LIFESTYLE
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το σοκ από το “κυνήγι” για δήλωση για τον Βασίλη Μπισμπίκη (Βίντεο)

Διαβάστε: Βασίλης Μπισμπίκης: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγός του – «Τη γλίτωσα στο “και πέντε”» (Εικόνες)
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Ήταν βίαιο και τραυματικό όταν με κυνηγούσαν για τον Μπισμπίκη»
Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη περιέγραψε με έντονα λόγια την εμπειρία της: «Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Δεν με αφορά η ζωή των άλλων. Αν έχω εμπλακεί σε ένα κουτσομπολιό τόσο χειρότερα να μιλάω γι’ αυτό. Ήταν βίαιο και τραυματικό όταν με κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι για να αποσπάσουν μία δήλωσή μου για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Στο τέλος της ημέρας ο κόσμος με σεβάστηκε. Και οι δημοσιογράφοι με σεβάστηκαν με έναν τρόπο».
«Δύο άνθρωποι που έχουν παιδί είναι αδύνατον να μην τα βρίσκουν»
Αναφερόμενη στον γιο που έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Κατερίνα Μπεκιάρη τόνισε: «Όταν συμβαίνουν πράγματα οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν απαντήσεις. Ο Μιχάλης έχει πάρει τις απαντήσεις του. Οι σχέσεις είναι ομαλές, δεν έχουμε προβλήματα. Έχει τη μαμά και τον μπαμπά του και είναι τρισευτυχισμένος. Δύο άνθρωποι που έχουν παιδί είναι δυνατόν να μην τα βρίσκουν; Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω τον εαυτό μου πάνω από το παιδί».

-
LIFESTYLE15 ώρες ago
Μαίρη Μηλιαρέση: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο (Δείτε εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Άρπαξαν αλυσίδα από το λαιμό μητέρας
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Μεθυσμένος ιερέας παραλίγο να πέσει μέσα στον τάφο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ24 ώρες ago
Τρείς σταθμοί απολύμανσης στη μάχη για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
-
LIFESTYLE14 ώρες ago
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέο “χτύπημα” για τον τραγουδιστή – Πέθανε ο σκύλος του (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Δρομολόγιο "τρόμου" στο "Blue Star Naxos": Η στιγμή που το επιβατηγό πλοίο "παλεύει" με τα κύματα στο στενό Πάρου – Νάξου (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από παρέα ανηλίκων
-
MEDIA8 ώρες ago
Πρεμιέρα για 5η σεζόν του “Χαμογέλα και Πάλι” στο MEGA με χαμόγελα και ανθοδέσμες (Βίντεο)