Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

“Ήταν πολύ ταραγμένος στο τηλεφώνημα και με απείλησε”, λέει η ανηψιά του θύματος

Published

on

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, νέα στοιχεία περιλαμβάνονται στη δικογραφία και θεωρούνται καθοριστικά για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε: Φοινικούντα: “Κλείδωσαν τον νεκρό θείο μου μέσα στη ρεσεψιόν” – Το σενάριο της ύπαρξης δεύτερου προσώπου που πυροβόλησε με σιγαστήρα (Bίντεο)

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/12), ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και ένας επιχειρηματίας από το Κολωνάκι έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο, μεταφερόμενοι από αστυνομικούς μέσω του υπόγειου χώρου στάθμευσης. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα. Ο ανιψιός του θύματος επαναλαμβάνει ότι δεν έχει σχέση με τη διπλή ανθρωποκτονία.


Φοινικούντα: Η καταγγελία για απειλητικό τηλεφώνημα του ανιψιού λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του

Η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, αποκαλύπτει στο Star και τον Κώστα Γκελντή το τηλεφώνημα που της έκανε ο άλλοτε αγαπημένος συγγενής του θύματος. «Ήταν πολύ ταραγμένος, εκτός εαυτού και μου έλεγε… “εγώ θέλω να γίνει αναπαράσταση για να αποδειχθεί η αθωότητά μου, όμως όταν τελειώσει όλο αυτό θα δεις τι έχεις να πάθεις”. Μου έκανε και ψυχολογικό πόλεμο…», λέει η ανιψιά του θύματος κ. Αμαλία Τομαρά.

Advertisement


Οι οδηγίες για τη δολοφονία από τα πακιστανικά τηλέφωνα

Ο 33χρονος εμφανίζεται να είχε ενεργό ρόλο μέχρι και λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία. Με κλήσεις από πακιστανικά τηλέφωνα, φαίνεται να έδινε οδηγίες για την άφιξη, τον χρόνο και τις τελευταίες λεπτομέρειες της επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε αναλάβει τον σχεδιασμό. Από τις 5 Οκτωβρίου, όπως προκύπτει από τις αναλύσεις των επικοινωνιών, μιλούσε με τον 22χρονο χρησιμοποιώντας επίσης πακιστανικές συνδέσεις, δίνοντας όπως φαίνεται εντολές για την οργάνωση της επίθεσης.
Αμέσως μετά τη δολοφονία, οι επαφές του με τον ανιψιό και με τη σύντροφο του ανιψιού ήταν συνεχείς.

«Ήθελε να πάρει την περιουσία και να φύγει… Θα πρέπει να πληρώσει για ό,τι έχει κάνει. Ο θείος μου τον λάτρευε, τον αγαπούσε πολύ» αναφέρει η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.

Advertisement


Ο ρόλος τρίτου προσώπου και το “φιλέτο”

Η υπόθεση φαίνεται να παίρνει ακόμη πιο σκοτεινή και περίπλοκη τροπή από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της ανιψιάς του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ αποκλειστικά στο Star. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στον Κώστα Γκελντή, πέρα από τα πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών, στο σκηνικό «μπαίνει» ακόμη ένα άτομο. Ένα άτομο, όπως λέει, μυστηριώδες και ισχυρό.

Η ανιψιά του ιδιοκτήτη περιγράφει έναν άνθρωπο με τεράστια οικονομική άνεση, πολυτελή ζωή και κότερα. Ένα πρόσωπο που, όπως καταγγέλλει, ασκούσε πίεση στον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο τα περιζήτητα «φιλέτα» της περιοχής, καθώς το σημείο χαρακτηρίζεται ως «χρυσωρυχείο», ή τα χρήματα από πιθανή πώληση τους.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι κρατά στα χέρια της συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα, τα οποία – όπως δηλώνει – σκοπεύει να παραδώσει στις Αρχές. Αυτό που αναζητά και η ίδια, είναι τι είδους σχέση, ακόμα κι οικονομική εξάρτηση, μπορεί να είχε ο ανιψιός με αυτό το πρόσωπο.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο