LIFESTYLE
“Παρών” στη δίκη γνωστού ηθοποιού για βιασμό ο Γιώργος Λάνθιμος: “Η σύζυγός μου θα καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης” (Βίντεο)
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο διάσημος σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, συνοδεύοντας την σύζυγο του στην δίκη του 43χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών. Η Γαλλίδα σύζυγος του Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ, η οποία είναι στενή φίλη με μία από τις καταγγέλλουσες, αναμένεται να καταθέσει υπέρ της.
Λάνθιμος: Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τις γυναίκες
«Η σύζυγός μου θα καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τις γυναίκες, φίλες και συνεργάτιδες που περνούν μία δύσκολη στιγμή, έχοντας καταγγείλει κάποιον. Είμαι εδώ για να συμπαρασταθώ», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λάνθιμος μιλώντας σε δημοσιογράφο εκπομπής του ΣΚΑΪ, κατά την έξοδο του από το δικαστήριο. Η δίκη συνεχίζεται στις 25 Νοεμβρίου.
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ17 ώρες agoIσοπεδωτικοί Θάντερ, συνέθλιψαν τους Πέλικανς με επιθετική πολυφωνία
-
ΚΟΣΜΟΣ18 ώρες agoΟυκρανία: Έξι νεκροί σε πλήγματα της Ρωσίας, οι δυνάμεις του Κιέβου πλήττουν πετρελαϊκό λιμάνι
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago“Θέλω να πάρω την κόρη μου και τα παιδιά της και να πάμε στη Λιθουανία” (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ13 ώρες agoΟι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 7 Νοεμβρίου – Ποια επιδόματα καταβάλλονται
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΔεν ανανεώθηκε η θητεία του στους Ειδικούς Φρουρούς
-
ΚΟΣΜΟΣ17 ώρες agoΟ Τραμπ αποκάλυψε ότι η μία σορός που παρέδωσε η Χαμάς στο Ισραήλ ανήκει στον Αμερικανοϊσραηλινό στρατιώτη Ομέρ Νιούτρα
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΣεισμός στο Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 260 τραυματίες
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες agoΠηγές ΝΔ – Γ. Στρατάκος: Δεν υπήρξε καμία πίεση, καμία εντολή και καμία παρέμβαση εκ μέρους μου προς τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ




