ΕΛΛΑΔΑ
Πειραιάς: 20χρονος οδηγός ξυλοκόπησε 47χρονο διανομέα
Ο καβγάς μεταξύ 20χρονου οδηγού αυτοκινήτου και 47χρονου διανομέα στον Πειραιά, επί της οδού Υψηλάντου, εξελίχθηκε σε ξύλο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ο πρώτος γρονθοκόπησε το μεσήλικο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Οι δύο οδηγοί φέρεται να τσακώθηκαν για την προτεραιότητα. Ο οδηγός εντοπίστηκε αφού οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό του στη συμβολή της Ακτής Μιαούλη με την οδό Σαχτούρη. Ο οδηγός συνελήφθη και για πρόκληση σωματικής βλάβης και για μη έκδοση ταυτότητα, ενώ με τη δεύτερη κατηγορία προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, και ο 27χρονος συνοδηγός. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ώρες agoΟ πατέρας του αγνοούμενου γιατρού που έκανε το αγροτικό του στην Σκιάθο «Κάτι περίεργο συνέβη με τον γιο μου»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΗμερίδα για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας παρουσία του Υφ Δικαιοσύνης Ι.Μπούγα και του Σπύρου Τσαντίνη Καθηγ.Πολιτ Δικονομίας ΔΠΘ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες agoΒόλος: Άγρια συμπολοκή ανηλίκων στη φυλακή Κασσαβέτειας – Στο νοσοκομείο ένας
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες agoΟλομέλεια προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Θεσμική απάντηση στις προκλήσεις
-
ΚΟΣΜΟΣ24 ώρες agoΜίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει- ertnews.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΔιασώθηκαν 24 αλλοδαποί, μεταφέρονται στην Καλαμάτα
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΒασιλιάς Κάρολος: Θα μιλήσει πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
-
ΚΟΣΜΟΣ7 ώρες agoΙνδία: Σκηνές χάους από εξαγριωμένους οπαδούς που δεν μπόρεσαν να δουν τον Μέσι






