Connect with us
ΕΣΠΑΕΣΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Προετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. Καρδίτσας

Published

on

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΔΕΙΠΝΟΣ ΣΕΦ 820x1024.jpg

Με τα βλέμματα στραμμένα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με το Λαύριο προετοιμάζεται και ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του ο Α.Σ. Καρδίτσας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Έπειτα από 7,5 μήνες, η ομάδα της Καρδίτσας επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης” και με την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της περιοχής, επιθυμεί να αποκτήσει την απαιτούμενη ώθηση ώστε να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Προετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. Καρδίτσας

Στο μεταξύ διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας παρευρεθήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Κουστό” στην Καρδίτσα, όπου ο διακεκριμένος σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, προσέφερε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων με πρώτες ύλες από τα αυθεντικά προϊόντα.

Προετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. ΚαρδίτσαςΠροετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. Καρδίτσας

Η γεύση και η υφή των υλικών ανέδειξε την εμφάνιση του πιάτου που επιμελήθηκε ο κ. Βασάλος, οποίος παρέθεσε ένα αξέχαστο δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, πριν τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα την Κυριακή, με αντίπαλο το Λαύριο.
Το δείπνο και η συνεργασία του κορυφαίου σεφ με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται θαλασσινά προϊόντα, το “Θαλάσσιο Κόσμο” αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας της ομάδας με τις συνταγές που γαστρονομικά συνδέονται και με την τοπική κουζίνα, εγκαινιάζοντας μία κοινή πορεία στην περιοχή που αναμένεται να επεκταθεί με δράσεις και events όπου θα παρουσιαστούν στο Καρδιτσιώτικο κοινό τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης.

Προετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. ΚαρδίτσαςΠροετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο ο Α.Σ. Καρδίτσας

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ευχαριστεί τον σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο, τον ιδιοκτήτη του “Θαλάσσιου Κόσμου” κ. Βασίλη Τσιγάρα και το εστιατόριο ‘Στου Κουστό” για τη θαυμάσια βραδιά και την υποστήριξη στην ομάδα τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
Anassa
Advertisement
Advertisement
Anassa

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή