MEDIA
Ο Λυκούργος τους τα λέει έξω από τα δόντια!
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο γάμος της Βασιλικής με τον Στέφανο φέρνει ανατροπές, τύψεις και έντονες συγκρούσεις. Η απουσία του Στάθη και της Χάιδως από το μυστήριο δημιουργεί βαριά ατμόσφαιρα, με τον Λυκούργο να παίρνει ξεκάθαρη θέση και να τους φέρνει προ των ευθυνών τους. Η Βασιλική και ο Στέφανος επιλέγουν να παντρευτούν μακριά από όλους, σε ένα ξωκλήσι, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τις κόρες τους και κουμπάρους τον Παρασκευά και τη Φρύνη. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά το μήνυμα ακύρωσης του γάμου που είχε σταλεί με εντολή του Στάθη, μήνυμα που κράτησε τη Χάιδω μακριά από την εκκλησία, πιστεύοντας πως το μυστήριο δεν θα γίνει.
Γη της Ελιάς: Το μήνυμα που αλλάζει τα πάντα
Καθ’ οδόν για την εκκλησία, ο Παρασκευάς στέλνει μήνυμα στον Λυκούργο, ενημερώνοντάς τον πως ο γάμος τελικά θα πραγματοποιηθεί. Ο Λυκούργος βρίσκει πρόχειρη δικαιολογία, αποχωρεί από το σπίτι και καταφέρνει την τελευταία στιγμή να φτάσει στο ξωκλήσι. Η παρουσία του συγκινεί βαθιά τη Βασιλική, η οποία δεν κρύβει τη χαρά της μόλις τον αντικρίζει, όπως αναφέρει το «TiVi Σίριαλ». Την επόμενη ημέρα, η είδηση του γάμου γίνεται γνωστή σε όλους. Όταν φτάνει στα αυτιά του Στάθη και της Χάιδως, οι ενοχές τους κορυφώνονται και η στάση τους αλλάζει ριζικά. Ο Λυκούργος, έξαλλος με τη συμπεριφορά τους, τους μιλά σκληρά, τους βάζει στη θέση τους και τους πείθει ότι το μόνο σωστό είναι να ζητήσουν συγγνώμη από τη Βασιλική και τον Στέφανο.
Η συγκινητική συμφιλίωση
Αποφασισμένοι να διορθώσουν το λάθος τους, ο Στάθης και η Χάιδω αγοράζουν τούρτες και λουλούδια και πηγαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού. Όταν η Βασιλική ανοίγει την πόρτα και τους βλέπει μπροστά της, παγώνει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά τους. Εκείνοι τη σφίγγουν μετανιωμένοι, ζητώντας συγγνώμη για τη στάση τους και για την απουσία τους από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Η ένταση εκτονώνεται μέσα από δάκρυα και αγκαλιές, με τον Λυκούργο να δικαιώνεται για ακόμη μία φορά ως η φωνή της λογικής που ένωσε ξανά την οικογένεια.
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ13 ώρες agoΈφυγε από την ζωή ο Χρήστος Αδαμοπουλος
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΔιακοπές νερού σε Αιγάλεω, Γλυφάδα και άλλες περιοχές της Αττικής την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ώρες agoΑλλαγές και καταργήσεις δρομολογίων λεωφορείων λόγω των αγροτικών μπλόκων
-
ΚΟΣΜΟΣ8 ώρες agoOι αρχές της Ουκρανίας παρέλαβαν από τη Ρωσία 1.003 νέες σορούς
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣύλληψη τράπερ για διακίνηση ναρκωτικών: Τα κέρδη & το τραγούδι “σημάδι”
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΠάνω από 800 κιλά ελαιόλαδο και 35 κιλά μέλη έκλεψαν 48χρονος και συνεργός
-
ΚΟΣΜΟΣ7 ώρες agoΤο Μουσείο του Λούβρου ξανάνοιξε μετά τον τερματισμό των απεργιών
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΒουλή: Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ







