε, όταν κάποιος ακούει επανειλημμένα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει. «Όταν ο πρώην σύντροφός μου βγαίνει δημόσια σε μια εκπομπή και μιλάει για εμένα και το παιδί μου και λέει ιστορίες οι οποίες δεν ισχύουν, αν δεν βγω εγώ να διαψεύσω, ποιος θα το κάνει;», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι δεν αντέχει τα ψέματα.

Η Ιωάννα Τούνη διαψεύδει τη συνεπιμέλεια

Ένα από τα βασικά σημεία της τοποθέτησής της αφορούσε όσα ειπώθηκαν για το καθεστώς επιμέλειας του παιδιού τους. Η Ιωάννα Τούνη διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ισότιμη συνεπιμέλεια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο γιος τους πηγαίνει στον πατέρα του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως ανέφερε, «ο Πάρης πηγαίνει για 10 ημέρες ακριβώς στον μπαμπά του» και αυτό το καθεστώς θα ισχύει μέχρι να γίνει τεσσάρων ετών. Τότε, όπως ξεκαθάρισε, ξεκινά η υποχρεωτική εκπαίδευση και το παιδί θα μείνει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

@j.touni
Advertisement

Όπως κάνω πάντα λοιπόν, όταν βγαίνει οποιοσδήποτε δημόσια να πει ψέματα που αφορούν εμένα ή το παιδί μου…. Εγώ θα απαντάω με αλήθεια!


♬ original sound – Ioanna Touni

Η Ιωάννα Τούνη για τις μετακινήσεις και τα έξοδα

Συνεχίζοντας, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις του παιδιού μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Όπως είπε, η ίδια αναλαμβάνει προσωπικά να πηγαίνει τον γιο τους στην Αθήνα μία φορά τον μήνα, καλύπτοντας τα έξοδα, ενώ μετά από δέκα ημέρες τον παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο. Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να βάλει τέλος σε μια εικόνα που, κατά την άποψή της, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Ιωάννα Τούνη για την επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έντονη ήταν και η διάψευση σχετικά με τη μεταξύ τους επικοινωνία. Η Ιωάννα Τούνη τόνισε ότι δεν μιλά καθημερινά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπως ειπώθηκε. Αντιθέτως, όπως ανέφερε, έχουν να επικοινωνήσουν εδώ και πολλούς μήνες. Η μόνη επαφή που διατηρεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι μέσω βιντεοκλήσεων με τον γιο της, προσπαθώντας να είναι όσο πιο παρούσα γίνεται στη ζωή του.

Advertisement

Διαβάστε: Η εκτίμηση της Τσιμτσιλή για το πρώην ζευγάρι: “Ένιωσα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό, νιώθει ότι την εξέθεσε δημοσίως” (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη για τη «συμπαράσταση» στο δικαστήριο

Η influencer αναφέρθηκε και στα σχόλια περί στήριξης που φέρεται να της έχει προσφέρει ο πρώην σύντροφός της σε δύσκολες στιγμές. Όπως είπε, δεν υπήρξε ποτέ πραγματική συμπαράσταση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ούτε όταν ήταν μαζί, ούτε σήμερα. Τόνισε πως, αν υπήρχε ουσιαστικό ενδιαφέρον, θα εκφραζόταν με προσωπική επικοινωνία και όχι με δημόσιες αναρτήσεις.

Η Ιωάννα Τούνη απαντά δημόσια στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, διαψεύδοντας όσα ειπώθηκαν για τη συνεπιμέλεια, την επικοινωνία τους και την καθημερινότητα του παιδιού τους.

«Το παιδί μας μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της Ιωάννας Τούνη στο ποιος φροντίζει καθημερινά το παιδί στην Αθήνα. Όπως αποκάλυψε, «ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα», την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή και γλυκιά. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν κρίνει αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, αλλά τόνισε πως αυτό είναι η πραγματικότητα και ότι το παιδί γνωρίζει πολύ καλά ποιος τον φροντίζει στην καθημερινότητά του.

Η Ιωάννα Τούνη και η ανάγκη για αλήθεια

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Ιωάννα Τούνη υπογράμμισε ότι ο μοναδικός λόγος που μίλησε δημόσια ήταν για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Δήλωσε πως δεν θα δεχθεί ποτέ να χτίζεται ένας «ψεύτικος κόσμος» γύρω από το παιδί της και να παρουσιάζεται μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα. Για την ίδια, όπως είπε, η αλήθεια είναι αδιαπραγμάτευτη, ειδικά όταν αφορά το παιδί της και την καθημερινότητά του.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε με σκληρή γλώσσα, σε όσα άκουσε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο