ΜΑΓΝΗΣΙΑ
«Καθηλωμένα» παραμένουν πέντε λεωφορεία με εργαζόμενους, φοιτητές και άλλους ταξιδιώτες, μετά το κλείσιμο παράδρομων από τους αγρότες
«Καθηλωμένα» παραμένουν από τις 4.30 το απόγευμα πέντε λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, με εργαζόμενους, φοιτητές και άλλους ταξιδιώτες, μετά το κλείσιμο παράδρομων από τους αγρότες του πανθεσσαλικού μπλόκου της Νίκαιας.
Πρόκειται για δρομολόγια τα οποία ξεκίνησαν από τον Βόλο προς Λάρισα και το αντίστροφο, ενώ ανάλογη ταλαιπωρία αναμένεται να υποστούν… περιμένοντας να «απελευθερωθούν» οι παράδρομοι και όσοι ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη προς τον Βόλο, καθώς ακόμη και εάν περάσουν από τα Μάλγαρα θα συναντήσουν «εμπόδιο» έξω από τη Λάρισα, λόγω του κλεισίματος των παράδρομων, στο ύψος των χωριών Αναγέννηση, Κυψέλη και στον κόμβο Πλατυκάμπου.
Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρης Κολυνδρίνης μιλώντας στο taxydromos.gr εξέφρασε την έντονη δυσφορία του, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος, όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι αποφάσεις τους πλέον στρέφονται κατά του κοινωνικού συνόλου. “Tιμωρούν” κλείνοντας τους παράδρομους εργαζόμενους και φοιτητές, που θέλουν να επιστρέψουν στις εστίες τους».
-
ΚΟΣΜΟΣ4 ώρες agoOι αρχές της Ουκρανίας παρέλαβαν από τη Ρωσία 1.003 νέες σορούς
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΈνας τραυματίας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΔιακοπές νερού σε Αιγάλεω, Γλυφάδα και άλλες περιοχές της Αττικής την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 ώρες agoΈφυγε από την ζωή ο Χρήστος Αδαμοπουλος
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΚρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια Λυκείου
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΠοιοι γιορτάζουν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ23 ώρες agoΟλοκληρώθηκε με την απολογία Τριαντόπουλου η ανάκριση για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoEE: Συμφωνία για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία τη διετία 2026-2027







