Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης: Χριστούγεννα στο Παρίσι με φωτογραφίες γεμάτες ρομαντισμό (Εικόνες)

Published

on

Τα Χριστούγεννα μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παρίσι επέλεξαν να περάσουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν στην πόλη του φωτός για τις γιορτές και μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους εικόνες από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Παρισιού.

Διαβάστε: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γιορτινή φωτογραφία με τον γιο της που στολίζει – “Όταν είσαι πιο ψηλός από το δέντρο” (Εικόνα)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε χριστουγεννιάτικο mood στο Παρίσι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόδρασή τους, δείχνοντας χαρακτηριστικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας. Στα στιγμιότυπα ξεχωρίζουν οι βόλτες στους φωτισμένους δρόμους, αλλά και οι πόζες μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, που αυτές τις ημέρες αποτελεί σημείο αναφοράς για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε απλά και γιορτινά: «Χριστούγεννα στο Παρίσι».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και το μήνυμα για την αγάπη

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης επέλεξε να συνοδεύσει τις εικόνες του με μια πιο ποιητική φράση, γράφοντας: «Το Παρίσι είναι η πόλη όπου η αγάπη μαθαίνει να μιλάει». Η φράση αυτή σχολιάστηκε έντονα από τους followers του, οι οποίοι στάθηκαν τόσο στο νόημά της όσο και στη ρομαντική διάθεση που αποπνέει.


Advertisement

Στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητα

Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν τις γιορτινές ημέρες για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη μαγεία του Παρισιού. Από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν, γίνεται φανερό ότι επέλεξαν να κινηθούν σε κλασικά τουριστικά σημεία, αλλά και να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, με τα στολισμένα σοκάκια και τις φωτισμένες λεωφόρους.

Η πόλη του φωτός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Το Παρίσι, άλλωστε, θεωρείται διαχρονικά ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις γιορτές, συνδυάζοντας ρομαντισμό, τέχνη και γιορτινή διάθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και ο Γιώργος Γεροντιδάκης επέλεξαν να αναδείξουν την ίδια την πόλη ως πρωταγωνιστή των αναρτήσεών τους, δίνοντας έμφαση στα τοπία και την ατμόσφαιρα.

Οι αναρτήσεις που ξεχώρισαν στα social media

Οι φωτογραφίες τους συγκέντρωσαν πολλά likes και σχόλια, με φίλους και θαυμαστές να τους εύχονται καλές γιορτές και να σχολιάζουν θετικά τη γιορτινή τους απόδραση. Τα στιγμιότυπα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ αποτέλεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, από τα πιο δημοφιλή.


Χριστούγεννα με ταξίδια και εικόνες

Με τις αναρτήσεις τους, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσαν μια γεύση από το πώς πέρασαν τις γιορτές, μοιράζοντας εικόνες που συνδυάζουν ταξίδι, χαλάρωση και χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μια απόδραση που, όπως φαίνεται, τους χάρισε όμορφες στιγμές και αναμνήσεις στην καρδιά της Ευρώπης.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης μαζί αλλά σε απόσταση στο dinner του Στέλιου Κουδουνάρη

Published

on

ntoreta ndp 1200x630.jpg

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου βρέθηκαν στο dinner του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τους συνάντησαν αλλά όπως φαίνεται στα πλάνα, απέφυγαν να εμφανιστούν μαζί, κρατώντας μια σχετική απόσταση ανάμεσά τους.

Προ ημερών Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης διασκέδασαν στην Άννα Βίσση, με την παρουσία τους να κεντρίζει τα βλέμματα. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που ξεκίνησε. Το τελευταίο διάστημα πάντως, δεν διστάζουν να εμφανίζονται ακόμα και σε εκδηλώσεις που γνωρίζουν ότι καλύπτονται δημοσιογραφικά.

Στη συνέχεια, η εντυπωσιακή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά μου την ώρα που ντύνομαι αν είμαι σπίτι, λένε τη γνώμη τους. Τα λένε «τσεκουράτα». Συνήθως τα λένε όσον αφορά την δουλειά».

Όταν την ρώτησαν για τα προσωπικά της, ξαφνικά, ευχαρίστησε και έγινε καπνός, συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Γεια σας».

Advertisement

Πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ της αγαπημένης ομάδας του ηθοποιού, του Ολυμπιακού. 

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (19.04.2025) οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια εκκλησία και άκουσαν το «Χριστός Ανέστη». Η λαμπάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγραφε «Εγώ βλέπω μπάλα».


Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Δημοφιλή

LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση: Μαζί στο Ολυμπιακός

Published

on

ntroetta papadimitriou giorgos gerontidakis 1 1200x630.jpg

Μπορεί να αρνούνται να σχολιάσουν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, όμως Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης δεν κατάφεραν να κρυφτούν από τους «παπαράτσι» του ΣΕΦ.

Οι δύο ηθοποιοί, δεν έχουν επιβεβαιώσει καμία παό τις φήμες που τους θέλουν μαζί, ενώ σε δηλώσεις τους έχουν αποφύγει να πουν το οτιδήποτε που να αφορά την σχέση που έχουν. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η σημερινή (10.04.2025) συνοδός του Γιώργου Γεροντιδάκη σε αγώνα μπάσκετ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Μακάμπι Τελ Αβίβ το ΣΕΦ, και πολλοί φίλοι των ερυθρολεύκων έδωσαν το «παρών» στο ντέρμπι, ανάμεσά τους και διάσημοι της showbiz και.. όχι μόνο!

Τόσο ο Γιώργος Γεροντιδάκης όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram story το προφίλ, Soulaglamorous.

Στο ΣΕΦ, μάλιστα, βρέθηκαν και ο Γιάννης Μπέζος, γνωστός λάτρης του Ολυμπιακού αλλά και ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος.

Advertisement

Screenshot

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης απαθανατίστηκαν μαζί στο συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου του 2025 και το στιγμιότυπο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ!.

«Παιδιά ακούστε, μην κουράζεστε να με ρωτάτε τίποτα άμεσα ή έμμεσα για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα πάρετε απαντήσεις καμία φορά. Το λέω για εσάς, για να μην κουράζεστε» είχε πει σε δημοσιογράφους η ηθοποιός έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό, όπου κάνει εκπομπή.

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο