MEDIA
Οι “Μπλε Ώρες” παίρνουν θέση στο Mega
Η «Γη της Ελιάς» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο της στις αρχές του καλοκαιριού του 2026, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια πορεία πέντε σεζόν που σφράγισε τη μυθοπλασία του Mega. Η καθημερινή σειρά αποχαιρετά το κοινό της, όμως το κανάλι δεν αλλάζει δημιουργική κατεύθυνση. Το Mega παραμένει στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου και των συνεργατών του, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, δίνοντας το πράσινο φως για μια νέα καθημερινή σειρά. Το νέο πρότζεκτ βρίσκεται ήδη σε φάση προετοιμασίας και αναμένεται να αποτελέσει τον «διάδοχο» της «Γης της Ελιάς» στο πρόγραμμα.
“Μπλε Ώρες”: Ο συμβολικός τίτλος και τα μέρη των γυρισμάτων
Η σειρά αναπτύσσεται αυτή την περίοδο με τίτλο εργασίας «Μπλε Ώρες», μια ονομασία που παραπέμπει στη μεταβατική στιγμή της ημέρας λίγο πριν πέσει το σκοτάδι. Το στοιχείο της μετάβασης δεν είναι τυχαίο, καθώς θα αποτελέσει βασικό θεματικό άξονα της ιστορίας, με έμφαση στις λεπτές γραμμές ανάμεσα στο φως και τη σκιά των ανθρώπινων επιλογών. Η νέα σειρά θα κινείται σε δραματικό και αστυνομικό πλαίσιο, με την πλοκή να ξετυλίγεται σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. Το Πήλιο, πιο συγκεκριμένα η Τσαγκαράδα, και οι Σποράδες θα αποτελέσουν βασικούς τόπους της ιστορίας, ενώ τα εσωτερικά γυρίσματα θα πραγματοποιούνται και πάλι στην Κύπρο. Η έναρξη των γυρισμάτων τοποθετείται χρονικά στους πρώτους μήνες του 2026.
Το καστ για τις “Μπλε Ώρες”
Οι συζητήσεις με γνωστά ονόματα της υποκριτικής έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στη νέα παραγωγή θα δούμε και ηθοποιούς που ξεχώρισαν στη «Γη της Ελιάς». Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτό casting για νέα πρόσωπα, με στόχο το βασικό καστ να έχει οριστικοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. Με τη «Γη της Ελιάς» να ολοκληρώνεται και τη νέα σειρά να παίρνει θέση, το Mega ποντάρει ξανά σε μια γνώριμη δημιουργική ομάδα, επιλέγοντας τη συνέχεια αντί της αλλαγής κατεύθυνσης – αλλά με νέο ύφος, νέα ιστορία και διαφορετικό τηλεοπτικό σύμπαν.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ώρες agoΒόλος: Αντιδράσεις από φιλόζωους για το ζωντανό αλογάκι πόνυ σε φάτνη
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ23 ώρες agoΕκτροπή τουριστικού λεωφορείου στο Βελεστίνο με 13 ελαφρά τραυματίες – Πώς έγινε το τροχαίο
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΑπό τις «σκιές» του Καράκας στο «φως» του Όσλο – Πώς η Μαρία Κορίνα Ματσάδο απέδρασε από τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το Νόμπελ της
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΟδηγώντας μεθυσμένος προσέκρουσε με το δίκυκλό του στην πόρτα σταθμευμένου ΙΧ και προκάλεσε φθορές
-
ΚΟΣΜΟΣ19 ώρες agoΝέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας – Στο στόχαστρο πετρελαιοφόρα δεξαμενόπλοια και συγγενείς του Μαδούρο
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΑπό τις «σκιές» του Καράκας στο «φως» του Όσλο: Η κινηματογραφική απόδραση με περούκα της Ματσάδο για να παραλάβει το Νόμπελ της
-
ΚΟΣΜΟΣ17 ώρες agoΙσχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΧαμογέλασε η Ζαλγκίρις στη ματσάρα του Παρισιού και υποχρέωσε την Παρί σε 4η σερί ήττα!






