ΚΟΣΜΟΣ
Νότια Κορέα: Ο εισαγγελέας ζητά 10ετής φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο Γιούν Σουκ-Γιολ
Ο ειδικός εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 10 ετών για τον πρώην Πρόεδρο,Γιούν Σουκ-Γιολ, κατηγορούμενο μεταξύ άλλων για προσπάθεια παρεμπόδισης της σύλληψής του μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να επιβάλει στρατιωτικό νόμο, μετέδωσε την Παρασκευή το πρακτορείο Yonhap.
Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον εκδιωχθέντα πρόεδρο ότι προσπάθησε να εμποδίσει τους ανακριτές που επιδίωκαν να τον συλλάβουν τον Ιανουάριο, καθώς κλειδώθηκε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι ειδικοί εισαγγελείς ζητούν ποινή φυλάκισης για τον Γιούν, στο πλαίσιο των πολλών κατηγοριών που αντιμετωπίζει.
Πηγή: Reuters
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΚαιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΤραγωδία στην παλαιά εθνική οδό Πατρών
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΆρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό
-
ΚΟΣΜΟΣ19 ώρες agoΡωσικά βομβαρδιστικά έκαναν «προγραμματισμένη» πτήση βόρεια της Σκανδιναβίας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ώρες agoΜουζακίτης και Μπότης έπαιξαν «εσύ ή εγώ», προσφέροντας άφθονο γέλιο!
-
ΚΟΣΜΟΣ8 ώρες agoΚαζακστάν: Η στιγμή που o οδηγός ενός Lada γκρεμίζει ένα 12μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε πλατεία κάνοντας «ντόνατς»
-
ΚΟΣΜΟΣ12 ώρες agoΜε λαμπρότητα ο εορτασμός των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο: Παλμός ενότητας σε μια εποχή δοκιμασιών – Εν μέσω εύθραυστης εκεχειρίας οι εορτασμοί στη Βηθλεέμ
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΤηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του







