ΕΛΛΑΔΑ
Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου διοικητή
Διαβάστε: Θρίλερ στις Σέρρες: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου διοικητή της Πυροσβεστικής – Τα νέα στοιχεία στις έρευνες
Ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι όπου διαμένει με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, χωρίς να πάρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι ή τραπεζικές κάρτες. Πήρε μόνο το αυτοκίνητό του, αφήνοντας πίσω κάθε στοιχείο επικοινωνίας. Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, δεν είχε εκφράσει καμία ανησυχία ούτε είχε δώσει την παραμικρή ένδειξη ότι τον απασχολούσε κάτι σοβαρό. «Δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν» δηλώνει ο σύζυγος της αδελφής του. «Από τις 9:30 το πρωί που αγνοείται δεν έχουμε κανένα σημάδι ζωής. Δεν πήρε ούτε κινητό ούτε χρήματα» αναφέρουν μεταξύ άλλων. Και είναι αλήθεια πως για τον 45χρονο δεν είχε ακουστεί το παραμικρό τους τελευταίους μήνες και ζούσε ειρηνικά με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ βρισκόταν σε ηρεμία μετά τη δύσκολο αντιπυρική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.
Σέρρες: Silver Alert για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Γκίνη
Όταν συμπληρώθηκαν περισσότερες από 24 ώρες χωρίς να επιστρέψει στο σπίτι και χωρίς να εμφανιστεί στην υπηρεσία του, η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων. Άμεσα ενεργοποιήθηκε Silver Alert, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες. Σύσσωμες οι διασωστικές ομάδες έχουν εμπλακεί στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του 45χρονου πατέρα των δύο παιδιών. Στην επιχείρηση συμμετέχουν: Πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών και όλα τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της περιοχής, ειδικά κλιμάκια της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο, δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σιντικής, οι εθελοντικές ομάδες ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής και Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του ΟΦΚΑΘ με ορειβατικό τμήμα, χειριστές drone και οχήματα 4×4, εθελοντές της Λέσχης 4×4 Νομού Σερρών, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ροδόπολης και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
«Από νωρίς το πρωί βρισκόμαστε στο πεδίο με δύο drones και οχήματα 4×4, για να βοηθήσουμε τις κρατικές αρχές» ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο αντίπαλος των διασωστών και όλων των εθελοντών που αναζητούν τον 45χρονο δεν είναι μόνο ο χρόνος, αλλά και ο καιρός, ο οποίος επιδεινώνεται, όσο πλησιάζουμε προς την καρδιά του χειμώνα.
Οι έρευνες δυσκόλεψαν σημαντικά από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, που δεν επέτρεψαν καθαρές λήψεις από αέρος. Ωστόσο, τα drones επέστρεψαν χθες ξανά στον ουρανό, με την ελπίδα ότι σήμερα θα δώσουν κρίσιμα στοιχεία. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον εντοπισμό του αυτοκινήτου του 45χρονου, καθώς εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το «κλειδί» για την ανατροπή της υπόθεσης. Κάτοικος από τα Κάτω Πορόια φέρεται να κατέθεσε ότι είδε τον πυροσβέστη να περνά από την περιοχή με το όχημά του, πληροφορία που έχει ήδη μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.
Συνάδελφοι και φίλοι μιλούν για έναν άνθρωπο αφοσιωμένο στην υπηρεσία, έμπειρο στη μορφολογία της περιοχής – τόσο ως πυροσβέστης όσο και ως περιπατητής. «Ήταν πάντα παρών, ακόμα και όταν βρισκόταν σε άδεια» λένε, τονίζοντας πως τίποτα δεν προμήνυε αυτή τη μυστηριώδη εξαφάνιση.
Η αγωνία της οικογένειας, των συναδέλφων και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας κορυφώνεται ώρα με την ώρα, καθώς το θρίλερ στις Σέρρες συνεχίζεται χωρίς απαντήσεις. Όλοι ελπίζουν ότι το επόμενο φως της ημέρας θα φέρει και το πρώτο ουσιαστικό ίχνος.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες agoΤρίτεκνοι Βόλου ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ 6.00 μ.μ έως 8.00 μ.μ.
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ13 ώρες agoΤροχαίο στην Καρδίτσα: Λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με Ι.Χ.
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 ώρες agoΣυνελήφθη ο γιος για τον θάνατο της χήρας πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
-
ΚΟΣΜΟΣ12 ώρες agoΤραμπ: Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ – Θα μιλήσω σύντομα με τον Πούτιν
-
LIFESTYLE8 ώρες agoΟ Στέφανος Παπαδόπουλος μετά τη μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη έκανε νέα ανάρτηση: “Ευτυχία είναι να κοιμάσαι ήσυχος με τη συνείδησή σου” (Εικόνα)
-
MEDIA19 ώρες agoΗ Γη της Ελιάς: Ανατροπή
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΤραγωδία στην Καλλιθέα: Ανασύρθηκαν δύο άνδρες απανθρακωμένοι μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣτο Ασκληπιείο Βούλας 16χρονη λόγω μέθης







